Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kansalaisfoorumin yleisesite

4,512 views

Published on

Näin Kansalaisfoorumi palvelee.

Published in: Education
  • Be the first to comment

Kansalaisfoorumin yleisesite

  1. 1. JÄRJESTÖLLISEN SIVISTYSTYÖN TEKIJÄ, NÄKIJÄ JA KEHITTÄJÄ Kansalaisfoorumi on avoin ja innostava vertaisoppimisen ja kansalaistoiminnan asiantuntija.
  2. 2. TARJOAMME • Koulutusta, neuvontaa, aineistoja ja rahallista tukea oppiville ryhmille ja ryhmien ohjaajille • Järjestökoulutusta ja kansalaistoimijoiden kohtaamisia • Ajankohtaista tietoa kansalaistoimijoiden ja järjestöjen tarpeisiin • Yhteisen foorumin kaikille vertaisoppimisesta kiinnostuneille • Mahdollisuuden kehittää itseään ja toimintaympäristöään yhteisöllisen taiteen ja kulttuurin keinoin
  3. 3. KANSALAISYHTEISKUNTA.FI ON JÄRJESTÖTOIMIJAN TIETOPANKKI KANSALAISYHTEISKUNTA.FI-sivusto on todellinen järjestötiedon aarrearkku. Tutustu Järjestötoiminnan tietopalvelun satoihin artikkeleihin ja seuraa kansalaisyhteiskunnan ajankohtaisia tuulia verkkolehdestä. Tutustu myös rahoitushakemistoon ja sivuston muihin palveluihin! TASOKKAITA JULKAISUJA JULKAISEMME järjestötoimijoille ja harrastusohjaajille suunnattuja kirjoja ja materiaaleja edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja tilaa verkkosivuiltamme! KEHITÄMME, UUDISTAMME JA VAIKUTAMME.
  4. 4. OSAAMISTA JA TIETOA YHDISTYSTOIMINTAAN OPPIMISOHJELMIEMME avulla yhdistyksenne aktiivit voivat perehtyä esimerkiksi johto- kunta- ja kokoustyöskentelyyn tai syventää viestintäosaamistaan ja sosiaalisen median tai- tojaan. Jos porukkanne kaipaa uutta innostuksen kipinää, voitte aloittaa Avaintoimijaopin- not tuellamme! TARJOAMME KOULUTUSTA, VÄLINEITÄ JA TUKEA KULTTUURI- JA KANSALAISTOIMINTAAN.
  5. 5. LISÄPOTKUA HARRASTUSRYHMIEN OHJAAJILLE HARRASTUSRYHMÄN OHJAAJA, kaipaatko virikkeitä ja uutta potkua toimintaasi? Innovatiiviset oppimisohjelmamme ja koulutuksemme tarjoavat uutta kipinää ja me- netelmiä, joilla voit rikastaa ohjaajantyötäsi. Voit opiskella esimerkiksi ryhmänohjaa- mista tai perehtyä luovaan muistelu- ja identiteettityöhön, yhteisölliseen musisointiin tai sirkuskerhojen ohjaamiseen. Vertaisfoorumi on verkkoyhteisö järjestöissä ja yhdistyksissä toimiville ohjaajille kokemusten, osaamisen ja tiedon jakamiseen. Tervetuloa mukaan: vertaisfoorumi.ning.com. HALUATTEKO JÄRJESTÄÄ KURSSEJA TAI OPISKELLA PIENRYHMÄSSÄ? YHTEISÖLLINEN OPINTORYHMÄ on pienryhmä, jonka työskentely on opinnollista, tavoitteellista ja toimintaa kehittävää. Kansalaisfoorumi järjestää koulutusta oppivan ryhmän ohjaamiseen ja on tarvittaessa muutenkin mukana opintoryhmän toiminnan kehittämisessä. Meiltä voit myös hakea rahallista tukea opintoryhmän toimintaan. Kun yhdistyksenne haluaa järjestää KURSSIN, tarjoamme apua koulutussuunnit- teluun ja taloudellista tukea kurssikulujen kattamiseen.
  6. 6. KANSALAISFOORUMI VERKOSSA • www.kansalaisfoorumi.fi • www.kansalaisyhteiskunta.fi • www.facebook.com/Kansalaisfoorumi • vertaisfoorumi.ning.com KESKUSTOIMISTO VANTAA Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa puh. (09) 5840 6250 info@kansalaisfoorumi.fi OTA YHTEYS! ALUETOIMISTOT LAHTI puh. 040-738 9884 eija.majoinen@kansalaisfoorumi.fi TAMPERE puh. 045-657 7358 tuula.hyystinmaki@kansalaisfoorumi.fi LAPINLAHTI (KUOPIO) puh. 0500-487 983 kauko.salonen@kansalaisfoorumi.fi OULU puh. 040-563 2783 pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi ROVANIEMI puh. 040-506 2585 timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi

×