Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ASR VermogenGarant
2
Gerust beleggen voor later

Geld opzij zetten voor later. Dat doet u niet alleen voor uzelf, maar ook voor
uw dierba...
3
Voordelen
Goede kans op mooi resultaat                  Bescherming tegen negatieve uitschieters o...
4
Slim beleggen met zekerheid
Wat onze experts doen om uw doel en een mooi                    Wat ...
5
Wij bieden u service
U begrijpt wat u koopt
We vinden het belangrijk dat u begrijpt wat u koopt.
Wij doen er daarom ...
6
Voorbeeld

Ingrid en Karel hebben een potje van € 25.000. Daarvan leggen ze € 20.000 in ASR VermogenGarant. Voor € 3...
7
Wij adviseren u een adviseur
Meer weten?
Verzekeren is heel persoonlijk. Pas als je je klanten kent, kun je ze p...
Uw verzekeringsadviseur:
De waarde van beleggingen kan fluctueren, in het verleden
behaalde resultaten bieden geen gar...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Folder vermogen garant

1,035 views

Published on

Published in: Education, Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Folder vermogen garant

 1. 1. ASR VermogenGarant
 2. 2. 2 Gerust beleggen voor later Geld opzij zetten voor later. Dat doet u niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw dierbaren. U wilt bijvoorbeeld zeker weten dat u voldoende geld hebt om te kunnen blijven wonen in uw huis. En u wilt uw kinderen laten studeren. Of u wilt na uw pensioen díe dingen doen waar u dan alle tijd voor hebt. Voor al die zaken die u goed geregeld wilt hebben, is er nu ASR VermogenGarant. Een beleggingsverzekering met garantie. Met ASR VermogenGarant (Lijfrente) hebt u goede kans op nabestaanden het afgesproken bedrag krijgen als u voor de een mooi resultaat én de zekerheid van een van te voren einddatum overlijdt. Welke variant u ook kiest, u kiest op basis afgesproken bedrag op de einddatum. En met de variant van goed advies, duidelijke informatie en inzichtelijke kosten. ASR VermogenGarant Overlijdensrisico weet u zeker dat uw ASR VermogenGarant: 4 slimme varianten Opbouwproducten Overlijdensrisico ASR VermogenGarant ASR VermogenGarant ASR VermogenGarant Eigen ASR VermogenGarant Lijfrente Huis Overlijdensrisico Vermogen opbouwen met Vermogen opbouwen voor Om uw huis af te lossen Verzekeren tegen financiële belastingvoordeel later uitkering onder voorwaarden risico’s bij overlijden belastingvrij • Premie aftrekbaar op uw • U kunt tussentijds ook • Zekerheid over de mini- • U weet snel of uw aanvraag inkomen bedragen opnemen1 mumuitkering op de geaccepteerd is • Beleggen met garantie op • Zekerheid over de mini- einddatum • Zekerheid over de uitkering einddatum en een goede mumuitkering op de • Inzichtelijke kosten: geen bij overlijden kans op een mooi resultaat einddatum verrassingen achteraf • Overzichtelijke kosten • Zekerheid over de mini- • Inzichtelijke kosten: geen • Handige hulpmiddelen voor mumuitkering op de verrassingen achteraf beter resultaat einddatum • Handige hulpmiddelen voor • Altijd inzicht in de waarde • Inzichtelijke kosten: geen beter resultaat van uw ASR Vermogen- verrassingen achteraf • Altijd inzicht in de waarde Garant via internet • Handige hulpmiddelen voor van uw ASR Vermogen- • Unieke jaarlijkse garantie- beter resultaat Garant via internet check • Altijd inzicht in de waarde • Unieke jaarlijkse garantie- van uw ASR Vermogen- check Garant via internet • Unieke jaarlijkse garantie- check “Mijn adviseur wees me op een “Als de kinderen willen “Ik weet nu al zeker dat ik in “Als ze zonder mij verder lijfrente om mijn pensioen aan studeren, kan dat. En anders ieder geval een deel van mijn moeten, hebben ze in ieder te vullen. Die lijfrente straks los ik er gewoon mijn hypotheek kan aflossen.” geval geen grote financiële levert me nu een mooie aftrek- hypotheek mee af.” zorgen.” post op.” 1 Mogelijk vragen wij u een gezondheidswaarborg te geven op het moment dat u een bedrag opneemt. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden.
 3. 3. 3 Voordelen Goede kans op mooi resultaat Bescherming tegen negatieve uitschieters op de beurs Uw inleg beleggen wij via de ASR Expert Pool in Europese Naast het garantkapitaal op einddatum en onze beleggings- aandelen en geldmarktproducten, zoals deposito’s. Het experts hebt u zelf ook invloed om uw vermogen veilig te vermogen van de ASR Expert Pool wordt belegd in twee stellen. U kunt bijvoorbeeld tijdens de looptijd uw garant- beleggingspools: de ASR Euro Aandelen Pool en de ASR kapitaal verhogen. Dat kan als de opgebouwde waarde Geldmarkt Pool. De juiste mix wordt bepaald op basis van hoger is dan het garantkapitaal. In de laatste vijf jaar van een beleggingsmodel. Beleggen in aandelen brengt risico’s uw verzekering mag u bovendien overstappen naar de ASR met zich mee. Met ASR VermogenGarant krijgt u op eind- Geldmarkt Pool, een beleggingsmogelijkheid met een laag datum altijd minimaal uw inleg terug. Gegarandeerd. rendements/risicoprofiel. Vraag uw adviseur naar de mogelijk- heden. Altijd zekerheid over uw minimumuitkering op einddatum Naast een goede kans op een mooi resultaat hebt u op de einddatum altijd ten minste uw inleg terug. U kunt óók kiezen voor een rendementsgarantie. Dan weet u zeker dat u op eind- datum minimaal 3% per jaar rendement hebt. Meer kan altijd, minder dan we afgesproken hebben nooit. U moet dan wel alle afgesproken inleg, premies en kosten hebben betaald.
 4. 4. 4 Slim beleggen met zekerheid Wat onze experts doen om uw doel en een mooi Wat u zelf kunt doen om uw doel en een mooi resultaat resultaat te halen. te halen. U bepaalt het bedrag waarover u op de einddatum wilt Bespreek veranderingen in uw persoonlijke situatie met beschikken en u bepaalt bij welk garantkapitaal u zich het uw adviseur. Een andere baan, een ander inkomen of prettigst voelt. Het beleggen zelf doen onze experts voor u. veranderingen in uw gezin zijn een goed moment om na te gaan of ASR VermogenGarant nog aansluit op uw situatie. Onze experts bepalen met behulp van een slim beleggings- model of ze uw geld beleggen in aandelen of in de geldmarkt, Bekijk geregeld de waarde op mijn.asrverzekeringen.nl. zoals deposito’s. Is de waarde hoger dan uw garantkapitaal? ASR Vermogen- Garant biedt dan de mogelijkheid om uw garantkapitaal te verhogen. Daarmee stelt u behaalde koerswinst veilig op eind- datum. Meer zekerheid? Stap over naar de ASR Geldmarkt Pool. De Geldmarkt Pool kent een beperkt risico en is gericht op behalen van een stabiel rendement. Als u overstapt naar de ASR Geldmarkt Pool hoeft u geen garantiepremie meer te betalen. Uw garantie op eind- datum vervalt (overstappen is mogelijk tijdens de laatste 5 jaar van de verzekering). Minder uitschieters met de ASR Expert Pool (index) 160 140 120 100 80 60 40 dec. ‘99 dec. ‘00 dec. ‘01 dec. ‘02 dec. ‘03 dec. ‘04 dec. ‘05 dec. ‘06 dec. ‘07 dec. ‘08 dec. ‘09 We hebben uitgezocht hoe de beleggingen in ASR Expert Pool het de afgelopen Resultaat van beleggingen ASR Expert Pool als was belegd volgens de tien jaar gedaan zouden hebben op de beurs. De paarse lijn is de ASR Expert Pool, benchmark (70% Dow Jones Euro Stoxx 50 ® en 30% EONIA) het oranje vlak is de aandelenmarkt. Resultaat van beleggingen in aandelen (Dow Jones Euro Stoxx 50®) U ziet dat de beleggingen in de ASR Expert Pool minder heftig schommelen naar boven of beneden. Beleggingen in de ASR Expert Pool zijn dus minder gevoelig voor heftige marktbewegingen.
 5. 5. 5 Wij bieden u service U begrijpt wat u koopt We vinden het belangrijk dat u begrijpt wat u koopt. Wij doen er daarom alles aan om de informatie over ASR VermogenGarant begrijpelijk te maken. Hebt u toch een vraag? Stel hem gerust aan uw adviseur. Alle kosten duidelijk en apart in rekening gebracht In de offerte staat precies wat u moet betalen voor uw ASR VermogenGarant. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf. De bedragen brengen we apart van de inleg in rekening en incasseren we automatisch. Zo hebt en houdt u prima overzicht. Elk jaar een garantiecheck Uw persoonlijke situatie verandert, een nieuwe baan, u verhuist... Uw adviseur blijft graag op de hoogte zodat hij u goed kan blijven adviseren. We vragen u ieder jaar om een korte vragenlijst in te vullen. Op basis van uw antwoorden bepaalt uw adviseur of het verstandig is om een afspraak met u te maken om uw ASR VermogenGarant aan te passen. Altijd online inzicht in de waarde van uw vermogen We snappen dat u wilt weten hoe het gaat met de opbouw van uw vermogen. Op mijn.asrverzekeringen.nl ziet u hoeveel uw ASR VermogenGarant waard is. Daar vindt u ook de gegevens van uw adviseur en de belangrijkste gegevens van uw polis. Zo hebt u altijd alles bij de hand.
 6. 6. 6 Voorbeeld Ingrid en Karel hebben een potje van € 25.000. Daarvan leggen ze € 20.000 in ASR VermogenGarant. Voor € 3.691 kopen ze de garantie dat ze over 20 jaar minimaal € 36.122 ontvangen (3% rendementsgarantie). We noemen dit bedrag het garant- kapitaal. Na 20 jaar ontvangen ze in ieder geval het garantkapitaal. Ingrid en Karel kijken geregeld op mijn.asrverzekeringen.nl. Als de opbrengst van de beleggingen hoger is dan het Ze weten dus precies wat hun beleggingen op dat moment garantkapitaal, ontvangen Ingrid en Karel die hogere op- waard zijn. brengst. Voorbeeld c Voorbeeld a Na 12 jaar looptijd is de waarde € 75.000 (oranje lijn, grafiek 2). Stel dat de waarde na 20 jaar looptijd € 60.000 was geweest Ingrid en Karel verhogen hun garantkapitaal van € 36.122 naar (oranje lijn, grafiek 1). De beleggingen in de ASR Expert Pool € 75.000. Daarvoor betalen ze eenmalig een extra zijn dus meer waard dan het garantkapitaal. Ze ontvangen garantiepremie. daarom € 60.000. Voorbeeld d Voorbeeld b Na 20 jaar is de waarde € 60.000 (oranje lijn, grafiek 2). Stel dat de waarde na 20 jaar looptijd maar € 30.000 was Maar omdat ze hun garantkapitaal hebben verhoogd geweest (roze lijn, grafiek 1) dan ligt de waarde dus onder krijgen Ingrid en Karel toch het garantkapitaal van het garantkapitaal. Ze ontvangen dan € 36.122: het garant- € 75.000. kapitaal. Grafiek 1 Grafiek 1 Grafiek 2 Grafiek 2 € x 1000 € x 1000 € x 1000 € x 1000 100 100 100 100 90 90 90 90 80 80 80 80 € 75.000 € 75.000 70 70 70 70 60 60 € 60.000 € 60.000 60 60 € 60.000 € 60.000 50 50 50 50 40 40 € 36.122 40 40 € 36.122 € 36.122 € 36.122 30 30 € 30.000 € 30.000 30 30 20 20 € 20.000 € 20.000 20 20 € 20.000 € 20.000 10 10 10 10 0 0 0 0 0 0 20 jaren 20 jaren 0 0 12 12 20 jaren 20 jaren Garantkapitaal Garantkapitaal Waarde voorbeeld a Waarde voorbeeld a Garantkapitaal Garantkapitaal Waarde Waarde Inleg Inleg Waarde voorbeeld b Waarde voorbeeld b Verhoogd garantkapitaal Verhoogd garantkapitaal Inleg Inleg
 7. 7. 7 Wij adviseren u een adviseur Meer weten? Verzekeren is heel persoonlijk. Pas als je je klanten kent, kun je ze passend adviseren. Daarom adviseren wij u een eigen adviseur. Hij vertelt u graag alles over ASR VermogenGarant. Hebt u geen verzekeringsadviseur? Kijk dan op www.asrverzekeringen.nl.
 8. 8. Uw verzekeringsadviseur: De waarde van beleggingen kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen bij wie en in welke vorm dan ook, brengt financiële risico’s met zich mee. Beleggen geeft kans op een hoger, maar ook op een lager dan gemiddeld rendement. ASR Levensverzekering N.V. KvK 30000847, heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) onder nummer 12000396. Zij kan optreden als aanbieder van levens- verzekeringen. Voor de klachtenprocedure van ASR Levens- verzekering kunt u kijken op www.asrverzekeringen.nl bij 'Klantenservice'. ASR Verzekeringen Archimedeslaan 10 55371 (04-10) 3584 BA Utrecht www.asrverzekeringen.nl

×