Harry KamphuisvGKN Noordwolde 26 april 2009, 19.00 uur

649 views

Published on

Thema:"Ga je naar de hel of naar de hemel?"

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
649
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Harry KamphuisvGKN Noordwolde 26 april 2009, 19.00 uur

 1. 1. Welkom op deze avonddienst. Thema: “ Ga je naar de hel of naar de hemel?” Olv dhr Harry Kamphuis Orgel: dhr Eddy Hoekstra.
 2. 2. Opw 284 Maakt groot de Here
 3. 3. Maak groot de Here, onze God, de Rots. Zijn werken zijn volmaakt en al zijn wegen recht. Maak groot de Here, onze God, de Rots.
 4. 4. Zijn werken zijn volmaakt en al zijn wegen recht. Een God van trouw is Hij en volmaakt in liefde. Goed en rechtvaardig is Hij.
 5. 5. Maak groot de Here, onze God, de Rots. Zijn werken zijn volmaakt en al zijn wegen recht. Maak groot de Here, onze God, de Rots.
 6. 6. Zijn werken zijn volmaakt en al zijn wegen recht. Een God van trouw is Hij en volmaakt in liefde. Goed en rechtvaardig is Hij.
 7. 7. Welkom op deze avonddienst. Thema: “ Ga je naar de hel of naar de hemel?” Olv dhr Harry Kamphuis Orgel: dhr Eddy Hoekstra.
 8. 8. Votum en groet
 9. 9. Opw 545 Jezus, Heer, wanneer ik aan uw offer denk
 10. 10. Jezus, Heer, wanneer ik aan uw offer denk zie ik een lijden, zo ongekend. En steeds meer ervaar ik dat als godsgeschenk, ben ik daar op dat moment, ben ik daar op dat moment.
 11. 11. Op dat moment zie ik U aan het kruis waar U leed en is mijn hart verbroken door wat U voor mij deed; op dat moment van vreugde, op dat moment geef ik mij opnieuw.
 12. 12. Nu bent U verheven tot de hoogste plaats, waar ik U zien zal zoals U bent. Maar ook nu blijft U mijn steun en toeverlaat, dank ik U op dit moment, dank ik U op dit moment.
 13. 13. Op dit moment zie ik U aan het kruis waar U leed en is mijn hart verbroken door wat U voor mij deed; op dit moment van vreugde, op dit moment geef ik mij opnieuw.
 14. 14. Dank U voor het kruis, dank U voor het kruis, dank U voor het kruis, o Heer
 15. 15. Dank U voor het kruis, dank U voor het kruis, dank U voor het kruis, o Heer
 16. 16. Gebed
 17. 17. Opw 595 Licht van de wereld, U scheen in mijn duisternis;
 18. 18. Licht van de wereld, U scheen in mijn duisternis; nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt, dat ik U wil kennen Heer, bij U wil zijn elk moment
 19. 19. Refrein: Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik erkennen als mijn Heer. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig, U bent zo geweldig goed voor mij.
 20. 20. Hemelse Heer, U, die hoog en verheven bent, Koning vol glorie en macht, bent als een kind naar de wereld gekomen, legde uw heerlijkheid af.
 21. 21. Refrein: Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik erkennen als mijn Heer. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig, U bent zo geweldig goed voor mij.
 22. 22. En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed. En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed.
 23. 23. Refrein: Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik erkennen als mijn Heer. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig, U bent zo geweldig goed voor mij.
 24. 24. Lezen Hebreeën 10 : 19 – 31 Standvastigheid
 25. 25. Standvastigheid 19 Daar wij dan, broeders, volle vrijmoedigheid bezitten om in te gaan in het heiligdom door het bloed van Jezus, 20 langs de nieuwe en levende weg, die Hij ons ingewijd heeft, door het voorhangsel, dat is, zijn vlees, 21 en wij een grote priester over het huis Gods hebben,
 26. 26. 22 laten wij toetreden met een waarachtig hart, in volle verzekerdheid des geloofs, met een hart, dat door besprenging gezuiverd is van besef van kwaad, en met een lichaam, dat gewassen is met zuiver water. 23 Laten wij de belijdenis van hetgeen wij hopen onwankelbaar vasthouden, want Hij, die beloofd heeft, is getrouw.
 27. 27. 24 En laten wij op elkander acht geven om elkaar aan te vuren tot liefde en goede werken. 25 Wij moeten onze eigen bijeenkomst niet verzuimen, zoals sommigen dat gewoon zijn, maar elkander aansporen, en dat des te meer, naarmate gij de dag ziet naderen. 26 Want indien wij opzettelijk zondigen, nadat wij tot erkentenis der waarheid gekomen zijn,
 28. 28. blijft er geen offer voor de zonden meer over, 27 maar een vreselijk uitzicht op het oordeel en de felheid van een vuur, dat de wederspannigen zal verteren. 28 Indien iemand de wet van Mozes terzijde heeft gesteld, wordt hij zonder mededogen gedood op het getuigenis van twee of drie personen.
 29. 29. 29 Hoeveel zwaarder straf, meent gij, zal híj verdienen, die de Zoon van God met voeten heeft getreden, het bloed des verbonds, waardoor hij geheiligd was, onrein geacht en de Geest der genade gesmaad heeft? 30 Want wij weten, wie gezegd heeft: Mij komt de wraak toe, Ik zal het vergelden! En wederom: De Here zal zijn volk oordelen. 31 Vreselijk is het, te vallen in de handen van de levende God!
 30. 30. Opwekking 192 Ik kom in uw heiligdom binnen ,
 31. 31. Ik kom in uw heiligdom binnen, 't voorhangsel ga ik voorbij. 'k Breng U mijn offer, een zoete geur, vrucht van wat U deed in mij. Mijn mond brengt een offer van lof, Heer.
 32. 32. 't Gaat nu alleen om uw eer. 't Reukwerk van mijn lofgezang stijgt op in uw woning. Ik kniel voor de troon van mijn Koning. Samen met mijn stem hef ik ook mijn handen op tot U, 't loflied komt diep uit mijn hart.
 33. 33. Lofprijs, aanbidding, glorie en kracht komen U toe, God van 't heelal voor eeuwig. Lofprijs, aanbidding, glorie en kracht komen U toe, God van 't heelal
 34. 34. “ Ga je naar de hel of naar de hemel?”
 35. 35. Opwekking 170 Jezus, Jezus, Jezus,
 36. 36. Jezus, Jezus, Jezus, uw liefde raakte mij aan. Jezus, Jezus, Jezus, uw liefde raakte mij aan
 37. 37. Jezus, Jezus, Jezus, uw liefde raakte mij aan. Jezus, Jezus, Jezus, uw liefde raakte mij aan
 38. 38. Collecte 1 ste Prot. Interk. Thuisfront 2 de voor de kerk
 39. 39. Opwekking 588 Er is geen vriend zo trouw als Jezus,
 40. 40. Er is geen vriend zo trouw als Jezus, nee niet één, nee niet één! Jezus alleen kan ons hart genezen, Hij alleen, Hij alleen!
 41. 41. Refrein: Nooit is ons zoveel troost gegeven, zoveel liefde heeft Hij alleen. Er is geen vriend zo trouw als Jezus, nee niet één, nee niet één!
 42. 42. Er is geen dag dat Hij niet dichtbij is, nee niet één, nee niet één! Geen donk're nacht kan ons van Hem scheiden, nee niet één, nee niet één!
 43. 43. Jezus kent onze strijd en zorgen, leidt ons steeds door de dalen heen. Er is geen dag dat Hij niet dichtbij is, nee niet één, nee niet één!
 44. 44. Nooit is een zondaar vergeefs gekomen, nee niet één, nee niet één! Elk die gelooft heeft Hij aangenomen, Hij alleen, Hij alleen!
 45. 45. Refrein: Nooit is ons zoveel troost gegeven, zoveel liefde heeft Hij alleen. Er is geen vriend zo trouw als Jezus, nee niet één, nee niet één!
 46. 46. Zegenbede
 47. 47. Opwekking 544 Meer dan rijkdom, meer dan macht,
 48. 48. Meer dan rijkdom, meer dan macht, meer dan schoonheid van sterren in de nacht, meer dan wijsheid die deze wereld kent is het waard te weten wie U bent.
 49. 49. Meer dan zilver, meer dan goud, meer dan schatten door iemand ooit aanschouwd, meer dan dat, zo eindeloos veel meer was de prijs die U betaalde Heer.
 50. 50. In een graf verborgen door een steen, toen U zich gaf verworpen en alleen; als een roos geplukt en weggegooid nam U de straf en dacht aan mij, meer dan ooit
 51. 51. Dank aan de Vader dat het woord verkondigd is, een gezegende week. Volgende week hoopt voor te gaan: 09.30 uur ds Systma, Epe 19.00 uur da Kramer, Urk.

×