Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El retrat (la descripció de persones)

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

El retrat (la descripció de persones)

 1. 1. El retrat: descripció de persones
 2. 2. ● ● Fer una descripció d’una persona és escriure el que en podem observar amb la mirada; per tant, el lector, quan llegeixi el retrat, ha de "veure" com és la persona que presentem.
 3. 3. Podem descriure les persones físicament (quins trets corporals o de vestit presenten) i / o psicològicament (la seva personalitat, el seu comportament o les seves reaccions).
 4. 4. Consells a l'hora de fer un descripció: ● Observa amb atenció la persona escollida. ● Pensa i tria els trets que en vols remarcar. ● Escriu amb ordre: pots començar per la part superior i anar baixant (o al revés); o pots descriure només els trets més destacats o característics. ● Descriu allò que es veu (el físic) i també allò que podem imaginar sobre el caràcter o manera de ser que pensem que té
 5. 5. Expressa't amb llenguatge clar i precís. Redacta el text de manera entenedora. Repassa'l i corregeix-ne el que calgui.
 6. 6. Utilitza alguns dels adjectius que creguis convenients de les dues taules següents
 7. 7. 1. Tria i descriu un dels nens següents:
 8. 8. A
 9. 9. D
 10. 10. 2. Descriu aquests dos rostres de la mateixa dona
 11. 11. SHARBAT GULA-1984
 12. 12. SHARBAT GULA-2002

×