Successfully reported this slideshow.

Generacions de mòbils

731 views

Published on

Power point de les generacions i les tecnologies dels mòbils

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Generacions de mòbils

 1. 1. ELS MÒBILS,GENERACIONS Els diferents tipus de mòbils Laura Muñoz Checa 4t ESO
 2. 2. INDEX Títol Mòbils primera generacióe Tecnologia GSMe Tecnologia WAPe Mòbils de segona generació Tecnologia GPRS Tecnologia i generació 2.5e Tecnologia UMTSe Mòbils de tercera generacióa Mòbils de quarta generació
 3. 3. 1-MÒBILS DE PRIMERA GENERACIÓ Alguns tenien una pantalla molt petita, amb blanc i negre, d’altres no tenien pantalla. Només hi havia pantalla numèrica si el mòbil disposava d’ella. Tenien una antena. El tamany del mòbil era molt gran. Només s’utilitzaven per trucar.
 4. 4. 2-TECNOLOGIA GSM Gms o groupe spécial mobile: és un sistema estàndard de telefonia mòbil. És un sistema obert,no propietari i evolutiu. Va ser desenvolupat per la ETSI (Institut d’Enginyeria de Telecomunicacions Europeu). Aquesta tecnologia juntament amb la Wap dona lloc als Els canals de veu i mòbils de segona generació digitalització són digitals.
 5. 5. 3- TECNOLOGIA WAP Wap o Wireless Application Protocol: és un protocol estàndard utilitzat per les aplicacions que utilitzen una comunicació sense fils. L’organisme que es va encarrega de funda la tecnologia WAP va ser el Wap Forum, que estava format per les companyies: Sony-Ericsson, Nokia, Motorola i Openwave Aquesta tecnologia dona lloc als mòbils de segona generació.
 6. 6. 4-MÒBILS DE SEGONA GENERACIÓ Al sorgir aquests nous mòbils, que permetien enviar missatgeria curta o SMS. Alguns d’aquests dispositius tenien antena però d’altres ja no. Tots tenien pantalla però en blanc i negre i sense gifs. Es poden visualitzar petites planes web en pantalles monocromes.
 7. 7. 5-TECNOLOGIA GPRS GPRS:(General Packet Radio Service) és el protocol que permet lús de la commutació de paquets. Daquesta manera es millorà la capacitat de la tecnologia mòbil 2G a lhora de transmetre paquets de dades no vocals. És la primera tecnologia que permet l’accès a Internet a travès del protocol TCP/IP.
 8. 8. 6-TECNOLOGIA I GENERACIÓ 2.5G Es poden visualitzar petites planes web en pantalles monocromes. És el pas entre la tecnologia 2g i 3g. Són els sistemes 2g però amb paquets adicionals No proporciona serveis més ràpits.
 9. 9. 7-TECNOLOGIA UMTS UMTS:(Universal Mobile Telecomunication System) és el protocol el qual les seves característiques són les funcions multimèdia. Té una velocitat d’accés a Internet elevada i una qualitat de veu comparable a la de les xarxes físiques. Aquesta tecnologia dòna lloc als mòbils de tercera generació.
 10. 10. 8-MÒBILS DE TERCERA GENERACIÓ Permeten transferi dades de veu i imatge com trucades i video trucades però també permeten transferi dades de no veu com per exemple programes i el correu electrònic. Molts d’aquests dispositius disposen d’una càmara interior per les video trucades i una exterior per les fotografies.
 11. 11. 9-MÒBILS DE QUARTA GENERACIÓ Tenen un ample de banda més gran, que permet visualitzar la televisió. Està basada en el protocol IP. Té una capacitat de velocitat a 100Mbps en moviment i queda un 1 Gbps en repòs

×