Markkinointijohdon haasteet 2012

1,412 views

Published on

Markkinoinnin johtamisen haasteet 2012: Differo on asiakkaitaan ja heidän haasteitaan kuuntelemalla koonnut esitykseen ajatuksia siitä, miten markkinointijohto voi selkeyttää toimenkuvaansa ja saada asioista tehokkaammin hallinnan tunnetta.

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,412
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Markkinointijohdon haasteet 2012

 1. 1. Markkinointijohdon haasteet 2012 6.2.2012
 2. 2. Tekoja, näkyvyyttä, palveluvalikoimaa, henkilöstön tyytyväisyyttä, sosiaalisen median hallintaa, markkinointistrategian suunnittelua… MARKKINOINTI ON KAIKKEA
 3. 3. MARKKINOINTI ON KAIKKEA
 4. 4. Hallinnan vaikeus Oma www Facebook Twitter Blogger YouTube Analytics Mediaseuranta Uutiskirje Asiakaslehti Messut Tiedotteet Medianäkyvyys
 5. 5. KUKA EHTII?
 6. 6. Aika menee tulipaloja sammutellessa Tuntuu, että asiat eivät ole hallinnassa Kanavien paljous imee aikaresurssit Tulee mentyä sieltä, mistä aita on matalin MARKKINOINNIN AIKARESURSSIT:
 7. 7. Keskitä, priorisoi ja ulkoista!
 8. 8. KESKITÄ Pidä yllä vain niitä kanavia ja tee niitä tekoja, jotka ovat todella tärkeitä. Myös kanavien ylläpidon ja seurannan voi ulkoistaa.
 9. 9. KESKITÄ Mitä päätätkin tehdä, mieti ja arvioi sen tehoa ja tuoko se todella lisäarvoa? Voiko sitä mitata?
 10. 10. PRIORISOI Vähemmän on enemmän. Tee huippuhyvin ne toimet, jotka olet valinnut. Seuraa, tutki ja kehitä ne huippuunsa. Saat enemmän kuin tekemällä vähillä resursseilla liian paljon.
 11. 11. PRIORISOI Oma henkilöstö ja olemassa olevat asiakkaat ja sidosryhmät ovat kullanarvoinen apu markkinoinnissa: hyödynnä tämä resurssi ja tee heille aineisto kuntoon.
 12. 12. ULKOISTA Itse ei kannata tehdä kaikkea. Kuka sitten katsoo kokonaiskuvaa jos et sinä?
 13. 13. Markkinoinnin hallinnan portaat: Hallinta Ohjaaja olet sinä, laita muut töihin Laita prosessit ja työkalut kuntoon: mediaseurannan palvelut, Analytics, sosiaalinen media jne. Luo liiketoiminnalliset päämääräsi ja tähtää kaikissa toimissa niihin. 1. 2. 3. 4. Luo hyvä kumppanuusverkosto Mittaa 5.
 14. 14. Koko kehä hallintaan: Markkinoinnin suunnittelu www Markkinointi-materiaali Sosiaalinen media Henkilöstö ja asiakkaat Mittaaminen Sisällöntuotanto Ostettu näkyvyys Sisäinen markkinointi Markkinoinnin kumppanuudet Keskitä Priorisoi Ulkoista
 15. 15. Katri Tanni PhD, FM Konseptisuunnittelija [email_address] Puh. 044-5928330 Haluatko lisää aikaa?

×