Successfully reported this slideshow.

iPad for skolebibliotekarer

362 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

iPad for skolebibliotekarer

  1. 1. Første gang du har en iPad i hånden, ved du, hvordan du skal bruge den. Det er fordi, denrevolutionerende Multi-Touch-grænseflade i iOSer designet til din finger
  2. 2. iPad er en håndholdt computer, en såkaldt tablet- computer, udviklet og designet af Apple Inc
  3. 3. bogen
  4. 4. Hent og installer den nyeste version af iTunes fra www.apple.com/dk/itunes/download iPad2MacSlut iPad til en USB 2.0-port på din Mac eller pc vha. det kabel, der fulgte med iPad Du skal logge ind på din egen brugerkonto på din computer, før du tilslutter iPad
  5. 5. Sådan opretter du en Apple ID på en computer1. Åbn iTunes.2. I menuen Butik skal du vælge Opret konto. Klik på Fortsæt på skærmen.3. Du skal acceptere betingelserne for at fortsætte. Når du har læst og accepteret betingelserne, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af "Jeg har læst og accepterer disse betingelser".4. Klik på Continue (Fortsæt).5. Udfyld formularen for at oprette din gratis Apple-id (som du skal bruge til at logge på iTunes Store).6. Formularen indeholder sikkerhedsspørgsmål samt en valgfri e-post-adresse til brug i nødstilfælde.7. Klik på Fortsæt, når du har udfyldt formularen.8. Hvis der vises en advarsel om, at den indtastede e-post-adresse allerede er tilknyttet en Apple ID, skal du i stedet følge disse instruktioner om brug af en eksisterende Apple ID.9. Angiv en gyldig betalingsmetode og faktureringsadresse. Du skal først betale, når du foretager et køb.10. Når du har angivet alle obligatoriske faktureringsoplysninger, skal du klikke på Continue (Fortsæt).11. Du skal bekræfte din e-postadresse. Kontroller din e-post for at se en bekræftelsesmeddelelse fra Apple.12. I bekræftelsesmeddelelsen fra Apple skal du klikke på linket Verify Now (Bekræft nu).13. Du føres til Apple ID-siden for at bekræfte din e-postadresse.14. Indtast din e-postadresse og den adgangskode, du brugte til at oprette din Apple-id med. Tryk derefter på Verify Address (Bekræft adresse).
  6. 6. Oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværkVælg Indstillinger > Wi-Fi, vent et øjeblik, mensiPad finder netværk inden for rækkevidde, ogvælg derefter et netværkSkriv evt. en adgangskode, og tryk på Opretforbindelse (netværk, som kræver enadgangskode, vises med et låsesymbol Når iPad er forbundet med et Wi-Fi- netværk, viser Wi-Fi-symbolet på statuslinjen forbindelsens kvalitet. Jo flere streger der vises, jo bedre er forbindelsen.
  7. 7. Batteriets levetidiPad er designet til at arbejde ved temperaturer fra 0° til35° C. Men den ideelle temperatur til opbevaring af iPad er ca. 22° C Gode råd .

×