Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentationer som märks - en föreläsning om att prata så folk kommer ihåg, med Ostingekompaniet

4,055 views

Published on

Det där med att prata inför folk kan ju vara lite läskigt... Onsdag 10 april har Gustav och Alexandra Larson (som skriver det här) två föreläsningar på Kil Arena i Kil. En på dagen 9.00-11.30 och en på kvällen 18.30-21.00. Här får du massa tips och tricks på hur du kan göra presentationer roligare och bättre - både för dig själv och publiken. Vi blandar naturligtvis in musik och teater enligt Ostingekompaniets sedvanliga "kultur och kommunikation funkar så bra ihop"-tänkande.

Vi tycker självklart att ALLA ska komma! Dela gärna vidare och berätta för dem som kan tänkas vara intresserade. Det vill säga ALLA! ;)

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentationer som märks - en föreläsning om att prata så folk kommer ihåg, med Ostingekompaniet

  1. 1. Presentationer som märks – en föreläsning om att prata så folk kommer ihågAtt kunna prata inför en grupp är viktigare i dag än någonsin. Det gäller att göra intryck,annars blir du snabbt bortglömd. Samtidigt känner många stort obehag inför tanken påatt ha allas blickar på sig. Men så behöver det så klart inte vara. Vill du bli säkrare ochbättre på att prata på ett övertygande sätt? Då är det här föreläsningen för dig.  Älska publiken med berättelserAlla älskar en bra story! Braberättelser är lätta att komma ihågoch kan göra den torraste statistikintressant. Med medvetet kropps-språk, humor, musik och bilder blirdin story ännu bättre. Det är inteså svårt att få till det som man kantro. Med lite tips och tricks påvägen är det lättare att öva sigsäker. Det finns som tur är såmycket bättre sätt än att läsainnantill från 50 powerpointbilder.  Kommunikation är kul!  Gustav & Alexandra Larson jobbarmed kommunikation och kultur. Dehar gedigen erfarenhet av att förafram ett budskap i tal, text, sång,musik och teater, i TV, radio, tidningar, utställningar, föreläsningar, publikationer, på webbenoch på olika slags scener. Enligt filosofin: ”Vi gör världen roligare med det vi tycker är roligast ivärlden att göra”, mixar de godbitar och uttryck från kulturens, kommunikationens ochpedagogikens världar för att helt enkelt göra saker och ting ännu bättre – och roligare!Under ett par timmar bjuder Gustav & Alexandra på en inspirerande föreläsning där musik ochsceniska exempel är självklara ingredienser. Med rötter i retoriken ger de många handfasta tipsoch råd om hur du förbereder och genomför en lyckad presentation som engagerar ochövertygar. Det är två timmar som du inte kommer att glömma.         VÄLKOMMEN!När, var, hur?  Tid: Onsdag 10/4 2013, kl. 09.00 – 11.30 samt 18.30 – 21.00.Plats: Kil Arena, Industrigatan 1, Kil.Pris: 395 kr/person exkl. moms. I priset ingår föreläsning, fika & mingel.Anmälan: E-posta namn och kontaktuppgifter till info@ostingekompaniet.se eller ring 0705-51 60 18Mer info: ostingekompaniet.se • facebook.com/ostingekompaniet

×