Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Leaders Online in beeld

672 views

Published on

Als leidinggevende begrijp je dat het nodig is om je te verdiepen in social media. Wij laten je snel zien hoe je social media kunt gebruiken in je eigen organisatie. Want dat is nodig voor eigentijds leiderschap. Heb je vragen? Laat het weten of kijk even op http://www.leadersonline.nl/diensten/id/4/dienst-vragen

Published in: Business
  • Be the first to comment

Leaders Online in beeld

  1. 1. LEAD ERS ON LINE ONZE WERKWIJZE
  2. 2. JIJ... • begrijpt dat je je moet gaan verdiepen in social media. ‘Social media are here to stay’. • begrijpt niet altijd wat anderen over vertellen en zeggen over social media, • vraagt je af of je de boot hebt gemist; • vraagt je af wat social media voor je werk betekenen: wat doen klanten en je medewerkers er eigenlijk mee? Maar.. . Je hebt geen tijd en eigenlijk ook geen zin om erin te duiken. Waar zou je moeten beginnen???
  3. 3. JOUW WENS: Het liefst zou je makkelijk en snel kennis en informatie over social media krijgen, die je ook kunt toepassen in je eigen organisatie en voor je eigen werk, op een dusdanige manier dat het geen tijd kost maar juist bespaart.
  4. 4. Strategisch (organisatie-) advies LEAD ERS ON LINE Leiderschapstraining & coaching Social media advies
  5. 5. ONS AANBOD VOOR JOU Bij Leaders Online ben je aan het goede adres! Wij... • hebben kennis van zowel organisaties en leiderschap als van social media en communicatie; • kennen uit onze eigen ervaring de volle agenda's en complexe vraagstukken waarmee jij dagelijks hebt te maken. We begrijpen dat je niet zit te springen om oppervlakkige onbenulligheden. • bieden kennis aan op de momenten en de manier waarop het jou het beste uitkomt, en • zijn klein en slagvaardig en hebben daardoor lagere overheadkosten dan grote bureaus.
  6. 6. We zijn nieuwsgierig - en vragen je het hemd van je lijf. Een vraag staat daarbij voorop: hoe kunnen we je helpen? Kwaliteit krijg je door te leren - en dus is er ruimte voor het maken van fouten. Experimenteren en uitproberen - dat is het motto. We snappen dat je het druk hebt - en sluiten aan bij het tempo dat voor jou mogelijk is. Jij en je collega’s weten meer van je business en organisatie dan wij. Wij helpen je de kennis die er is te gebruiken zonder overbodige poespas. We horen graag of je tevreden bent. Nog liever horen we wat jij anders zou willen zien, zodat we verder kunnen groeien. ONZE En, oh ja, we vergeten het bijna: we gebruiken graag WERKWIJZE humor.
  7. 7. ONZE DIENSTEN OP EEN RIJ Wij spreken graag op jouw event! Binnenkort: ons boek! Speeches Sparring en Workshops met coaching van MTOnline cursussen open inschrijving leden Gezamenlijke workshops en bijeenkomsten met management en medewerkers Onze gratis nieuwsbrief: Leaders Radar Thermometer: vaststellen wat het kennisniveau Strategische en de houding is workshops voor van betrokkenen teams Training voor medewerkers Kennis opdoen Voorbereiding voor nieuwe mogelijkheden Met zijn allen aan de slag Leidinggevenden en management aan de slag Evaluatie
  8. 8. ? Wat is jouw vraag aan ons? Laat het weten!

×