Catalog cursuri open 2014 MMM Consulting

244 views

Published on

Seria de cursuri in sistem deschis 2014, MMM Consulting

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
244
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Catalog cursuri open 2014 MMM Consulting

 1. 1. Negocieri de succes Transformers: Metode si tehnici de facilitare Training of Trainers Leadership deplin: Fii coach! D.O.C.T.O.R in Public Speaking Automotivare si Vointa Master ANTI-STRES
 2. 2. • Vreti sa puteti folosi un limbaj nonverbal adecvat negocierii si sa il puteti identifica pe cel al interlocutorului? • Doriti sa sti cum sa construiti un raport in negociere? • Vreti sa puteti rezolva situatiile dificile si sa finalizati negocierea cu succes? Target: Middle & Top Management La finalul cursul vei putea sa: Sa descifrezi mai usor limbajul nonverbal al interlocutorilor; Sa inveti cum sa pregatesti o negociere si cum sa o finalizezi cu succes; Fi capabil sa te aperi de manipularea intr-o negociere prin utilizarea Metamodelului; Sa utilizezi modelul Milton de influenta in negociere; Inveti sa utilizezi tactici concrete de negociere si sa construiesti un raport cu interlocutorii tai, deasemena vei sti cum sa-ti creezi o relatie de win-win cu partenerii tai de negociere cunoscand legile negocierii si cum sa le aplici.
 3. 3. Vrei sa devii un bun facilitator si sa obtii rezultate vizibile cat mai usor posibil? Vrei sa poti manipula grupul si sa gestionezi conflictele si discutiile din timpul cursului, mult mai usor? Vrei sa poti fi capabil sa construiesti si sa mentii un cadru de lucru eficient? Vrei sa poti demonstra o mai mare empatie fata de ceilalti? Vrei sa cunosti metode noi, inovative si tehnici de facilitare? Cursul se adreseaza in principal trainerilor, dar nu numai. Orice persoana care doreste sa isi imbunatateasca capabilitatile enumerate mai sus poate participa la acest curs, beneficiile acestuia fiind vizibile si in viata personala, nu doar in cea profesionala. Sa va ajute sa cunoasteti unde este utila facilitarea; Care este tehnica intrebarilor de facilitare; Va va invata cateva icebreakere si metode de obtinere a coeziunii grupurilor; Veti cunoaste instrumentele de lucru in rezolvarea problemelor; Veti invata cele 6 principii de baza in facilitare; Insusirea unor metode si tehnici creative si inovative care vor genera rezultate chiar si cu cei mai timizi participanti; Cei patru “I” in facilitare: INFORMEAZA,INCITA, IMPUTERNICESTE, IMPLICA .
 4. 4.  La terminarea programului, veti obtine un certificate de formator, inregistrat ANC, dar si minunate cunostiinte care va vor ajuta in noua cariera, precum: Identificarea nevoilor de instruire; Stabilirea obiectivelor programului de instruire; Proiectarea instruirii in functie de obiective si tipuri diferite de auditoriu si realizarea tuturor materialelor necesare, de la suporturi de curs la materiale ajutatoare, prezentari si exercitii; Sustinerea/livrarea programelor de instruire – utilizarea metodelor de instruire, a mijloacelor audio-vizuale, etc ; Facilitarea invatarii: adaptarea la diverse stiluri de invatare, coordonarea sesiunilor de instruire, tehnici de debrief, oferirea de feedback pentru dezvoltare, etc ; Evaluarea trainingului, evaluarea invatarii si analiza impactului programelor de instruire . Iti doresti sa devii un bun trainer? Vrei sa inveti noi teorii despre formare? Doriti sa invatati “trucuri” in abordarea participantilor la diferite cursuri? Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa devina formatori de oameni, din diferite domenii, dar si celor care au ajuns deja in acest punct si doresc sa invete tehnici si metode noi de implementare in cursurile lor. Cursul se desfasoara pe parcursul a sase zile (in cea de-a sasea zi avand loc evaluarea competentelor obtinute) si este impartit in doua module: Modulul I (cu durata de 3 zile) si Modulul II (cu durata de 2 zile). Cursul este sustinut de doi traineri certificati, Arhitecti ai Invatarii, Diana Voicu (MI) si Catalin Chirilescu (MII).
 5. 5.  Vrei sa sti cum sa devi un manager coach eficient?  Vrei sa inveti cum sa-ti antrenezi abilitatile specifice coaching-ului? Programul iti pune la dispozitie profilul de interactiune sociala, nivelul de empatie si flexibilitate, modul in care te percep ceilalati si iti arata care sunt punctele tari si provocarile pe care le ai in calitate de manager, dar si de coach spre a deveni un LEADER deplin. Acest program ofera o abordare diferita (pe langa multitudinea de instrumente existente in coaching) care a functionat la peste 1 milion de oameni din intreaga lume, ce au reusit sa isi atinga obiectivele mai repede si mai eficient. Identifica barierele existente in procesul de coaching si ajuta la gasirea solutiilor necesare pentru a trece peste acestea. Identifica situatiile manageriale ce necesita practica de coaching. Dezvolta intr-un mod accelerat abilitati care sa va faca un bun coach pentru performanta, batatorind drumul catre un LEADERSHIP DEPLIN!
 6. 6. Cursul se adreseaza persoanelor din mediul business implicate in procesul de comunicare, trainerilor/speakerilor/consultantilor profesionisti care vor sa exceleze in prezentari, persoanelor interesate de propria dezvoltare profesionala in cadrul organizatiei sau celor care vor sa se dezvolte personal. Ai emotii cand tii o prezentare? Vrei sa stii care sunt si cum poti aplica tehnicile de gestionare a emotiilor pentru o prezentare de impact? Este obiectivul tau sa ai un discurs S.P.E.C.IA.L.? Vrei sa fii asociat de auditoriu cu speakeri renumiti la nivel international precum Anthony Robbins, Osho, Steve Jobs, Sir Ken Robinson sau Brian Tracy? Stii ce tehnici folosesc ei? Vrei sa fii cel mai bun speaker din breasla ta? Vei invata cum sa-ti gestionezi emotiile; Vei invata cum sa structurezi o prezentare si cum sa transmiti un mesaj clar, coerent si de impact; Vei invata tehnici practice de persuasiune si influenta; Vei invata cum sa construiesti raport cu publicul tau; Vei invata tehnici de prezentare folosite de speakeri renumiti international; Vei invata cum vorbeste speakerul Theta; Vei invata cum sa folosesti vocea si cum sa ai o dictie si o pronuntie de impact.
 7. 7. Programul abordeaza subiecte care sa sprijine participantii in a intelege modul in care functioneaza fiinta umana, care sunt factorii motivatori generali, dar si individuali si unde pot actiona concret pentru a isi atinge obiectivele. un program pentru dezvoltarea si atingerea intregului potential. Participarea la acest program aduce beneficii precum: Intelegerea intregului potential uman si accesarea lui; Intelegerea diferitelor perspective asupra modelului in care functioneaza creierul in relatia cu motivarea si vointa, dar si limitarile acestuia; Insusirea unui mod nou de a crea obiceiuri pozitive – neuroplasticitate; Descoperirea legaturii dintre motivatie si puterea gandirii pozitive; Intelegerea legaturii dintre autoeficacitatea perceputa si performanta; Insusirea unor elemente de psihologie cognitiv-comportamentala pentru antrenarea vointei.
 8. 8. Evaluarea starii actuale a nivelului tau de stres; Plan de actiune personalizat pentru a-ti creste performanta profesionala; Respiratie corecta, sanatate, atitudine mai relaxata, astfel incat munca ta sa fie eficienta si productiva; Transformi distresul in eustres pentru a echilibra balanta stresului si pentru a-ti creste randamentul personal si profesional; Mai motivat, mai optimist, mai creativ si cu forta de munca proaspata; Relatii sociale si profesionale mai sanatoase, asertive si benefice; Vei spune un “NU” asertiv la birou atunci cand trebuie si fara sa deranjezi; Eviti “perfectionismul” distructiv ; Eviti comportamentul “freak control” la birou si acasa; Aplici tehnici instantanee anti-stres atunci cand problemele te acapareaza. Abilitatile de gestiune a factorului stres in viata si munca de zi cu zi si focalizarea pe propriile obiective
 9. 9. MMM CONSULTING INTERNATIONAL SRL Intrarea Bitolia, nr. 06, sector 01, Bucuresti • www.mmmconsulting.ro • www.personaglobal.com office@mmmconsulting.ro alexandra.fusneica@mmmconsulting.ro

×