Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Eindpresentatie Prototype Website

413 views

Published on

Published in: Business, Travel
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Eindpresentatie Prototype Website

  1. 2. <ul><li>Inleiding: </li></ul><ul><ul><ul><li>Voorwoord </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Opdracht </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Origineel </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Merk Identiteit </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Uitleg Studdell </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Doelgroep Studdell </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Behouden onderdelen Dell </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Moodboard </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Ontworpen logo’s </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Website schetsen </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Eindproduct </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Brochure </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Waarom zal Studdell aanslaan </li></ul></ul></ul>
  2. 3. Wij hebben gekozen om de website van Dell te ReDesignen. Vanuit hier hebben we gekozen om Dell te specialiseren voor een gerichte doelgroep. Hier is de doelgroep studenten uit voort gekomen met als gevolg: Studdell. Door middel van het boek Brand Design hebben we allereerst een analyserapport gemaakt. Met dit rapport kregen we een beter beeld van wat Dell nu eigenlijk inhoudt. Een samenvatting is te vinden in deze slide waarin de mentale merkidenteit is te zien.
  3. 6. Wat is Studdell? Studdell staat voor (Student Dell). Met de naam Studdell is een aparte tak van Dell die zich specifiek richt op Studenten. Studdell verkoopt dus systemen aan uitsluitend studenten. Innovatief, kwalitatief en voor een uitstekende prijs. Naast notebooks en desktops verkopen wij ook software pakketten waarin wij studenten voorzien. Tekstverwerkingsprogramma’s, bewerkingsprogramma’s en al dat soort meer voor een speciale studentenprijs.
  4. 7. Doelgroep: Studenten
  5. 19. Waarom zal Studdell aanslaan? Wij zijn ervan overtuigd dat Studdell een succes word, want wij merken dat de hedendaagse student moeite heeft met het vinden van de ideale computer voor hem of haar. De reden hiertoe is dat de website van Studdell bevat geen overbodige informatie en apparatuur vergeleken met het hoofdmerk dell. Studdell heeft daarentegen een gemakkelijkere en gebruikersvriendelijke website maar is daarin tegen net zo professioneel als die van het hoofdmerk Dell zelf.
  6. 20. Vragen?

×