Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Samen een auto kopen…

483 views

Published on

De beslissing is genomen.. er moet een nieuwe auto komen.
Een auto die jullie samen gaan gebruiken.

Een auto die … want hij wil…. en zij wil……
Het SAMEN een auto kopen kan weleens een uitdaging zijn, want mannen en vrouwen waarderen aspecten aan een auto nu eenmaal anders.

Deze 5 tips helpen jullie het samen eens te worden.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Samen een auto kopen…

 1. 1. Samen een auto kopen… Zo worden jullie het TOCH eens
 2. 2. Inleiding De beslissing is genomen.. er moet een nieuwe auto komen. Een auto die jullie samen gaan gebruiken. Een auto die volgens je man vooral sportief en stijlvol is, met veel power. Een auto die volgens je vrouw vooral veilig moet zijn, en hip, en kindvriendelijk. Een auto die … want hij wil…. en zij wil…… Het SAMEN een auto kopen kan weleens een uitdaging zijn, want mannen en vrouwen waarderen aspecten aan een auto nu eenmaal anders. Deze 5 tips helpen jullie het samen eens te worden. Heeft u aanvullingen, laat het ons weten via http://info.lathouwers.nl . Daarnaast kunt u via de button gratis de Checklist ‘Auto Kopen’ aanvragen.
 3. 3. Tip 1: Stel jullie uitgangspunten vast Stel samen vast wat jullie ieder als absolute eis voor jullie nieuwe auto hebben en begin daar. En niet smokkelen, één eis per persoon die de basis is voor jullie zoektocht. . Hou dus ook in gedachten dat een eis, iets anders is dan een wens. Wat is een absolute vereiste voor deze nieuwe auto?
 4. 4. Tip 2: Bepaal de categorie Bepaal, afhankelijk van je budget en gezinssituatie, in welke klasse je op zoek gaat naar een andere auto. Dat geeft richting en bepaalt het kader van je zoektocht. Dit is vaak ook een aspect waar de beide partners het vrij snel over eens zijn. Je gezinssituatie en het te besteden budget, biedt namelijk heel duidelijke richtlijnen.
 5. 5. Tip 3: Spreek met elkaar af welke aspecten het zwaarste wegen. En dit kan een lastige zijn. Want hoe belangrijk die lichtmetalen velgen voor de man kunnen zijn, hoe onnodig zijn ze voor de vrouw. Bepaal welke aspecten jullie gezamenlijk hebben. Hoe denken jullie over ruimte, veiligheid, afmeting en verbruik? Stel die punten vast, en ga vervolgens naar de dingen kijken die jullie afzonderlijk als belangrijk achten.
 6. 6. Tip 4: Gun ieder één gadget Het cliché “geven en nemen” komt nu om de hoek kijken bij dit punt, maar het blijkt vaak wel te werken. Geef elkaar een gadget ‘cadeau’, ook al hecht jij er niet zoveel waarde aan. Dat maakt een nieuwe auto of andere auto kopen een stuk leuker en geeft jullie allebei een goed gevoel omdat je iets hebt wat je auto meer compleet maakt in jouw ogen, en die van je partner.
 7. 7. Tip 5: Laat je adviseren Het Internet biedt een hoop informatie, dus de orientatieslag die je daar al doet, is heel waardevol. Maar het is heel prettig om je specifieke wensen en ideeën persoonlijk neer te leggen bij een verkoper die jullie vaak snel en eenvoudig kan vertellen in welk model je het grootste deel van jullie eisenpakket terugvinden.  Om je verder te helpen met het vaststellen van WAT je dan eigenlijk wilt in je nieuwe auto, kun je gratis de checklist “auto kopen” downloaden.
 8. 8. Afsluiting Als het aankomt op advies en hulp bij het samen kiezen voor een nieuwe auto, biedt de checklist een hoop handvatten. Maar natuurlijk komt er een moment dat je bij een dealer binnenstapt om je verder te laten informeren. En dat doen we bij Lathouwers dan ook graag, want we hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Maar ook online bieden we een hoop informatie: www.lathouwers.nl http:// info.lathouwers.nl Maak direct online een afspraak
 9. 9. Over Lathouwers Lathouwers is een gerenommeerd autobedrijf met vestigingen in Den Bosch, Oss, Uden, Veghel en Tilburg voor de merken Opel en Chevrolet. “ Kwaliteit is een persoonlijke zaak” is de zin die je bij Lathouwers vaak tegen komt. En dat is niet voor niets. We hechten veel waarde aan kwaliteit, van onze mensen, onze diensten en onze materialen. We nodigen u daarom graag uit voor een kop koffie in onze showroom. Graag tot ziens! www.lathouwers.nl Uw Lathouwers Team http://info.lathouwers.nl

×