Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Een onderbouwd, objectief schooladvies

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 6 Ad

More Related Content

Similar to Een onderbouwd, objectief schooladvies (20)

Recently uploaded (20)

Advertisement

Een onderbouwd, objectief schooladvies

  1. 1. Schooladvies geven: hoe doe jij dat? Laat je inspireren op de regiobijeenkomsten van AMN! Wat? Leer van andere professionals uit het onderwijs. Wie? Leerkrachten groep 7 en/of 8, ib’ers, directeuren en andere professionals. Waarover? Adviesgesprekken, 360 graden feedback en de aansluiting met het VO. Waar en wanneer? Door heel het land op verschillende data. Wij houden je op de hoogte. Mis niets belangrijks. Schrijf je hier in voor updates.
  2. 2. Iedereen heeft talent.
  3. 3. Iedereen heeft talent. Ontdek dat talent met AMN. AMN ontwikkelt online testen en toetsen. Van de eerste klas tot de laatste baan. En op alle niveaus. In het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en bij gemeenten. Mis niets belangrijks. Schrijf je hier in voor updates.
  4. 4. Laat je inspireren tijdens de regiobijeenkomsten.
  5. 5. Schooladvies: méér dan taal en rekenen. Hoe compleet is het beeld dat jij vormt van je leerlingen? Je kijkt naar de persoonlijkheid, capaciteiten, en gedrag & houding van de leerling. Je kijkt dus naar een compleet kindbeeld.Voor je schooladvies neem je mee wat je ziet in de klas. Objectiveer en onderbouw dit allemaal in een rapportage met Aansluiting PO-VO. Mis niets belangrijks. Schrijf je hier in voor updates.
  6. 6. Breng persoonlijkheid, capaciteiten en gedrag & houding in kaart.

×