Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Recerca de recursos a internet útils pels mestres

20,834 views

Published on

Curset recursos ANPE

Published in: Education
 • Be the first to comment

Recerca de recursos a internet útils pels mestres

 1. 1. Recerca de recursos a Internet útils pels mestres (Recerca de recursos a Internet, sense morir en l'intent o perdre's pel camí) Curs 2014-2015
 2. 2. Presentació del ponent  Eduard CONNOLLY  Funcionari Interí  Mestre d'educació primària (UIB)  Especialista universitari en educació especial i pedagogia terapèutica (UNED)  Educador de carrer (Asociación Gallega de Educadores de Calle)  Monitor de temps lliure (OJE)  Bibliotecari escolar (UIB)  Autor del bloc Es Racó des PT
 3. 3. Presentació dels assistents
 4. 4. Objectius del curset  El curset es planteja que qualsevol mestre, d'infantil, suport o primària, amb uns coneixements d'usuari bàsics pugui, en haver-ho finalitzat, tenir al seu abast una sèrie d'eines informàtiques on line i de franc per fer la seva feina més fàcil, estalviar-li temps i que els pugui fer servir en les seves classes o en la preparació de materials per les mateixes.
 5. 5. Públic al que s'adreça el curset:  Mestres que tenguin només coneixements molt bàsics d'informàtica i encara i així vulguin fer servir recursos digitals en l'aula i no sàpiguen a on o com els han de cercar.
 6. 6. Metodologia  Eminentment pràctica.  Des del primer moment el mestre o mestra treballarà amb els recursos presentats.  De cada recurs s'haurà de fer una pràctica per veure com funciona i les dubtes que puguin sortir.
 7. 7. Continguts  Explicació d'una experiència real “2.0” duita a terme en una escola, fent servir els recursos que mostrarem en el curs.  Generadors cal·ligràfics  Generadors operacions  Generador d'operacions, passatemps educatius, exercicis i moltes més coses  Reculls d'activitats on-line interactives  Banc d'imatges, pictogrames i creació de agendes, taulells de comunicació, etc.  Fitxes d'activitats per imprimir amb una component lúdica.  Traductors  Llistat de 150 generadors d'activitats de tot tipus  Generadors sopes de lletres  Generadors mots encreuats  Blocs i webs interessants  Informació pediàtrica i psicopedagògica  Recursos imprimibles  Blocs amb recursos per a Infantil  Blocs amb recursos per a Nouvinguts  Mapes interactius  Biblioteca de recursos digitals ALEXANDRIA per PDI.  Blocs de Blogger: Anima't a crear un
 8. 8. Escola 2.0  Un professorat “2.0”, és quell que es sap a moure i emprar les noves tecnologies, i que les fa servir a classe.
 9. 9. Problemàtica  Els ordinador han de tenir el programari JAVA i ADOBBE actualitzats així com el Flash Player per poder fer servir molts dels recursos mostrats.
 10. 10. Sistemes d’aprofitament  Penjar recursos en bloc de classe.  Fer recursos per projectar a la PDI.  Disposar d’un ventall de recursos que ens facin més “fàcil” la nostra tasca.  Organitzar les nostres classes emprant aquest recursos.
 11. 11. Fora pors i anem a començar !!

×