Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Somella säästöjä asiakaspalveluun

2,129 views

Published on

Puhuin Merlin Oy:n Pääkäyttäjäpäivillä 11.10.2012 ilman dioja. Jos olisin pitänyt diaesityksen, se olisi näyttänyt tältä.

Published in: Business
 • Kiitos Katleena! Maailma muuttuu ja minä uskon siihen, että joidenkin asioiden on muututtava siinä mukana. Ja usein eräs niistä ensimmäisistä muutettavista asioista on oma asenne!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • No tämä nyt on tällainen pikku nyanssi. Lopussa kun innostat käyttämään rentoa kieltä. Olen samaa mieltä sujuvuudesta, mutta mun mielestä persoonallisuus ( kuin myös jossain määrin ikä) voi hyvin näkyä. Se antaa sujuvalle tekstille uskottavuutta, vaikka se olisi jonkun näkökulmasta vanhahtavaa.

  Siksi 'Ystävällisin terveisin' ;-) :-D

  -jukka t
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Kiitos palautteesta! Anteeksi hidas vastaukseni muille - vasta nyt Slideshare suvaitsi näyttää, että tänne on tullut kommentteja.

  Jukka, kerroit olevasi eri mieltä joistain kohdista. Kerro toki mistä asioista, niin voimme puntaroida niitä yhdessä. Useinhan on olemassa monta erilaista näkökantaa, jotka ovat yhtä päteviä.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Erinomainen esitys ja vahvaa argumentaatiota. Tosin en ole aivan kaikesta ihan samaa mieltä!

  Ystävällisin terveisin Jukka Tamminen
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Ensisilmäilylläkin loistava prese! Muutosvastarinta on merkkinä, ettei uuteen olla vielä edes tutustuttu ja tässä lääkkeet helpompaan elämään!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Somella säästöjä asiakaspalveluun

 1. 1. Savumerkit ovat olleet ja menneet.
 2. 2. Savumerkit ovat olleet ja menneet. Kukaan ei käytä enää kirjekyyhkyjä.
 3. 3. Savumerkit ovat olleet ja menneet. Kukaan ei käytä enää kirjekyyhkyjä. Sähkösanomia ei juuri tarvita.
 4. 4. Savumerkit ovat olleet ja menneet. Kukaan ei käytä enää kirjekyyhkyjä. Sähkösanomia ei juuri tarvita. Faksi on old-skoolia.
 5. 5. Savumerkit ovat olleet ja menneet. Kukaan ei käytä enää kirjekyyhkyjä. Sähkösanomia ei juuri tarvita. Faksi on old-skoolia.
 6. 6. Savumerkit ovat olleet ja menneet. Kukaan ei käytä enää kirjekyyhkyjä. Sähkösanomia ei juuri tarvita. Faksi on old-skoolia.
 7. 7. Savumerkit ovat olleet ja menneet. Kukaan ei käytä enää kirjekyyhkyjä. Sähkösanomia ei juuri tarvita. Faksi on old-skoolia.
 8. 8. http://www.eioototta.fi/2011/12/kaino-syntymapaivatoive.html
 9. 9. http://www.eioototta.fi/2011/12/kaino-syntymapaivatoive.html http://www.eioototta.fi/2012/01/kootut- latteudet.html

×