Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fasilitering i praksis

1,268 views

Published on

Hvordan bygge opp og planlegge en proff workshop? Hvordan gjennomføre workshopen? Hvordan sikre at alle deltar? Hvordan samkjøre deltakernes forventninger? Hva er viktige suksesskriterier og fallgruver?

Published in: Leadership & Management
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fasilitering i praksis

  1. 1. ARR: LONG & OLSEN WORKSHOP OM FASILITERING I PRAKSIS
  2. 2. MÅLGRUPPE: Workshopen passer for alle som trenger å få en gruppe mennesker til å gå sammen i samme retning. Workshopen forutsetter ingen forhåndskunnskaper i fasilitering. GJENNOMFØRING: Denne workshopen er interaktiv, det vil si at det blir korte innlegg, dialog i grupper og praktiske øvelser. WORKSHOPDESIGN OG GJENNOMFØRING: Hvordan planlegge og gjennomføre workshop som både er effektiv og nyttig? Hvordan sikre at alle deltar? Hvordan samkjøre deltakernes forventninger? Hvordan nøytralisere sure kommentarer? Hvordan holde oppmerksomheten etter lunsj? Suksesskriterier og fallgruver
  3. 3. KURSHOLDER: LONG LITT WOON Sagt om kursholderen: "En mycket duktig kurs- och föredragshållare som alltid har en bra kommunikation med sin publik. Oerhört kunnig i områden som har med människors beteenden och kommunikation att göra.» Jan Därnemyr, Quality Manager, Lemminkainen Norge "Meget høy faglig kvalitet på gjennomføring og innhold, engasjement og gode pedagogiske opplegg der alle fikk mulighet til deltagelse og diskutere problemstillinger.« Bjørn Kåre Forbord, underdirektør, Riksrevisjonen «Tydelig på hva som er målet med dagen og hvordan komme dit. God struktur. Fin balanse mellom innspill og det å komme gjennom tema. Du sørget for at alle kunne komme fram med sine synspunkter, og at alle deltok. Flott at innspill på forhånd ble tatt på alvor og at i hvert fall jeg fikk tilbake kunnskap som jeg kan bruke i den utfordringen jeg står overfor i mitt arbeid.» Solveig Waaler, NAV Arbeidslivssenter Sør-Trøndelag "Ditt foredrag oppnådde en gjennomsnittskarakter på 4.8 for faglig innhold og 4.8 for presentasjonen. Gjennomsnittlig poeng blant foredragsholderne for faglig innhold var 4.31 og 4.24 for presentasjon.« O.Wiklund, Prosjektleder, NSF KAN (Norske siviløkonomers forening)
  4. 4. KLIKK FOR PÅMELDING KONTAKT MEG mobil: 4827 0107 epost: littwoon@gmail.com for mer info: www.longolsen.no Skreddersøm: Det er anledning til å komme med innspill til både temaer og problemstillinger som oppleves som mest interessante

×