Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Storytelling - puterea povestilor in afaceri 2016

Un workshop experiential despre cum sa devii inspirational pentru oamenii tai! Povestile tale adevarate pot deveni pilde pentru cei ce ii conduci!

  • Be the first to comment

Storytelling - puterea povestilor in afaceri 2016

  1. 1. Un program realizat de MMM Consulting
  2. 2. “Poate ca ar fi bine sa ne oferim putin ragaz pentru a ne cunoaste povestile” – citat aprox Tudor Chirila, Tedx, Chisinau • Iti doresti sa vinzi un produs, un serviciu sau o idee? • O prezentare pe care trebuie sa o livrezi iti ofera batai de cap? • Cativa colegi de-ai tai nu sunt inca convinsi sa se implice in proiectul pe care il conduci? • Este important pentru tine sa-ti construiesti o imagine in interiorul companiei in care lucrezi si nu sti cum? • In bombardamentul informational al zilei de astazi, te asteapta un mesaj in vesmant de poveste la fiecare pas. Insa tocmai pentru ca sunt atat de multe povesti, doar cele mai bune vor face diferenta si vor castiga atentia interlocutorilor. • Te astept la workshop-ul nostru, 100% experiential si plin de exercitii si aplicatii practice. Invata sa spui o poveste credibila si incarcata de emotie!
  3. 3. Structura Vom invata care este structura pe pasi a unei povesti de succes, credibila si care sa castige increderea publicului tinta Voce Vom dezvolta abilitatea de utilizare a vocii atunci cand spunem povesti astfel incat sa captam atentia, sa starnim interesul audientei si sa cream impact prin povestea noastra. Diversitate Vom invata 4 tipuri de povesti de impact – motivationala, fun, informare, persuasiva. Improvizatie Vom dezvolta abilitatea de a improviza in momentele dificile ale expunerii povestii noastre. Influenta Vom dezvolta abilitatea de utilizare a tehnicilor de influenta si persuasiune in expunerea povestilor. Beneficii: Inveti cum sa creezi impact prin povestea ta si sa “te vinzi” la cele mai inalte cote. Beneficiezi de tehnici concrete pe care sa le folosesti in constructia povestii tale. Pleci cu un plan de actiune concret si individualizat Beneficii: Inveti cum sa influentezi in contexte de business prin povestile tale. Inveti cum sa livrezi mesaje clare, convingatoare si bine argumentate. Toate printr-o poveste bine construita. Inveti sa-ti folosesti vocea atunci cand spui o poveste.
  4. 4. 4 www.companyname.com © 2015 Planner PowerPoint Template. All Rights Reserved. Improvizatia in constructia unei povesti – Exercitii de improvizatie . Trucuri in improvizatie. Exercitii de actorie pentru castigarea increderii in sine si pentru amplificarea expunerii povestilor. Structura pe pasi a unei povesti de succes – 6 pasi in constructia unei povesti. Exemple de povesti de succes. Povestea motivationala. Povestea informativa. Povestea persuasiva. Povestea fun. Calatoria Eroului & Personajele povestii – Formule inceput, mijloc, sfarsit. Chemarea. Pragul. Reusita. Revenirea. Exemplul personal. Fortele binelui/Gardienii; Fortele raului/Demonii. Protagonistul. Antagonistul. Expresivitatea vorbirii intr-o poveste – Vocea convingatoare intr- o poveste. Elemente de limbaj paraverbal . Razboinic. Vindecator. Magician. Ton autoritar. Ton de poveste. Ton ironic. Ton jucaus. Ritm. Volum. Accente. Pauze. Tehnici de influenta in povesti – Modelul Milton pentru limbaj. Tehnica IAE de Argumentare. Tehnica VAK (vizual/auditiv/kinestezic) din NLP. Elevator Speech. Analogia. Poveste in poveste. Povestea mea in business– cum sa spun o poveste in cateva cuvinte. Cum sa spun o poveste in cv-ul meu, in vanzare, in negociere, in prezentarea unui brand, in propria prezentare.
  5. 5. “Catalin is most comfortable in front of an audience - he's the most enthusiastic, outspoken, energizing and joyful trainer I've seen. He's a powerful public speaker and can engage the audience in seconds; and the next minute he can make you laugh from your heart or shed a tear from the corner of your eye. ” - Maria Dinu , Talent Manager Coca-Cola HBC Romania “Catalin's approach to (internal) training is very fresh and surprisingly complete. I participated in several sessions held by him during a proffesional development programme in our Company and I appreciated the valuable information and the positive environment he created for learning. Catalin blends very originally NLP, Transactional Analysis, management instruments from Stephen Covey and Robert Cialdini's research in persuasion, in a very engaging way. I also appreciate his versatility towards the general feeling in the group and towards individuals within, resulting in an outcome above expectations at the end of the day.” - Bianca Ilarie, Key Account Manager Coca-Cola HBC Romania “Catalin este un trainer excelent cu un nivel de energie si entuziasm deosebit de ridicat care pur si simplu te scoate din cutie si te asista in a invata eficient. Este un formator atent la proces si are o atitudine creativa in procesul de formare: cred ca este imposibil sa te plictisesti la cursurile sale. Mereu are o poveste in tolba, o imagine sau un filmulet care sa te binedispuna si sa-ti duca imaginatia intr-o stare propice invatarii din care singur vei putea sa-ti iei energia, resursele, inspiratia si informatiile de care ai nevoie. Il recomand pe Catalin cu maxima caldura pentru capacitatea sa de a fi apropiat de cursanti, pentru energie, entuziasm, creativitate si, poate cel mai important, pentru rezultatele pe care le poate aduce in viata ta personala si profesionala o sesiune de training facilitata de el.” - Ionut Ciurea, President of Empower
  6. 6. Spicuiri din feedback-urile participantilor • Cea mai valoroasa sesiune a fost: • Tot training-ul a fost valoros, atat prin valoarea informatiilor, cat si prin crearea unui cadru placut. • Structura discursului pentru ca pe baza ei se pot adapta toate ideile pentru discurs. • Modalitatile vocii pentru ca am realizat ca un mesaj poate fi transmis prin tonurile vocii. • Cea mai importanta lectie invatata a fost… • Emotia, emotia, emotia. • Pregatirea este cheia P.S, pentru ca in cazul meu, timpul limitat de pregatire si repetare a discursului a influentat in mod direct emotiile si siguranta de sine. • Structura unui discurs. Aveam nevoie de o structura pentru un discurs. • Mărturie: “ Seminarul la care am participat m-a impresionat pentru că… • A fost interactiv si complet diferit fata de seminariile la care am mai participat. • Simt ca realmente m-a ajutat sa imi imbunatatesc partea de public speaking. • A fost incarcat cu foarte multe emotie pe lanaga informatiile noi dobandite.
  7. 7. Trainer, Speaker, Consultant, Antreprenor. Ex Training & Development Specialist la Coca-Cola HBC Romania, unde a livrat tot ce inseamna soft skills pentru cei 1700 de angajati din reteaua Coca-Cola HBC Romania, incepand de la Effective Communication & Listening , Public Speaking pana la Negociere si Vanzari. Actualmente, trainer- colaborator in CCHBC Romania. Peste 130 de grupe de “Train of Trainers” , “Public Speaking” si “Persuading & Influencing” livrate pana in prezent in diverse companii de training din Romania, peste 5000 de ore de training la activ pe aceste 3 arii. Autor al e-book-ului “Public Speaking – Secrete & Trucuri”, Master NLP, Practitioner ThetaHealing, multiplu campion balcanic si national la scrima Catalin Chirilescu Arhitect al Invatarii A absolvit ca sef de promotie Facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala si cu rezultate deosebite Facultatea de Marketing din cadrul ASE (masterat) si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti (masterat). Actualmente este cursant in cadrul unui program MBA – management, sub egida Cambridge School. Peste 50 de grupe de training in sfera dezvoltarii personale. Domenii de expertiza: Vanzari, Negociere, NLP, Public Speaking, Train of Trainers, Stress Management, Persuasiune si Influenta, Leadership practic, Management, Brand Personal, Comunicare si Ascultare Activa, Construire de echipe, Creativitate si Inovatie, Analiza Tranzactionala, Coaching etc Specialist in metodologiile Persona Global, vasta experienta cu numeroase companii din FMCG, Automotive, Pharma, Banking, IT, Constructii, Oil & Gas, Telecom, Airlines
  8. 8. viviana.andone@mmmconsulting.ro office@mmmconsulting.ro 0742.40.19.00 021/320.32.34 www.mmmconsulting.ro MULTUMIM! VA STAM LA DISPOZITIE PENTRU ORICE INTREBARE SAU DETALIU NECESAR IN LUAREA DEICZIEI. Urmareste-ne pe facebook!

×