Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tema 17 El núvol

143 views

Published on

El núvol. Web 2.0

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tema 17 El núvol

  1. 1.  Introducció.  Què és el “núvol”? Com funciona?  Avantatges i problemes.  Tipus  Aplicacions  Preguntes
  2. 2.  La Web 1.0 solament era per al processament de textos.  Actualment, la Web 2.0, en permet informar- nos, compartir i crear.  Tot allò de la Web 2.0 es basa en la computació en “núvol”, el què ajuda a la societat a tindre millor accés a la informació i a compartir.  Esta computació ha produït que siga més fàcil accedir a l'emmagatzemament, ja què el “núvol” és gratuït o, si és de pagament, més barat que qualsevol producte.
  3. 3.  És un espai virtual on es pot compartir, crear i editar tot tipus d’arxius (documents, multimèdia, etc.), on l’espai d’emmagatzemament no ocupa espai físic, sinó està a Internet. Funciona gràcies a un conjunt d’ordinadors, els quals treballen a l’hora perquè en cap moment caiga el servidor i es perguen les dades.
  4. 4.  Major adaptabilitat.  No hardware.  Fàcil accessibilitat.  Actualitzacions automàtiques.  Sense caigudes.  Ecològic.  Disponibilitat d’aplicacions = disponibilitat d’Internet.  Seguretat deficient. Avantatges Problemes
  5. 5.  Dos tipus de classificacions: - Segons els servicis: - Servici de correu electrònic. - Servici d’infraestructures. - Servici de recursos. - Segons la propietat: - Públic. - Privat. - Híbrid.
  6. 6.  1. En què ens ha beneficiat la Web 2.0. de cara a l’educació?  2. Quina és la funció del “núvol”?  3. Quin tipus de “núvol” és la milor opció per a les empreses? Per què?  4. Creus que hi ha alguna possibilitat d’accedir al núvol sense l’ús de l’Internet?  5. Quina és la major aplicació amb funcionalitat “núvol”?
  7. 7. GRÀCIES!

×