Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

EXCURSIONS DES BASSEGODA PARK

243 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

EXCURSIONS DES BASSEGODA PARK

 1. 1. VACANCES AL CAMPING BASSEGODA PARK MANEL CANTOS PRESENTATIONS Blog BARCELONA COMPLET canventu@hotmail.com EXCURSIONS – ALBANYÁ – SANT LLORENÇ DE LA MUGA I COTLLIURE (FRANÇA)
 2. 2. Bassegoda Park és un càmping i parc de bungalows de 1 ª categoria situat a Albanyà (Alt Empordà), limitant amb el Parc d'Espais d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa, a 7 km del bonic conjunt medieval de Sant Llorenç de la Muga
 3. 3. Marc incomparable de pau i tranquil · litat, que constitueix un dels paratges més verges de l'Empordà, fa les delícies dels petits i dels més grans.
 4. 4. Barbacoes bon punt de partida per menjar bo i sa
 5. 5. El Bassegoda Park, situat entre les comarques de l'Alt Empordà, el Vallespir i l'Alta Garrotxa on el permanent contacte amb la natura, un lloc ideal per als amants de la natura i de la tranquil·litat.
 6. 6. La zona d `Albanyà és ideal per a la pràctica de l'excursionisme a tot terreny a través de l'extensa xarxa de pistes forestals. Excel · lents vistes panoràmiques on podem descobrir llocs i racons de gran bellesa
 7. 7. Vista d'Albanyà. Població 153 habitants - 2012
 8. 8. La seva ubicació única, al costat del riu Muga, possibilita el permanent contacte amb la natura i permet la pràctica com esports d'aventura, pesca sense mort, caça, excursionisme, senderisme
 9. 9. En el seu recorregut s'hi troben nombroses gorgues d'aigua i llocs idil·li · lics
 10. 10. Aquí petits i grans en les seves aigües fresques i cristal · lines conviden a capbussar-se
 11. 11. El riu Muga neix al terme municipal d'Albanyà, a la part d'occident, i desemboca als Aiguamolls de l'Empordà. En el seu trajecte es pot contemplar una gran varietat de fauna i flora
 12. 12. Sant Llorenç de la Murga de la província de Girona (Catalunya), situat a la comarca de l'Alt Empordà. Població 248 hab. (2012)
 13. 13. La seva població emmurallada del segle XIV - XV encara es conserva. El traçat medieval està format per un recinte de forma gairebé triangular, amb quatre torres i tres portes d'entrada
 14. 14. Recinte Fortificat
 15. 15. Recinte emmurallat, nucli antic del poble l'origen del qual és possible que es remunti a finals de l'Imperi romà. La primera citació és del s. X. Té una llarga tradició d'estiueig que data d'abans de la guerra civil gràcies al seu entorn natural existent al costat del riu la Muga i la bellesa de tot el seu patrimoni arquitectònic medieval.
 16. 16. Bifurcació de Carrers
 17. 17. Ajuntament
 18. 18. Plaça Carles Camp
 19. 19. Sant Llorenç de la Muga conserva l'esperit d'un poble rural tranquil i acollidor
 20. 20. Església de Sant Llorenç. Romànica
 21. 21. Campanar i Església de Sant Llorenç, Segle XVII
 22. 22. La Torre de Guaita o dels moros heu definit un sistema defensiu complex per a l'època
 23. 23. HISTÒRIA El rei Jaume I va mantenir la possessió del castell i la vila durant aproximadament cinquanta anys, concretament fins a l'any 1272, quan el seu fill, l'infant Pere, que més tard es va convertir en Pere el Gran, permutar la vila de Sant Llorenç de la Muga per la vila de Torroella de Montgrí amb Dalmau, fill del vescomte Jofre de Rocabertí.
 24. 24. El nucli de Sant Llorenç de la Muga es troba en un recinte emmurallat que data del segle XIV- XV. El nucli és de gran interès ple de llocs de gran bellesa. El castell, les torres, els carrers, els portals i el canal que travessa el poble s'han conservat respectant la seva arquitectura original.
 25. 25. El canal de reg que travessa el nucli antic per el nord de la muralla i que conserva safareigs públics i també alguns de privats.
 26. 26. Carrer dels Horts
 27. 27. El riu la Muga, que travessa el terme municipal en un recorregut d'onze quilòmetres, que conviden a banyar-se. vistes dels ponts
 28. 28. El pont vell. Segle XIV-XV. Pont de tres arcs amb més llum en el central
 29. 29. Masies restaurades dins del poble
 30. 30. Cotlliure és un petit poblat a la costa mediterrània molt a prop de la frontera amb Catalunya
 31. 31. Cotlliure. Mercat on abunden les identitats catalanes
 32. 32. Aquesta terra el Rosselló té una gran producció de vins
 33. 33. El Casc antic de Cotlliure està format per molts carrers estrets conservades amb l'encant de la Costa Blava francesa.
 34. 34. Són moltes les botigues, bars i restaurants dedicats a atendre al turisme.
 35. 35. Cases de vius colors del barri mariner
 36. 36. El racó estrella de la fabulosa Côte Vermeille es diu Cotlliure. La història d'aquesta vila medieval és antiquíssima. Fenicis, grecs i romans van atracar en els seus manses badies Al llarg de la seva vida, va tenir períodes de dominació catalana i francesa, fins a 1659, en què el Rosselló va passar definitivament a la corona de França en detriment de Catalunya
 37. 37. La preciosa i l` església de Notre Dame des Anges, que beneeix l'entrada i sortida del port,
 38. 38. El campanar d'aquesta església és l'antic far del port i al seu interior guarda retaules barrocs d'autors catalans.
 39. 39. El Castell Reial de Cotlliure és un dels monuments més importants. La primera documentació del castell és de 673.
 40. 40. Château Royal Construït pels templers, és del segle XII i va ser residència d'estiu dels Reis de Catalunya.
 41. 41. La platja de Cotlliure és acollidora i còmoda ja que està al mateix poble
 42. 42. A l'extrem sud de França, a 26 km de la frontera espanyola, COTLLIOURE, joia de la costa rocosa, beneficiada d'un marc autèntic i d'un entorn protegit. El petit port català està ubicat en una badia on es barregen les aigües del mar Mediterrani i les roques de les muntanyes dels Pirineus. Amb el seu clima excepcionalment assolellat garantit per la Tramuntana, Cotlliure resulta ser un lloc únic on el benestar i l'estil de vida català prevalen. Diverses platges de sorra j diverses cales, aigües cristal · lines, us permetran gaudir del vostre bany.
 43. 43. En aquest poble va morir Antonio Machado a l'exili i està enterrat en el seu cementiri.
 44. 44. Camí del Mar
 45. 45. FI MANEL CANTOS PRESENTATIONS Blog BARCELONA COMPLET canventu@hotmail.com

×