Leadership 2012

402 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
402
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
12
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Leadership 2012

 1. 1. Leadership Jouko Marttila 1.11.2012Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 2. 2. JohtajaViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 3. 3. Vaadi ja kannustaViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 4. 4. Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 5. 5. MotivaatioViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 6. 6. Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?6
 7. 7. OnnistuminenViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 8. 8. ”Luultavasti en ole kehunut lapsiani juuri koskaan”Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 9. 9. HaasteViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 10. 10. Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 11. 11. Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 12. 12. 70 % tekee töitä alle 50 % tehollaViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 13. 13. Asenne Oma Osaa- Oma rooli minen hyöty ArvotViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 14. 14. Johtamisen mallit Auktori- Kannustin Mittaus Vastuu teetti Johda Motivoi Arvioi Luota Kontrollista vapauteen ja avoimeen vuorovaikutukseen “Accountability: Freedom & Responsibility Without Control” Rob Lebow & Randy SpitzerViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 15. 15. Toimin! Hyväksyn Ymmärrän KuulenViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 16. 16. 20 80Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 17. 17. Palauteportaat Tavoite Toiminta Seuranta Kartoitus - avoimet kysymykset Luottamus - valmistautuminen 20 80 - vastaanottoViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 18. 18. 90Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 19. 19. Kohti valmentavaa johtamista Avoin vuorovaikutus Parempi työviihtyvyys ja asiakastyytyväisyys Parempi tuottavuus ja työteho Luovuuden kasvu Lisää ketteryyttä ja muutosherkkyyttäViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 20. 20. Aleksin Kaiku & Conexio Valmennustuotteet 1.11.2012Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 21. 21. Aleksin Kaiku & Conexio Aleksin Kaiku ja Conexio päättivät yhdistyä kesällä 2012. Yhdistymisessä syntyy 18 henkilöä työllistävä asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen: • viestinnän valmennuksia (mm. mediaesiintymiset, johtamisen viestintä, kriisiviestintä) • mediaviestintää ja näkyvyyttä • vaikuttajaviestinnän palveluja • sosiaalisen median monipuolista osaamista ja valmennusta Aleksin Kaiku on osakkaana pohjoismaisessa Northern Link PR –ketjussa ja Conexion kansainvälisenä yhteistyökumppanina toimii Grayling-ketju, jolla on edustus maailmanlaajuisesti 70 toimistossa. www.aleksinkaiku.fi www.conexio.fi www.northernlinkpr.com www.grayling.comViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 22. 22. Autamme asiakkaitamme: • Kertomaan liiketoiminnasta tavoitteellisesti ja ymmärrettävällä tavalla. • Rakentamaan aitoa vuorovaikutusta oikeiden sidosryhmien kanssa. • Saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. • Lisäämään organisaation omaa osaamista valmennusten avulla. • Vaikuttamaan oikeissa paikoissa oikeaan aikaan.Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen? 2
 23. 23. Esiinny vakuuttavasti Hyödyt: Osallistujat saavat varmuutta ja vakuuttavuutta esiintymiseen, oppivat analysoimaan omaa esiintymistään ja parantamaan esitystensä sisältöä. He tunnistavat vahvuutensa ja kehittämiskohteensa esiintyjinä sekä harjoittelevat huomioimaan kuulijansa. Valmennus auttaa esiintymään sekä sisäisille että ulkoisille kohderyhmille. Valmennuksessa harjoitellaan osallistujille tyypillisiä esiintymistilanteita. Kohderyhmä: Ylin johto, esimiehet, myyntihenkilöstö ja asiantuntijat, jotka pitävät esityksiä säännöllisesti. Suositeltu ryhmäkoko on 3-4 henkilöä. Esiinny vakuuttavasti (1/2 pv) - Vakuuttavan esiintymisen kulmakivet - Mistä vakuuttavuus syntyy, millainen on vaikuttava esitys - Yleisön/asiakkaan näkökulman huomioiminen ja vuorovaikutus - Kysymysten käsittely - Käytännön harjoittelu ja henkilökohtaiset kehittämiskohteet (harjoitukset videoidaan ja analysoidaan yhdessä) - Yhteisten käytäntöjen sopiminenViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 24. 24. Johtaminen ja vuorovaikutus Hyödyt: Osallistujat oivaltavat viestinnän ja vuorovaikutuksen merkityksen johtamisessa ja esimiestyössä. Valmennuksessa havainnollistetaan kuuntelun ja kysymisen tärkeyttä esimerkein ja harjoituksin. Valmennus auttaa ymmärtämään omaa luontaista toimintatapaa ja sopeuttamaan sitä eri tilanteisiin. Valmennus sisältää henkilökohtaisen DiSC-analyysin ja profiilin, jonka perusteella osallistujat pystyvät arvioimaan itseään eri vuorovaikutustilanteissa. Kohderyhmä: Ylin johto ja esimiehet, jotka haluavat parantaa johtamisviestintäänsä ja sen avulla saavutettavia tuloksia. Suositeltu ryhmäkoko on 4-6 henkilöä. Johtaminen ja vuorovaikutus (1 pv) - DiSC-analyysi - Johtamisviestinnän TTS - Tavoite, toimenpide ja seuranta - Strategian viestiminen: miten organisaatiota kuunnellaan? - Rakentava palaute: mukautuva vuorovaikutus, yksilö- ja ryhmätilanteet (tilanteiden harjoittelu) - Yhteisten pelisääntöjen sopiminenViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 25. 25. Media haltuun Hyödyt: Osallistujat oppivat tuntemaan median pelisäännöt ja ymmärtämään kuinka mediaan päästään, ei jouduta. He tunnistavat sekä vahvuutensa että kehityskohteensa ja parantavat olennaisesti mahdollisuuksiaan saada viestinsä läpi erilaisissa haastattelutilanteissa. Kohderyhmä: Ylin johto, esimiehet ja asiantuntijat, jotka esiintyvät mediassa (tv, radio, lehdet, verkkomedia). Suositeltu ryhmäkoko on 3-4 henkilöä. Media haltuun (1/2 pv) - Median pelisäännöt - Haastateltava eri rooleissa - asiantuntijana ja kriisitilanteessa, hyvässä ja pahassa - Haastattelutilanteiden harjoittelu ja videointi - valmistautuminen - nahoitettu ja suora lähetys - kehon kieli - Haastattelujen purku ja palauteViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 26. 26. Kirjoita vaikuttavasti Hyödyt: Osallistujat oivaltavat lukijan huomioimisen merkityksen viestin vaikuttavuudelle, luovat yhteiset pelisäännöt kohderyhmälähtöiselle kirjalliselle viestinnälle ja saavat harjoitusta tekstien luomiseen. Harjoituksissa työstetään osallistujien aitoja tekstejä. Kohderyhmä: Kaikki, jotka tarvitsevat työssään kohderyhmälähtöistä (asiakas, media, henkilöstö, muut sidosryhmät) kirjallista viestintää ja vuorovaikutusta. Suositeltu ryhmäkoko on enintään 10 henkilöä. Kirjoita vaikuttavasti (1 pv) - Kirjallisen viestinnän kulmakivet - Ryhmätyöt - Mistä vaikuttavuus syntyy - Vastaanottajan huomioiminen - Mahdollisten vastaväitteiden huomioiminen kirjallisessa viestinnässä - Miten viestin vaikuttavuutta voi testata - Käytännön harjoittelu ja henkilökohtaiset kehittämiskohteet - Yhteisten käytäntöjen sopiminenViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 27. 27. Sosiaalisen medianvalmennukset Hyödyt: Osallistujat tutustuvat sosiaalisen median tärkeimpiin välineisiin ja oppivat ymmärtämään sosiaalisen median merkityksen liiketoiminnassa. Osallistujat pohtivat riskejä ja hyötyjä oman organisaationsa näkökulmista. Osallistujat harjoittelevat sosiaalisen median soveltamista käytännön tilanteissa. Kohderyhmä: Johtoryhmät, asiakaspalvelu, viestintä ja markkinointi Valmennukset sisältävät esimerkiksi: Sosiaalisen median perusteet (1 pv) Sosiaalisen median strategia (1 pv) Sosiaalisen median hyödyntäminen myynnissä ja markkinoinnissa (1 pv) Sosiaalinen media asiakaspalvelussa (1 pv)Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 28. 28. Asiakkaitamme:Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 29. 29. Viestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen? 2
 30. 30. Meitä suosittelevat: Fennovoima Maira Kettunen viestintäjohtaja 050 357 7197 maira.kettunen@fennovoima.fi Metsäteollisuus ry. Anne Pirilä viestintäjohtaja 050 550 9480 anne.pirila@forestindustries.fi Nordea Virpi Nieminen Head of Contact Centre 050 343 1179 virpi.nieminen@nordea.com Valio Pia Kontunen viestintäjohtaja 050 3842606 pia.kontune@valio.fiViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?
 31. 31. Yhteys Aleksin Kaiku Oy Töölönkatu 3 A 3. krs., 00100 Helsinki www.aleksinkaiku.fi Jouko Marttila partneri Puh. 050 533 2565 jouko.marttila@aleksinkaiku.fiViestintä on myymistä. Ostatko ajatuksen?

×