Successfully reported this slideshow.

Wat is google+?

225 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Wat is google+?

 1. 1. Wat is Google+
 2. 2. Google+ is het socialnetwork dat Google in Juni lanceerde
 3. 3. Google+ kent een groot aantalfunctionaliteiten, deels bekend endeels nieuw.Bij deze een kort overzicht!
 4. 4. Volgens Google behandelen anderenetwerken je connecties als ‘fast food’
 5. 5. CirclesNiet alle relaties zijn hetzelfde.Vrienden, collega’s,familie, studiegenoten. Google+ maakt het mogelijkCircles aan te maken om contact te segmenteren.
 6. 6. SparksGoogle+ biedt je met sparks de mogelijkheden jehobbies/interesses snel een eenvoudig te delen.Vervolgens wordt alle content op dat onderwerpbeschikbaar voor je.
 7. 7. HangoutsMensen houden er van om rond te hangen en tekletsen! Google+ maakte Hangouts, eentoegangkelijke videochat om met je circles te praten.
 8. 8. MobileMobiel is de toekomst van social media, dat zietGoogle goed! mobiel is goed geintegreerd en je kuntte allen tijde je locatie en content instantly delen
 9. 9. Google +1 button!En ja hoor...Google komt ook met een eigen‘likebutton’. De Google +1 button maakt hetmogelijk op alle kanalen van Google content te likenen te delen met je omgeving.
 10. 10. Wordt Google+ een concurrent voor Facebook?
 11. 11. Ons oordeel(1) Google+ zit zeer goed in elkaar.(2) Google+ pakt enkele bestaande social media problemen aan.(3) Google heeft de power om dit snel te laten groeien.De vraag blijft echter, worden we niet moe van WEER een socialnetwork? De tijd zal het leren.
 12. 12. Voor meer informatie over onlinereputatiemanagement middels socialmedia, kijk opWWW.YOURREPUTATION.NL

×