LikeLista TOP 5 - 5 igazán férfias programajánlat télre

237 views

Published on

① HOOTERS - ALL YOU CAN EAT
Ki ne ismerné a Hooterst és annak szemrevaló személyzetét? Idén indította útjára az ALL YOU CAN EAT HÉTFŐ programot, aminek keretében korlátlan csirkeszárnyat, chilis-babot, kukoricatortilla chipset, chilis-babos hot-dogot és amerikai káposztasalátát burkolhattok a barátokkal. Ha hétvégén nem főzött az asszony, vagy valami másra vágysz, akkor szerveződjetek! Hétfőnként 19:00-ig tart az akció, asztalfoglaláshoz kötött!

Miért szeretjük:
Boobs
All you can eat
Végre nem Trófea

Jó ha tudod:
facebook.com/hootersbudapest
Árak: 2.490,- Ft \ fő
Tel. foglalás: +36 1 321-61-38 | H-P 12-18 óra

② FUNNYCAR - QUAD TÚRA
A FunnyCar az egyik legjobb budapest közeli outdoor programokat szervező cég. Mindössze 16 Km-re Budapestől, Gödön várják az outdoor élménykeresőket. Ha télen nem is lesz havunk, azért egy téli Quad túrára mi is beneveznénk! Azért került be a kedvenceink közé, mert nem a megszokott körpályán zajlanak a programok, hiszen egyedülálló módon a FunnyCar quadok rendszámosak, így a Gödöllői Dombságban szabadon, és legálisan quadozhattok!

Miért szeretjük:
Itt van a szomszédban
Szabad quadozás a Gödöllői Dombság területén

Jó ha tudod:
www.funnycar.hu
Árak: 21.990,- Ft \ 1-2 fő \ quad
Tel. foglalás: +36 30-246-61-15 | H-P 8-20 óra

③ ENCOUNTER - EXTRÉM VÁROSI JÁTÉKOK
Az ENcounter a geocaching és a szabadulós játékok szerelemgyereke, egy kis adrenalinnal felturbózva. Készen álltok hogy felfedezzétek Budapestet egy kicsit másképp? Hozzatok össze egy alkalmat, legyen az születésnap, legénybúcsú, vagy a haverokkal egy őrült nap, az ENcounter megszervezik nektek a saját reality játékotokat! Több forgatókönyvből tudtok választani, akár egyedi elemekkel megfűszerezve.

Miért szeretjük:
Egyedi játék forgatókönyvek
Élőszereplős reality kaland játék
LikeLista kedvezmény

Jó ha tudod:
www.hungary.en.cx
Árak: 19.900,- Ft \ játék \ csapat
Online foglalás: horvath@hungary.en.cx

④ HEGYI SPORTOK BÁZISA - TEREP SEGWAY TÚRA
A Hegyi Sportok Bázisa megérkezett Budapestre, egész pontosan a Normafára. A Mátrában már bizonyították, tudnak valamit. Rengeteg új eszköz és sport kipróbálható, azonban a mi ajánlatunk a Terepsegway túrájuk. Nagyon sokféle túra közül tudtok választani az egész tél folyamán, a túraindulásokat kell csak összehangolni. Általában a hétvégék a keresettek, előzetes egyeztetés szükséges.

Miért szeretjük:
Segway túra csodálatos környezetben
Itt érdemes kipróbálni a Segwayt

Árak: 9.990,- Ft\ fő \ túra
Tel. foglalás: +36 70 944-96-94

⑤ JÁTSSZNAGYBAN.HU - KOCKULÁS MOZIVÁSZNON
A Játssznagyban.hu megdobogtatja a gamer szíveket. Ki ne szeretné látni, hogy néz ki kedvenc PS3 vagy XBOX játéka a mozivásznon digitális hangtechnikával megtámogatva?

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
237
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

LikeLista TOP 5 - 5 igazán férfias programajánlat télre

  1. 1. LIKELISTA 5 IGAZÁN FÉRFIAS PROGRAMAJÁNLAT a hátralévő téli napokra
  2. 2. 1. HOOTERS #ALL YOU CAN EAT Ki ne ismerné a Hooterst és annak szemrevaló személyzetét? Idén indította útjára az ALL YOU CAN EAT HÉTFŐ nevet viselő programját, aminek keretében korlátlan csirkeszárnyat, chilisbabot, kukoricatortilla chipset, chilis-babos hotdogot és amerikai káposztasalátát burkolhattok a barátokkal. Ha hétvégén nem főzött az asszony, vagy ha valami másra vágysz, akkor vedd fel az Erősen ajánlott hétfői programjaid közé és szervezzetek egy gasztroorgazmust! Minden hétfőn 19:00-ig tart az akció és asztalfoglaláshoz kötött! Miért szeretjük: ♡ Boobs :) ♡ All you can eat ♡ Végre nem Trófea Jó ha tudod: Árak: 2.490,- Ft fő Telefonos foglalás: +36 1 321-61-38 H-P 12-18 óra között
  3. 3. 2. FUNNYCAR #QUAD TÚRA A FunnyCar az egyik legjobb budapest közeli outdoor programokat szervező cég. Mindössze 16 Km-re Budapestől, Gödön várják az outdoor élménykeresőket. Ha télen már nem is lesz havunk, azért egy téli Quad túrára mi is beneveznénk! Azért is került be a kedvenceink közé, mert nem a megszokott körpályán zajlanak a programok, hiszen egyedülálló módon a FunnyCar quadjai rendszámosak, így a Gödöllői Dombságban szabadon, és legálisan quadozhattok a barátokkal! Miért szeretjük: ♡ Itt van a szomszédban ♡ Szabad quadozás a Gödöllői Dombság területén Jó ha tudod: Árak: 21.990,- Ft 1-2 fő quad Telefonos foglalás: +36 30-246-61-15 H-P 8-20 óra között
  4. 4. 3. ENCOUNTER #EXTRÉM VÁROSI JÁTÉKOK Az ENcounter a geocaching és a szabadulós játékok szerelemgyereke, egy kis adrenalinnal felturbózva. Készen álltok hogy felfedezzétek Budapestet egy kicsit másképp? Hozzatok össze egy alkalmat, legyen az egy születésnap, egy legénybúcsú, vagy a haverokkal egy őrült nap, az ENcounter megszervezik nektek a saját reality játékotokat! Több forgatókönyvből is tudtok választani, akár egyedi elemekkel megfűszerezve. Miért szeretjük: ♡ Egyedi játék forgatókönyvek ♡ Élőszereplős reality kaland játék ♡ LikeLista kedvezmény Jó ha tudod: Árak: 19.900,- Ft játék csapat Online foglalás: horvath@hungary.en.cx
  5. 5. 4. HEGYI SPORTOK BÁZISA #TEREP SEGWAY TÚRA A Hegyi Sportok Bázisa megérkezett Budapestre, méghozzá egész pontosan a Normafára. A Mátrában már bizonyították, tudnak valamit. Rengeteg új eszköz és sport kipróbálható, azonban a mi ajánlatunk a Terepsegway túrájuk. Nagyon sokféle Terepsegway túra közül tudtok választani az egész tél folyamán, mindösszesen a túraindulásokat a kell összehangolni. Általában a hétvégék a keresettek, előzetes egyeztetés mindenképpen szükséges. Miért szeretjük: ♡ Segway túra csodálatos környezetben ♡ Itt érdemes kipróbálni a Segwayt Jó ha tudod: Árak: 9.990,- Ft fő túra Telefonos foglalás: +36 70 944-96-94
  6. 6. 5. JÁTSSZNAGYBAN.HU #KOCKULÁS MOZIVÁSZNON A Játssznagyban.hu megdobogtatja a gamer szíveket. Ki ne szeretné látni, hogy néz ki kedvenc PS3 vagy XBOX játéka a mozivásznon digitális hangtechnikával megtámogatva? Béreljétek ki egy vagy több órára a mozi termet és merüljetek el az élményben. A játék lemezt neked kell vinni minden másról ők gondoskodnak! Miért szeretjük: ♡ Több helyszín ♡ Mozi élmény ♡ Vodafone Kedd Partner Jó ha tudod: Árak: 9.900,- Ft 1 óra Telefonos foglalás: +36 20 432-28-46 H-P 12-16 óra között lehetséges.
  7. 7. Köszönjük a figyelmet! Tetszett amit olvastál? 1 LÁJKNAK ÖRÜLNÉNK! facebook/Likelista

×