Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentación1

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Presentación1

  1. 1. Laura M. Cid Sagarra L’encanteri de la plastilina que enrampa
  2. 2. “L’encanteri de la plastilina que enrampa”Laura M. Cid Sagarra E ra una vegada tres germans que vivien en una casa sobre un turó al costat d’un bosc ple de flors i animals. Els nens es deien Òscar, Jordi i Xavier. Al tots tres els agradava molt joguinejar amb la pilota i, de tant en tant, visitaven els seus cosins; Àlex, Ignasi, Anna, Georgina i Manuel. Un dia es van trobar tots vuit i, jugant a futbol, l’Òscar va fer un xut tant fort, que va enviar la pilota vigorosament bosc endins. Rodolant, rodolant, va fer cap a una cabana. La pilota va entrar per la finestra aturant-se dins d’una gàbia…
  3. 3. “L’encanteri de la plastilina que enrampa”Laura M. Cid Sagarra Els vuit van córrer entre els frondosos arbres fent cap a la cabana del bell mig del bosc. Era una casa estranya, plena de llibres i gerros amb aigües de coloraines. I... Sorpresa! No es podien imaginar de cap manera que trobarien la pilota al costat d’un lloro que llegia el diari. Els nens es van mirar i van esclatar a riure. De sobte, els tres més petits, el Manuel, la Georgina i en Xavier van tenir una idea! El Xavier va dir: “I si agafem el gos que ens ha seguit des del bosc i el posem dins la gàbia?” I la Georgina, que era molt espavilada va afegir: “I ens emportem aquest lloro que sap llegir” “Jo me l’emportaria a l’escola perquè m’ajudi a fer els deures” va exclamar el Manuel. Tot i que els grans al principi dubtaven, així ho van fer.

×