Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Laminina, l.p.g.n.

4,176 views

Published on

Laminine de la LPGN, este o formula unica, brevetata, o forma de adaptogen naturala, care ajuta la crearea unei stari de echilibru, sau de normalizare si de a restabili organismul la starea sa naturala de homeostazie.
Laminine (un produs LifePharm Global Inc) ofera cele mai multe proteine esentiale si aminoacizi, de care are nevoie corpul nostru, impreuna cu mecanismele de transport corespunzatoare pentru a directiona elementele nutritive, in cazul in care corpul nostru are nevoie.
Este un super-aliment natural, sinergic, care contine vitaminele si mineralele cele mai importante, 22 aminoacizi factori de crestere a fibroblastelor (FGF), impreuna cu alte substante nutritive.
Laminine este mâncare cea mai perfecta a naturii, este o combinatie perfecta, datatoare de viata, cu sustinere provenind de la natura.
Studiile clinice efectuate, au aratat efecte pozitive asupra starii fizice, mentale, emotionale, a starii generale de sanatate.
Laminine ajuta la regenerarea celulelor imbatranite si hranirea celulelor nesanatoase, sprijina revenirea la starea lor originala. Corpul are propriul mecanism de reparare, are capacitatea de a regenera celulele deteriorate. Acest mecanism de reparare se clatina ca inaintarea in varsta. Laminine dezlanţuie acest mecanism de reparare si contribuie la cresterea sanataţii fizice, mentale si emotionale, la un nou nivel.
LAMININA acționează cu succes asupra multor afecțiuni, considerate incurabile: autism, leucemie, cancer, diabet, atac de cord, parkinson, disfuncții ale rinichilor, tuberculoză, epilepsie, disfuncții sexuale, psoriazis, obezitate, artrita, astm, reumatism, ulcer, sida, depresie, eczema, endiometroza, impotenta, boli de ochi, hemoroizi, tensiune, hepatita, ciroza, insomnie, fibroame, varice, tumori, ovare polichistice, scleroza in placi, pancreatita, infertilitate sexuala, lupus, vitiligo, prostata, colesterol, memorie, intinerire, amplificator celule stemm, echilibrare emotionala, etc. (clap) Laminina este o combinație perfectă, dătătoare de viață, cu susținere provenind de la natură.
Studiile clinice efectuate, au arătat efecte pozitive asupra stării fizice, mentale, emoționale, a stării generale de sănătate.
Produsele: LAMININE, OMEGA+++, IMMUNE+++, DIGESTIVE +++, ale Companiei LifePharmGlobal Network (LPGN), sunt suplimente naturale, care contin cele mai importante vitamine si mineralele, toti aminoacizii, factorii de crestere a fibroblastelor , serotonină naturală (hormonul fericirii la adulti), alte substante nutritive, impreuna cu mecanismele de transport corespunzatoare pentru a directiona elementele nutritive, in cazul in care avem nevoie.
Se recomanda sa folositi produsul, dupa ce in prealabil ati consultat medicul.
Mai multe informatii pe http://www.lifepharmglobal.com/
Blog http://www.laminine-ro.blogspot.ro
Contact: Marcu G., ID mess / Skype / Fb: marcustgheorghe, tel: 0745.032640

Published in: Business
 • Be the first to like this

Laminina, l.p.g.n.

 1. 1. PREZENTARE
 2. 2. LPGN AVANTAJELE NOASTRE • Formulă patentată cu o istorie de peste 80 de ani • Compania-mamă de succes « Life Pharm Inc. » • Abordare revoluționară bazată pe filozofia « De tine și pentru tine » • Creșterea constantă a companiei
 3. 3. SECRETUL SĂNĂTĂȚII IDEALE
 4. 4. LAMININA FORMULA VIEȚII • Supliment alimentar biologic activ 100% natural și securitar • Formulă unică patentată • Produs în SUA cu respectarea tuturor normelor Direcției de verificare a calității produselor alimentare și a preparatelor medicamentoase( FDA, USA) și a Regulilor producerii și verificarii calitații medicamentelor(GMP, USA)
 5. 5. ISTORIA LAMININEI 80 DE ANI DE PRODUCERE . În 1929, medicul canadian John r. Davidson a descoperit extractul obținut din ouăle fecundate de găină. . El a folosit acest extract pentru tratarea pacienților săi. . După decesul său (1943), cercetările sale au fost date uitării.
 6. 6. ISTORIA LAMININEI DE LA TEORIE LA PRACTICĂ . 50 de ani mai tîrziu, medicul norvegian Bjodne Eskeland a preluat cercetările începute de John Davidson. . Fiind un expert de excepție în cercetările din acest domeniu, el a reușit să-l depășească pe predecesorul său, creînd Laminina.
 7. 7. INFLUENȚA COMPLEXĂ A LAMININEI Extrasul din ouăle fecundate de găină, proteine vegetale și din produse marine, 22 de aminoacizi și de asemenea… • . polipeptide . oligopeptide . factorul de creștere a fibroblaștilor (FGF)
 8. 8. IMPORTANȚA FACTORULUI DE CREȘTERE A FIBROBLAȘTILOR Figurat vorbind, FGF este arhitectorul care conduce construcția unui pod. El coordonează cu muncitorii care livrează blocurile în locurile în care acestea sunt necesare .
 9. 9. DESCOPERIȚI-L PERSONAL NOI POSIBILITAȚI DEJA ASTĂZI • Laminina este un adaptogen natural. • Favorizează stabilizarea proceselor biologice. • Ajută la restabilirea balanței naturale în organizm.
 10. 10. PROPRIETAȚI UTILE CONSUMUL REGULAT AL LAMININEI DUCE LA: Îmbunătățirea somnului și la întinerirea pielii • Diminuează reacția la stres. • Favorizează producerea colagenului. • Diminuează semnele de îmbătrînire naturală.
 11. 11. PROPRIETAȚI UTILE CONSUMUL REGULAT AL LAMININEI DUCE LA: Îmbunătățirea abilităților mentale și a stării emotive • Ajută în funcționarea creerului. • Marește capacitatea de atenție. • Mărește capacitatea de concentrare. • Menține echilibrul emoțional. • Mărește capacitațile fizice și mentale.
 12. 12. PROPRIETAȚI UTILE CONSUMUL REGULAT AL LAMININEI DUCE LA: Diminuarea stresului • Menține un nivel normal de cortizol • Regleaza nivelul de serotonină • Diminuează stresul cauzat de surmenarea fizică și mentală
 13. 13. PROPRIETAȚI UTILE REZULTATELE SUNT EVIDENTE: Compania LPGN a sponsorizat un studiu clinic care vizează confirmarea științifică a ipotezei reducerii nivelului hormonului de stres cortizol în utilizarea Lamininei .
 14. 14. ALTE AVANTAJELE LAMININEI PROGRAMEAZĂ celulele pentru o luptă eficace cu stresul. RESTABILEȘTE corpul, întărește sănătatea și mărește speranța de viață. REGENEREAZĂ țesuturile afectate, inaccesibile pînă la apariția Lamininei.
 15. 15. Alte produse ale LifePharmGlobal Network (LPGN) OMEGA+++ IMMUNE+++ DIGESTIV+++
 16. 16. OMEGA+++ Informatii despre Omega+++ http://lifepharmglobal.com/media/pdf/Custom/ENG-Custom-LaminineOMEGABrochure.pdf http://lifepharmglobal.com/media/pdf/LaminineOMEGA/ENG-LaminineOMEGA-RefSheet.pdf OMEGA+++, este compus din patru ingrediente de cea mai bună calitate: + Omega acizi grasi 3, 6, 9, EPA și DHA; + CoQ10; + Vitamina K2, + Extract ou fertilizat aviară OMEGA+++, actioneaza pentru a avea un sistem circulator sănătos, care inseamna: -fluxul sanguin optim la creier si alte organe; -functia cognitiva mai buna; -creșterea de energie; - dormiti mai bine; -oboseală redusă; -creșterea imunitatii; -nivelul de stres și de cortizol mai mici. Caracteristici si beneficii: -imbunătățirea semnalizarii pe tot corpul; -artere mai maleabile si vasele de sange; -agilitate sporită; -timp de recuperare mai rapid ca urmare a exercitarii intens; -eliberare controlată și un efect pe termen lung; -nivelul trigliceridelor echilibrate. Contine: ouă, pește și soia gelatina, glicerina, ceara de albine, apa purificata, lecitina din soia, fosfatidilcolină din soia lecitină, dioxid de titan, caramel culoare.
 17. 17. IMMUNE+++ Informatii despre IMMUNE+++ IMMUNE+++, este un produs imunitar avansat Sistemul imunitar al organismului, este definit ca apărarea naturală a corpului impotriva virusurilor periculosi și a bacteriilor, care sunt peste tot în mediul înconjurător, atât în interior cât și în exterior. Sistemul nostru imunitar este o rețea de celule albe din sange, care pot recunoaste, ataca si distrug substanțele străine înainte ca acestea sa poata provoca daune grave corpului. Acum mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de sistemul nostru imunitar si sa fortificam organismul împotriva asaltului de virusi. Ce poate face pentru tine IMMUNE+++ ? IMUNE+++ este o formulă de apărare tripla, provine de la ingrediente naturale de înaltă calitate, care sunt dovedite sigure si eficiente pentru a consolida sistemul imunitar. IMMUNE+++ este o formula cu o acoperire enterică care ajuta organismul sa reziste la condițiile acide din stomac. Aceasta protejează suplimentul de dizolvare în stomac, permițându-i să ajungă la intestinul subtire pentru absorbția corectă. Combinația de produse naturale cu continut ridicat de vitamina C: Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, Catina, Rodie, generează un centru de putere de imunitate la virusuri si infectii. Acest complex creste numărul de celule T, celule B, si Natural Killer Cells (celule NK), prima linie de apărare a sistemului imunitar impotriva agentilor patogeni si bacteriile cele mai periculoase.
 18. 18. DIGESTIV+++ Infornatii despre DIGESTIV+++ Ca unul dintre componentele de bază de promovare a sănătății în corpul uman, sistemul digestiv este o combinație de organe care convertește alimente, nutrienții necesari, pentru creșterea energiei, importanța sa este deosebita. Noi de multe ori cautăm soluții pentru a ajuta la atenuarea diverselor afectiuni in organism, dar multe probleme de sanatate incepe in sistemul digestiv. DIGESTIV+++, combină un stabil un amestec probiotice si prebiotic, un amestec cuprinzător enzima care promoveaza intestine sănătoase, ce ajută la indigestie și îmbunătățește absorbția nutrienților. Ea vine într-o formă de gelatină pentru o mai bună biodisponibilitate de nutrienți și de livrare. Caracteristici și beneficii Echilibru bacterian îmbunătățit, pentru a menține intestinul gros sănătos și o funcționare buna. Acidul neutralizeaza în stomac, pentru a ajuta la eliminarea disconfortului gastric și balonare, ajuta la buna digestie a alimentelor si absorbtia nutrientilor din proteine, glucide, zaharuri și grăsimi. DIGESTIV+++ are cele mai mari ingrediente de calitate Bacillus coagulans (1,5 miliarde CFU), un probiotic care este atât de e suplimentar greu, raft stabil si rezistent la căldură de formare a spori cu lanț scurt. Fructooligozaharide, napi, papadie Frunze și Yacot rădăcină, alcătuiesc Blend Prebiotic, care ajută la combustibil probiotice astfel încât să poată ajunge în siguranță în intestinul gros, pentru un beneficiu maxim.
 19. 19. CEA MAI BUNĂ OPORTUNITATE DE AFACERE
 20. 20. CE ESTE: VÎNZAREA DIRECTĂ? MARKETINGUL ÎN REȚEA? MARKETINGUL RELAȚIONAL? •Un model de afacere simplu, care permite să cîștigi partajînd cu alții! •Dumneavoastră prezentați Laminina prietenilor dumneavoastră – noi vă remunerăm! •Deveniți consultant de afacere independent și obțineți venitul MAXIM!
 21. 21. CE OBȚINEȚI DUMNEAVOASTRĂ? •Un program flexibil! •Mai mult timp pentru cei dragi! •Ajutor celorlalți! •Lipsa de datorii! •O sursă suplimentară de venit! •Economii pentru pensie! •Posibilitatea de a călători!
 22. 22. AVANTAJE, ca si CONSULTANT INDEPENDENT DE AFACERE LPGN PARTICIPAȚI LA: • Planul de compensare LPGN • Activități de marketing ale companiei • Adunări și întîlniri • Programe de recompensare și motivare • Programul de auto-livrări PRIMIȚI ACCESUL LA: • pagina web MyLifePharm.com • oficiul virtual personal • materialele de marketing LPGN
 23. 23. SUCCESUL - ACESTA ESTE CU ADEVĂRAT FOARTE SIMPLU • Oportunitate pentu toți • Venit rezidual ( pasiv) ce garantează siguranța zilei de mîine • Potențial de creștere nelimitat • Dezvoltare personală
 24. 24. DE TINE ȘI PENTRU TINE
 25. 25. Sunteți investiția noastră cea mai valoroasă Dumneavoastra vi se potrivește LPGN foarte bine? Compania Life Pharm Globa Network propune un model absolut nou al marketingului de rețea. Planul nostru de compensare este creat de dumneavoastră și pentru dumneavoastră, îndreptînd efortul comun spre binele fiecăruia.
 26. 26. CALEA DUMNEAVOASTRĂ CĂTRE SUCCES - RECOMPENSA PENTRU OBȚINEREA SUCCESULUI
 27. 27. SUCCESUL - CEVA CU ADEVĂRAT SIMPLU Dorim sa facem din URMĂTORII ani CEI MAI PROSPERI ANI ai viații dumneavostră!
 28. 28. INSCRIEREA CA DISTRIBUITOR Inscrierea presupune comunicare / sprijin reciproc intre sponsor si viitorul distribuitor. Daca cele doua persoane se afla la distanta este recomandabil sa se foloseasca skypele, respectiv posibilitatea de partajare a ecranului, pentru a comunica mai bine.Se mai poate folosi si programul team wiever. Inscrierea se face pe sitele http://www.mylifepharm.com Normal ar fi ca inscrierea sa se faca de catre sponsor, cu datele primite de la cel care doreste sa se inscrie, dar intrucat inscrierea se face consecutiv cu realizarea primei comenzi de catre cel care se inscrie, este recomandat ca inscrierea sa se faca de catre cel care se inscrie, dupa ce in prealabil a primit datele de logare in sitele sponsorului, aceasta pentru a nu “transpira” catre sponsor, datele confidentiale de pe cardul celui care se inscrie. Sponsorul coordoneaza inscrierea noului distribuitor si i-l invata pe acesta cum sa procedeze si el la inscrierea in sistem, sub el, a unei persoane.
 29. 29. SELECTIE cu IMAGINI si INFORMATII (in eng.) DUPA ACESTE IMAGINI URMEAZA CCA. 100 DE TESTIMONIALE
 30. 30. TESTIMONIALE
 31. 31. Mai multe informatii, pe site-le de mai jos Linkuri Comp. http://www.mylifepharm.com http://www.lifepharmglobal.com Blog http://laminine-ro.blogspot.ro/ Youtube https://www.youtube.com/channel/UCWTM83-zPIk7fgy8ukdGxcQ Facebook https://www.facebook.com/pages/Laminine-de-la-lifepharm-global-ne- regenereaza-si-vitalitzeaza/ Woow http://laminine-ro.blogspot.ro/p/6.html#.VQiGUtKsV1Y Plan compensare https://www.youtube.com/watch?v=CXfn7GDbuq8 Link inscriere http://www.mylifepharm.com/index.php?Distributor=health7 Alte produse / oportunitati http://www.afaceri-de-success.blogspot.ro Date contact: Marcu G., ID mess/ Skype: marcustgheorghe, E-mail: marcustgheorghe@gmail.com, Tel: 0745.032640, 0762.269.453

×