Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Letselschade bedrag

Het Letselschade Bedrag wordt voor een groot deel door de verzekeringsregelaar bepaald.

Je moet weten hoe de verzekeringsregelaar handelt, voordat je een eis brief stuurt en je over de hoogte van de schade gaat beginnen.

De verzekeringsregelaar gaat alle feiten na, net zoals de advocaat. Hij onderzoekt de zaak en de schade van de eiser.

Zorg dat je het verhaal van de dader hebt en als slachtoffer moet je goed onderzoek doen.

http://www.letselschadebot.nl/letselschade-bedrag/

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Letselschade bedrag

 1. 1.  De regelaar wil het verhaal horen wat de dader van het ongeluk heeft te zeggen  Hij zal elk rapport van het ongeluk, of wat voor rapport dan ook dat aan de zaak is verbonden erbij halen.
 2. 2.  Verzekeraars hebben databases waarin de verzekeringsregelaars kunnen zien of het slachtoffer al eens eerder een Letselschade bedrag heeft ingediend.  Een goede regelaar zoekt het slachtoffer op google en zoekt welke informatie allemaal bruikbaar is.
 3. 3.  De regelaar zal de eiser of advocaat een brief sturen om zichzelf te introduceren. Hierin zal hij vragen naar de bewijsstukken waarop de claim is gebaseerd  Als zij alle informatie hebben en het blijkt dat je al eens eerder een letsel had op dezelfde plek als nu, dan vraagt de regelaar alle medische dossiers voor de behandelingen die je hiervoor kreeg. De hoogte van je claim zal dalen
 4. 4.  Een goede verzekeringsregelaar gaat heel precies alle documentatie over de zaak na  Een regelaar maakt geen bod en zal niet reageren op een eis brief, voordat alle documenten om de waarde te bepalen in handen zijn van hem
 5. 5.  Wanneer de regelaar al het bewijs heeft wat nodig is om de waarde te bepalen, zal hij de zaak een waarde geven  Om de waarde van de zaak te bepalen, moet de regelaar aan twee dingen denken - Wat zijn de kansen van de eiser om een rechtszaak te winnen? - Hoeveel zal een rechter de eiser geven?

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Het Letselschade Bedrag wordt voor een groot deel door de verzekeringsregelaar bepaald. Je moet weten hoe de verzekeringsregelaar handelt, voordat je een eis brief stuurt en je over de hoogte van de schade gaat beginnen. De verzekeringsregelaar gaat alle feiten na, net zoals de advocaat. Hij onderzoekt de zaak en de schade van de eiser. Zorg dat je het verhaal van de dader hebt en als slachtoffer moet je goed onderzoek doen. http://www.letselschadebot.nl/letselschade-bedrag/

Views

Total views

273

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×