Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Benet surrocamarc xarxes_multimedia_practica3

299 views

Published on

Published in: Career
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Benet surrocamarc xarxes_multimedia_practica3

 1. 1. Connectant un Nexus One (Android)Marc Benet SurrocaData: 02/01/2012
 2. 2.  Es vol connectar un telèfon mòbil a un ordenador mitjançant «Tethering» Sobretaula (ordinador) ◦ Windows 7 Telèfon mòbil ◦ Android ◦ Nexus One
 3. 3. «Es un procés per el qual el dispositiu mòbilamb una connexió a Internet actua com apassarel·la per oferir un accés inalàmbric a laxarxa a un altre dispositiu.»Es a dir …  Utilitzarem la connexió a Internet del mòbil per donar-li accés a l’ordinador, com si es tractes d’un mòdem.
 4. 4.  Aquest procés també es pot realitzar d’altres maneres: ◦ Cable USB (esmentat) ◦ Bluetooth ◦ Wi-Fi Cal tenir en compte que algunes companyies telefòniques no permeten l’ús daquests protocols per a connectar-se. Caldrà doncs mirar els «Termes d’ús» del contracte per evitar problemes.
 5. 5.  Connectarem mitjançant el cable USB el mòbil amb el ordinador. Des de el Nexus One, anirem a «Ajustes > Conexiones inalámbricas» Buscarem la opció de «anclaje de red» Activarem «Anclaje de USB» o «USB Tethering»
 6. 6.  Si tenim Windows 7, ens detectarà un hardware nou (una nova connexió de xarxa) Deixarem instal·lar els controladors (drivers) Ara des de el Panell de Control tindrem una nova connexió de xarxa.
 7. 7.  Accedirem al «Panel de control > Redes e Internet > Conexiones de red» Observarem com tenim el que havíem vist al Pas 2. Activarem aquesta nova connexió.
 8. 8.  Hi ha un seguit de premisses que haurem de tenir en compte i ser-ne conscients: ◦ Aquesta connexió utilitzarà l’ample de banda de la nostra tarifa mòbil, per tant s’ha de vigilar amb el consum i la factura. ◦ Una pàgina web carregada des de un ordenador sol «pesar» més que una des de el mòbil (ja que son versions reduïdes especials). Tot això comporta més consum. ◦ Tal i com s’ha esmentat prèviament, s’ha d’estar segurs de la legalitat en el nostre proveïdor.
 9. 9.  Tethering a la Viquipèdia ◦ http://es.wikipedia.org/wiki/Tethering Centre de suport oficial de Google ◦ http://www.google.com/support/mobile/bin/answ er.py?hl=en&answer=182134#usb Tethering desde ‘root’ en Android ◦ http://www.nexus-one.es/2010/02/13/usar-el- nexus-one-como-modem-3g-tethering/

×