Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
3
Tunnuksen suoja-alue ja minimikoko
Tunnusoriginaaleissa on mukana
kuvan mukainen suoja-alue, joka
on pidettävä vapaana m...
4
Tunnuksen käyttö
Tunnus voidaan sijoittaa
kuvan päälle, mutta silloin on
varmistettava, että tunnuksen ja
taustalla olev...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Luken logon kaytto

5,168 views

Published on

Luonnonvarakeskuksen logon käyttöohje

Published in: Science
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Luken logon kaytto

  1. 1. 3 Tunnuksen suoja-alue ja minimikoko Tunnusoriginaaleissa on mukana kuvan mukainen suoja-alue, joka on pidettävä vapaana muista elementeistä. Tunnuksen minimileveys on 25 millimetriä. Tätä pienempänä logotyypi ei toistu lukukelpoi- sena. Jos tunnusta halutaan käyttää alle minimikoon, on käytettävä versiota ilman Luonnonvara- keskus-sanaa. X 25 mm < 25 mm 1/2 X 1/2X 1/3 X 1/3X
  2. 2. 4 Tunnuksen käyttö Tunnus voidaan sijoittaa kuvan päälle, mutta silloin on varmistettava, että tunnuksen ja taustalla olevan kuvan välillä on riittävä kontrasti. Tummasävyisen pohjan päällä tunnuksesta käytetään valkoista versiota. Tunnus voidaan sijoittaa myös väripinnan päälle. Tällöin käytetään tunnuksen valkoista versiota ja ensisijaisesti Luken virallisia värejä. Sijoitettaessa tunnus muun väriselle pohjalle on varmistet- tava, että tunnuksen ja taustan välillä on riittävä kontrasti.

×