Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

The Game - Living Water

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

The Game - Living Water

  1. 1. Een goede voorbereiding is het halve werk… In de aanloop naar de jeugddienst van 21 juni willen we ‘The Game – Water Fight’ doen. Je hebt tot en met zondag 31 mei 2009 de tijd om jezelf in te schrijven!! Dat doe je met je echte voor- en achternaam, je thuisadres en een mailadres. Het spel begint dan op 1 juni 2009. Op maandag 1 juni krijg je in je mailbox een naam van iemand anders die jij moet uitschakelen voor 21 juni (de dag van Daddycated – de jeugddienst). Door die ander te nat te schieten met je water pistool(voordat die weg kan rennen) ‘win’ je het doelwit (een nieuwe naam dus) van je slachtoffer. Dat is de volgende persoon die jij moet overmeesteren. De winnaar is degene die de meeste naamkaartjes van slachtoffers kan inleveren op 21 juni 2009, 16:30 uur de dag van de dienst, bij de jury. Zij zijn dan in de hal van het kerkgebouw te vinden. opgave & info mailadres Kom ook naar Daddycated – Living Water. 21 juni 2009, om 17 uur in de NGK Ede (Veenderweg 193).
  2. 2. p : d e r e g e ls Alle JONGEREN van de NGK Ede mogen meedoen vanaf 12 jaar, volwassenen niet, behalve als ze betrokken zijn bij het JEUGDWERK van onze gemeente. Je moet gedurende de SPEELTIJD (1 juni 2009 – 21 juni 2009) het grootste gedeelte van je tijd doorbrengen in de gemeente Ede. Je mag tijdens kerkdiensten GEEN watergevecht houden... Niemand mag GETUIGE zijn van jouw ‘moment of glory’. Je schakelt iemand dus uit in het geheim. Je maakt het wel direct bij de jury bekend, via (mailadres), dat je iemand uit geschakeld hebt!. Als je UITGESCHAKELD bent, geef je een briefje af met daarop de naam van degene die jij moest af schieten, plus de briefjes van de mensen die je al afgeschoten had en mag je op jacht naar de sniper. Let op! Het spel stopt dus niet op het moment dat je uitgeschakeld wordt. Je heb dan nog één kans om te winnen, door op zoek te gaan naar de SNIPER (zie achterkant). VRIENDEN van buiten onze kerk mogen ook meedoen, graag zelfs! Dat mag als jij ook meedoet, jij ze aanmeldt en ze ook uitnodigt voor de Daddycated – Living Water. Je mag je ook VERDEDIGEN. Door zo hard mogelijk weg te rennen, keihard om hulp te roepen en te zorgen dat je niet nat gespoten wordt. Wanneer je inderdaad niet nat gespoten bent, mag je aanvaller je 12 uur niets doen. Bewaar de briefjes goed. Alleen briefjes met NAMEN openen de weg naar de prijs.
  3. 3. De … SNIPER Er zal één SNIPER zijn. Hij/zij mag iedereen uitschakelen en gewonnen kaartjes afhandig maken… (nooit je opdracht) Op het moment dat jij bent uitgeschakeld bent, mag je op zoek gaan naar deze SNIPER. Als je hem nat schiet (met je water pistool), krijg je al de kaartjes die deze figuur tot dan toe heeft verzameld en wordt jij de SNIPER!! Dat betekent dat je dan alsnog kaartjes kunt gaan verzamelen. Je mag deelnemers van The Game die nog in het spel zitten afschieten. Dan krijg je al hun buitgemaakte naamkaartjes. Behalve hun opdracht op dat moment, je haalt mensen dus NIET uit het spel! Natuurlijk gaat er dan ook jacht op jou gemaakt worden als sniper door een steeds GROTER wordende groep mensen die uit het spel liggen… Gna, gna mail je toegeëigende buit tijdens the game naar mailadres Het spel voor jou is pas echt afgelopen, als je geëlimineerd bent als SNIPER. Je kunt maar 1x sniper zijn… Alleen wordt niet bekend gemaakt wie dit is… wel krijg je verschillende hints over de eerste sniper..

×