Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Solar Power System Providers - Solar Power System Suppliers in Tamil Nadu, India

533 views

Published on

http://www.solarplantsindia.com - We are leading Solar Power System Providers - Solar Power System Suppliers in Tamil Nadu, India. We provide standard models like Off and On grid Solar Power System.

Published in: Business, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Solar Power System Providers - Solar Power System Suppliers in Tamil Nadu, India

  1. 1. Best Service Provider of solar power systems, solar inverters, solar panels and solar pumping systems from India Coimbatore, India
  2. 2. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved  We offers various Solar Energy Systems services since 1996.  Our company is located in Coimbatore, Tamil Nadu, India  We are a unit of Sathguru Drives & Controls  Our range comprises solar energy solutions in the form of solar power systems, solar  inverters, solar panels and solar pumping systems  We follow international quality standards for better quality and results  The complete range is also customized to meet the requirement of customers  Our products find applications in Hospital, Schools & Institutions, Small Scale Industries,  Paper Mills, and Factories
  3. 3. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved 1. Solar Pumping System 2. Solar Power System 3. Solar Power Inverter 4. Solar Panels 5. Solar Mega Watt Station
  4. 4. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved Solar PV panels Water Pumping System Solar Water Pumping Systems Solar Submersible Water Pump
  5. 5. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved OFF Grid Solar Power SystemOn Grid Solar Power System
  6. 6. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved ABB String Inverter Solar Powered Inverter Solar Hybrid Inverter
  7. 7. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved On Grid Solar Panel Photovoltaic Solar Panel Off Grid Solar Panel
  8. 8. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved ABB Mega Watt Station Bonfiglioli
  9. 9. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved  Quality products  In time delivery  Customer satisfaction  Dedicated team of experts  Cost effective products  Easy installation and maintenance
  10. 10. Coimbatore, India www.solarplantsindia.com © Suryanamaskaram Solar solution. All Rights Reserved http://www.solarplantsindia.com/contact-us.php Mr. Manoharan MD (MD) 1A Second Street, Bharathi Nagar, Kamaraj road Coimbatore - 641 015, Tamil Nadu, India

×