Ik ben zwart, maar mooi

424 views

Published on

Voorganger Harry Kamphuis
Organist Johannes de Vries
Luister mee via audioserver.nl of
kerknoordwolde.nl

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
424
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ik ben zwart, maar mooi

 1. 1. Welkom fijn dat u er bent. Voorganger dhr Harry Kamphuis Organist Johannes de Vries Thema:”Ik ben zwart maar mooi”
 2. 2. Voor de dienst zingen we opw 428 Genade, zo oneindig groot. Dat ik, die 't niet verdien het leven vond, want ik was dood en blind, maar nu kan 'k zien.
 3. 3. Genade die mij heeft geleerd te vrezen voor het kwaad. Maar ook - als ik mij tot Hem keer - dat God mij nooit verlaat.
 4. 4. Want Jezus droeg mijn zondelast en tranen aan het kruis. Hij houdt mij door genade vast en brengt mij veilig thuis.
 5. 5. Als ik daar in zijn heerlijkheid mag stralen als de zon, dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond. dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond.
 6. 6. Welkom fijn dat u er bent. Voorganger dhr Harry Kamphuis Organist Johannes de Vries Thema:”Ik ben zwart maar mooi”
 7. 7. Opw 334 Heer, uw licht en uw liefde schijnen waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld, vernieuw ons. Levend Woord, ja uw waarheid bevrijdt ons. Schijn in mij, schijn door mij.
 8. 8. Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom Heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.
 9. 9. Heer, 'k wil komen in uw nabijheid. Uit de schaduwen in uw heerlijkheid. Door het bloed mag ik U toebehoren. Leer mij, toets mij, uw stem wil ik horen. Schijn in mij, schijn door mij
 10. 10. Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom Heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.
 11. 11. Staan wij oog in oog met U Heer. Daalt uw stralende licht op ons neer. Zichtbaar, tastbaar wordt U in ons leven. U volmaakt wie volkomen zich geven. Schijn in mij, schijn door mij
 12. 12. Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom Heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.
 13. 13. Votum en groet Daarna opw 464
 14. 14. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer;
 15. 15. die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer.
 16. 16. Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur. Wij staan nu op heilige grond, waar Hij verschijnt met vuur;
 17. 17. een eeuwigdurend licht straalt van zijn aangezicht. Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur.
 18. 18. Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment. De kracht van de God die vergeeft en ons genezing brengt;
 19. 19. niets is onmogelijk voor wie gelooft in Hem. Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment.
 20. 20. Bidden Daarna zingen Jezus sprak hier op aard
 21. 21. Jezus sprak hier op aard: mensen kom tot Mij. Dat is Mij alles waard, Ik maak waarlijk vrij.
 22. 22. Refrein: Er is een Heer, er is een Heer, Er is een Heer, er is een Heer, alleen Hij wacht totdat Hij ook voor jou zorgen mag.
 23. 23. Stel niet uit, zeg tot Hem: wees nu ook mij Heer. Luister steeds naar zijn stem, Hij geeft leven weer.
 24. 24. Refrein: Er is een Heer, er is een Heer, Er is een Heer, er is een Heer, alleen Hij wacht totdat Hij ook voor jou zorgen mag.
 25. 25. Spoedig komt Christus weer, heel de schepping buigt, vol ontzag zich terneer, Hij is aller Heer.
 26. 26. Refrein: Er is een Heer, er is een Heer, Er is een Heer, er is een Heer, alleen Hij wacht totdat Hij ook voor jou zorgen mag.
 27. 27. Lezen uit Hooglied 1. Thema: “Ik ben zwart maar mooi”
 28. 28. Opw 392 Mijn Jezus, ik hou van U, ik noem U mijn Vriend. Want U nam de straf op U die ik had verdiend. De grote Verlosser, mijn Redder bent U; 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu.
 29. 29. Mijn Jezus, ik hou van U, want U hield van mij. Toen U aan het kruis hing, een wond in uw zij. Voor mij de genade, een doornenkroon voor U; 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu.
 30. 30. Ik zal van U houden in leven en dood. En ik wil U prijzen, zelfs dan in mijn nood. Als ik kom te sterven, dan roep ik tot U: 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu.
 31. 31. Als ik in uw glorie, uw eeuwigheid kom, dan buig ik mij vóór U, in uw heiligdom. Gekroond met uw heerlijkheid, zal 'k zingen voor U: 'k Heb van U gehouden, maar nooit zoveel als nu, 2x
 32. 32. Bidden collecte voor de jeugd en voor de eigen gemeente
 33. 33. Opw 602 Vrede van God, de vrede van God, de vrede van God zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.
 34. 34. In Jezus' naam, in Jezus' naam, in Jezus' naam geef ik jou: vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.
 35. 35. Zegen
 36. 36. Heilige Geest, de Heilige Geest, de Heilige Geest zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.
 37. 37. Gezegende week Goede Vrijdag 19.30 uur dienst olv ds van Harten en viering Heilig Avondmaal Zaterdagavond film: Simson en Delila

×