Internationale voorbeelden social newsroom

198 views

Published on

Een Social Newsroom is het enige antwoord om Social Media goed te integreren in de corporate online omgeving van een organisatie.

Het is de plek waar journalisten, media, investeerders en andere gegadigden alles kunnen vinden over producten, diensten, persberichten, reclame-campagnes, video, corporate nieuws, events, medewerkers, het managementteam en de organisatie.

Het brengt alle informatie samen in een overzichtelijke centrale plek.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
198
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Internationale voorbeelden social newsroom

  1. 1. Social NewsroomInternationale voorbeelden Social Newsroom
  2. 2. Social NewsroomEen Social Newsroom is het enigeantwoord om Social Media goed teintegreren in de corporate onlineomgeving van een organisatie.Het is de plek waar journalisten,media, investeerders en anderegegadigden alles kunnen vinden overproducten, diensten, persberichten,reclame-campagnes, video,corporate nieuws, events,medewerkers, het managementteamen de organisatie.Het brengt alle informatie samen ineen overzichtelijke centrale plek.
  3. 3. Coca-ColaCoca-Cola Duitsland heeft in 2012haar eigen Social Media Newsroomgelanceerd die de bestaandePersomgeving van Coca-Cola heeftvervangen.De Newsroom is logischgestructureerd en combineert alleactiviteiten op merk-en corporateniveau met de sociale media-omgeving in op een platform.
  4. 4. ScaniaScanias Newsroom is eendynamische, open en flexibelesociale ontmoetingsplaats waarnieuws en fotos over de activiteiten,het bedrijf samen met transportoplossingen worden gepubliceerd.Deze Newsroom geeft een goedeweergave van de verschillendeScania-modellen die gemakkelijkdoor bezoekers via Social Mediaverspreid kunnen worden.
  5. 5. BASFDe Social Media Newsroomvan BASF combineert allewereldwijde Social Mediaactiviteiten gepubliceerd doorBASF en over BASF.Het biedt het laatste nieuwsen informatie over het bedrijf.
  6. 6. LufthansaAlle informatie over de onlineactiviteiten van Lufthansa in eencompact overzicht.De Newsroom geeft laatstenieuws en updates over deluchtvaartmaatschappij.Daarnaast biedt de Newsroomopties om te netwerken met demedewerkers.
  7. 7. Een eigen Newsroom in jeCorporate website?Wij helpen je !YourReputation helpt jouw bedrijf Voor meer informatie:met het ontwikkelen van een Social Marcel OlislagersNewsroom die ervoor zorgt dat marcel@yourreputation.nlmedia, prospects en klanten 06-54623190overtuigd raken van het feit dat jouwbedrijf dé autoriteit is in de markt.Het zorgt er mede voor dat je veelbeter gevonden wordt op de Lennard Siglingverschillende zoekmachines. lennard@yourreputation.nl 06 11117828Wij maken het voor jouw bedrijf opmaat en integreren de Newsroom injullie huidige website. www.yourreputation.nl

×