Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Diabetes Type 2
is Omkeerbaar
Diabetes Type 2 Is
Omkeerbaar
Zonder Operatie,
Zonder Geneesmiddelen,
Zonder Extreem Dieet.
Enige tijd geleden kwam ik een artikel tegen
van de Universiteit van Newcastle over een
dieet waarmee 11 mensen met diabet...
Tot nu toe zag men in de medische wereld
diabetes type 2 als een
chronische, steeds erger wordende ziekte
die niet is te g...
De uitkomsten van dit onderzoek waren
dus opmerkelijk.
Dit was voor mij reden
om verder onderzoek te
doen naar het onder
c...
Al jaren is bekend dat bijna alle mensen die
een maagverkleiningsoperatie hebben
gehad binnen korte tijd genezen van
diabe...
Bij 88% verdwijnt de diabetes. Bij 11%
verbetering

Lang voordat het overgewicht verdwenen
is zijn de bloed suikerspiegels...
Tijdens dit onderzoek ontdekte ik dat
Diabetes type 2 inderdaad omkeerbaar is en
dat men binnen enkele weken de
bloedsuike...
Ook ontdekte ik dat veel voorkomende
misverstanden en achterhaalde inzichten
over diabetes type 2 ervoor zorgen dat vele
m...
En dat complicaties zoals slechter
zien, hartklachten, minder gevoel en
wonden aan de voeten, impotentie en
nierproblemen ...
De nieuwste onderzoeken laten zien dat niet
glucose, maar een voortdurende hoge insuline
spiegel de oorzaak is van diabete...
Een dieet met zeer weinig calorieën, dat op
langere termijn erg moeilijk vol te houden, is dan
ook niet nodig om te herste...
De resultaten van mijn onderzoek en de
adviezen over wat je moet doen om te
herstellen van diabetes type 2 stel ik ter
bes...
Als je de informatie aanvraagt stuur ik je
direct de volgende informatie toe:
• Dat niet glucose, maar insuline de oorzaak...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Genezen van diabetes type 2

1,116 views

Published on


http://diabetesgezond.com
Diabetes Type 2 Is Omkeerbaar Zonder Operatie, Zonder Geneesmiddelen, Zonder Extreem Dieet.
Tot nu toe zag men in de medische wereld diabetes type 2 als een chronische, steeds erger wordende ziekte die niet is te genezen en die je hebt voor de rest van je leven. Al jaren is bekend dat bijna alle mensen die een maagverkleiningsoperatie hebben gehad binnen korte tijd genezen van diabetes type2.
Bij 88% verdwijnt de diabetes. Bij 11% verbetering. Tijdens dit onderzoek ontdekte ik dat Diabetes type 2 inderdaad omkeerbaar is en dat men binnen enkele weken de bloedsuikerwaarden kan normaliseren. Ook ontdekte ik dat veel voorkomende misverstanden en achterhaalde inzichten over diabetes type 2 ervoor zorgen dat vele mensen onnodig geneesmiddelen slikken of insuline spuiten. En dat complicaties zoals slechter zien, hartklachten, minder gevoel en wonden aan de voeten, impotentie en nierproblemen onnodig verergeren. De nieuwste onderzoeken laten zien dat niet glucose, maar een voortdurende hoge insuline spiegel de oorzaak is van diabetes type 2. Deze veroorzaakt insuline ongevoeligheid = diabetes type2. Als deze oorzaak duidelijk is, kan je veel gerichter de oorzaak aanpakken. Een dieet met zeer weinig calorieën, dat op langere termijn erg moeilijk vol te houden, is dan ook niet nodig om te herstellen van Diabetes type 2. Het gaat niet om hoeveel je eet, maar om wat je eet en wanneer. Door het delen en verzamelen van de ervaringen van patiënten en behandelaars kunnen we een steeds effectiever behandelprotocol ontwikkelen. De resultaten van mijn onderzoek en de adviezen over wat je moet doen om te herstellen van diabetes type 2 stel ik ter beschikking aan iedereen die deze aanvraagt. De informatie is gratis.
Klik op de link om aan te vragen:
http://diabetesgezond.com

Published in: Health & Medicine
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Genezen van diabetes type 2

 1. 1. Diabetes Type 2 is Omkeerbaar
 2. 2. Diabetes Type 2 Is Omkeerbaar Zonder Operatie, Zonder Geneesmiddelen, Zonder Extreem Dieet.
 3. 3. Enige tijd geleden kwam ik een artikel tegen van de Universiteit van Newcastle over een dieet waarmee 11 mensen met diabetes type 2 diabetesvrij waren binnen een paar weken.
 4. 4. Tot nu toe zag men in de medische wereld diabetes type 2 als een chronische, steeds erger wordende ziekte die niet is te genezen en die je hebt voor de rest van je leven.
 5. 5. De uitkomsten van dit onderzoek waren dus opmerkelijk. Dit was voor mij reden om verder onderzoek te doen naar het onder controle krijgen van diabetes type 2.
 6. 6. Al jaren is bekend dat bijna alle mensen die een maagverkleiningsoperatie hebben gehad binnen korte tijd genezen van diabetes type2.
 7. 7. Bij 88% verdwijnt de diabetes. Bij 11% verbetering Lang voordat het overgewicht verdwenen is zijn de bloed suikerspiegels al normaal.
 8. 8. Tijdens dit onderzoek ontdekte ik dat Diabetes type 2 inderdaad omkeerbaar is en dat men binnen enkele weken de bloedsuikerwaarden kan normaliseren.
 9. 9. Ook ontdekte ik dat veel voorkomende misverstanden en achterhaalde inzichten over diabetes type 2 ervoor zorgen dat vele mensen onnodig geneesmiddelen slikken of insuline spuiten
 10. 10. En dat complicaties zoals slechter zien, hartklachten, minder gevoel en wonden aan de voeten, impotentie en nierproblemen onnodig verergeren.
 11. 11. De nieuwste onderzoeken laten zien dat niet glucose, maar een voortdurende hoge insuline spiegel de oorzaak is van diabetes type 2. Deze veroorzaakt insuline ongevoeligheid = diabetes type2. Als deze oorzaak duidelijk is, kan je veel gerichter de oorzaak aanpakken.
 12. 12. Een dieet met zeer weinig calorieën, dat op langere termijn erg moeilijk vol te houden, is dan ook niet nodig om te herstellen van Diabetes type 2. Het gaat niet om hoeveel je eet, maar om wat je eet en wanneer Door het delen en verzamelen van de ervaringen van patiënten en behandelaars kunnen we een steeds effectiever behandelprotocol ontwikkelen.
 13. 13. De resultaten van mijn onderzoek en de adviezen over wat je moet doen om te herstellen van diabetes type 2 stel ik ter beschikking aan iedereen die deze aanvraagt. De aanvraag doe je door het invullen van je email via de link hieronder. De informatie is gratis.
 14. 14. Als je de informatie aanvraagt stuur ik je direct de volgende informatie toe: • Dat niet glucose, maar insuline de oorzaak is van diabetes type 2 • Dat niet alleen hoeveel je eet, maar vooral wat en wanneer grote invloed heeft • De 3 manieren om te herstellen van diabetes type 2 • Informatie voor je behandelend arts • Een formulier om de resultaten bij te houden • Vul je e-mail adres in en vraag de informatie aan, je privacy is uiteraard gewaarborgd

×