Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sturen zonder Leidinggeven?

111 views

Published on

Stuur een bericht aan Koos.Groenewoud@AAA-TFM.nl en ontvang een mooie korting op deze VIP treatment. Doelgroep: Management- en directie teams die de competitie voor willen zijn en blijven.

Published in: Leadership & Management
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sturen zonder Leidinggeven?

  1. 1. IEDER ZELFSTUREND TEAM VERDIENT EEN BASSIST
  2. 2. HOE DOE JE DAT ? Een bassist brengt vanuit de achtergrond een orkest of een band in beweging, zet de toon, bewaakt de harmonie. Richt samen met anderen het “bassistisch speelveld” in. Anders dan een dirigent leidt de bassist de organisatie van binnenuit, brengt iedereen in hetzelfde ritme. De magie van de groove. De bas laat je van binnenuit dansen. Een bassist brengt rust in het team, zodat het zelfsturende team scherp koers kan houden in woelige tijden. In organisaties lopen veel “bassisten” rond, alleen kennen we ze nog niet, sterker nog veel “bassisten” weten niet dat ze “bassist” zijn. Gulian van Maanen schreef een boek over bassisten in organisaties en helpt je ze te ontdekken middels workshops en teamcoaching. STUREN ZONDER LEIDINGGEVEN? Alles is continu in beweging. Een goed functionerend zelfsturend team speelt daar optimaal op in. Contactgegevens: Telefoon: +31(0)33-4556030 +31(0)6-10019500 Ieder zelfsturend team gun je een bassist Neem contact op via www.bassisme.nl of bel Gulian van Maanen op tel.: 06-100 195 00

×