Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Allà per l’any 1976 , a la villa de Xàbia hi vivia un jove anomenat Jaume. Ell, hi tenia 15anys i els cabells i els ulls d...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Casellesmira estructura

239 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Casellesmira estructura

  1. 1. Allà per l’any 1976 , a la villa de Xàbia hi vivia un jove anomenat Jaume. Ell, hi tenia 15anys i els cabells i els ulls de color marró. Jaume, treballa ajudant a la gent major delpoble ja que ell ja ha deixat el estudis i entre els diners que aporta ell, i els que aportala seua mare Francisca hi tenen per a menjar i per a pagar els llibres d’escola del seugermà Jordi. Ells, viuen a una casa del Carrer Major que van heretar del seu pare ja queva morir en una batalla fent front a les tropes franquistes. En el seu temps lliure,Jaume ixia a pegar voltes amb el seu amic Jordi.Un día d’estiu, Jordi va anar a recollirlo i sen van anar a pescar a Aduanes de la Mar, allívan baixar a una peixquera que hi havia prop de la cala del Tangó i van agafar dospeixos. Hi van notar que el terra tremolava. Varen quedar atrapats per les pedres enun forat del qual els va ser molt difícil eixir i era quasi imposible tornar a casa.Jaume i Jordi, varen pensar varies opcions per a escapar d’aquell lloc però ninguna laveien gens clara i començaven a tindrer fam. Per això varen menjar el peix crú i tirarenles raspes al mar i vegueren com flotaven. En aquest moment Jordi va proposar fer unabarca amb branques i cordes que hi havien a la peixquera aquella. Varen pasar les nitstapats amb fulles de palmera i s’alimentaven de peix mentre pel dia construien labarca.Després de 3 dies de dura feina, eixiren a la mar a la matinada de repent, unes fortesonades començaren a golpejar la barca i tots dos, caigueren a la mar, s’aferraren aunes branques de la barca i pergueren la conciència. Despertaren a la Cala Sardinera.Allí ja estaven en terra firme i sense perills de corriments de terra. Començaren acaminar cap al poble.Passaren dues nits més al ras ja que estaven cansats, anaven menjant el que podienperò sel’s feia difícil avançar. A la fi, els trobà el tio Batiste Ceba que anava amb el seucarro per les senies. Allí els agafà i els dugué fins al poble on foren atenguts pel metgedel poble i arropats per les seues mares.

×