Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tenerife

144 views

Published on

Treball fet per una filleta de quart

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Tenerife

 1. 1. TENERIFE TENERIFE
 2. 2. INDEX  QUE ÉS TENERIFE?  ON ESTAN SITUADES LES ILLES CANÀRIES?  PER QUÈ LES ILLES CANÀRIES SÓN ESPANYOLES SI ESTAN TAN A PROP D’ ÀFRICA?  QUIN ÉS EL SEU CLIMA?  EL SEU PAISATGE  QUINA ÉS LA MUNTANYA MÉS ALTA?  LLOCS INTERESSANTS PER ANAR A VISITAR  ELS CARNAVALS DE TENERIFE
 3. 3. QUÈ ÉS TENERIFE? TENERIFE ÉS UNA ILLA QUE ESTÀ SITUADA A LES ILLES CANÀRIES. TENERIFE ÉS LA MÉS GRAN DE LES ILLES QUE FORMEN L’ARXIPÈLEG DE LES CANÀRIES.
 4. 4. ON ESTÀN SITUADES LES ILLES CANÀRIES?  L’ARXIPÈLEG CANARI ESTÀ FORMAT PER 7 ILLES ( LA PALMA,TENERIFE, GRAN CANARIA, LA GOMERA, EL HIERRO, FUERTEVENTURA I LANZAROTE).
 5. 5. LES ILLES CANÀRIES ESTAN SITUADES AL NORD-OEST DEL CONTINENT AFRICÀ
 6. 6. PER QUÈ LES ILLES CANÀRIES SÓN ESPANYOLES SI ESTAN TAN PROP D’ÀFRICA? PERQUÈ A L’ANY 1496 VAN SER CONQUERIDES PELS ESPANYOLS. VA SER UNA LLUITA MOLT LLARGA, VA DURAR QUASI 100 ANYS I VA CAUSAR MOLTES PERDUES I PATIMENTS.
 7. 7. QUIN ÉS EL SEU CLIMA?  A TENERIFE SE L A CONEIX COM “L’ILLA DE L’ETERNA PRIMAVERA”. EL SEU CLIMA ÉS SUAU, NO HI HA PERIODES DE FRED PERÒ TAMPOC DE CALOR ASFIXIANT.  HI HA IMPORTANTS CONTRASTOS, PER EXEMPLE A L’HIVERN A LA COSTA FA CALOR I SOL I AL TEIDE NEVA.  TAMBÉ HI HA DIFERÈNCIA ENTRE EL NORD I EL SUD DE L’ILLA. EL SUD ÉS MÉS CALORÓS I EL NORD UN POC MÉS FRED.
 8. 8. EL SEU PAISSATGE TENERIFE ÉS UNA ILLA ABRUPTA,MUNTANYOSA I VOLCÀNICA. DEGUT A LA SEVA VARIETAT DE CLIMA PODEM TROBAR PAISATGES MOLT DIFERENTS, ZONES SEMIDESÈRTIQUES, VALLS TROPICALS, BOSCOS DE PINS, PRECIOSES PLATGES…
 9. 9. QUINA ÉS LA MUNTANYA MÉS ALTA? EL TEIDE, QUE ÉS UN VOLCÀ DE 3.718m. ÉS LA MUNTAYA MÉS ALTA D’ESPANYA I EL TERCER VOLCÀ MÉS ALT DE LA TERRA.
 10. 10. LLOCS INTERESSANTS PER ANAR A VISITAR HI HA MOLTS DE LLOCS INTERESSANTS , JO ARA US EN POSARÉ ALGUNS , COM PER EXEMPLE: LORO PARC, SIAN PARC, EL TEIDE, COSTA ADEJE, LOS CRISTIANOS, SANTA CRUZ, EL PAISAJE LUNAR, ROSA PIEDRA…
 11. 11. ELS CARNAVALS DE TENERIFE ELS CARNAVALS DE SANTA CRUZ DE TENERIFE SÓN CONSIDERATS ELS SEGONS CARNAVALS MÉS IMPORTANTS DEL MÓN DESPRÉS DELS DEL RIO DE JANEIRO (BRASIL).
 12. 12. GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

×