Linked In Presentation Adecco

816 views

Published on

Op zoek naar een nieuwe baan? Meld je bij Adecco aan!

Published in: Career, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
816
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Linked In Presentation Adecco

  1. 1. Werken bij Topwerkgevers? Adecco heeft interessante banen bij top werkgevers in binnen- en buitenland. Kijk hier voor een overzicht van diverse actuele wervingsacties en banen of check adecco.nl ©2011
  2. 3. ESSENT Werken in een energieke omgeving? Voor meer dan 2 miljoen huishoudens en bedrijven verzorgt Essent essentiële voorzieningen zoals gas en elektriciteit. Essent is een van de grootste spelers in Nederland en marktleider in duurzame energie. De ruim 12.000 medewerkers zijn werkzaam bij de verschillende divisies in het noorden, oosten en zuiden van het Nederland. De energiemarkt verandert ingrijpend. Dat geeft een enorme dynamiek aan het werken bij Essent. Medewerkers werken in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Van de medewerkers wordt verwacht dat zij open staan voor nieuwe ideeën en kritisch zijn. Adecco heeft vele interessante en uitdagende functies bij Essent vacant. Van de toekomstige Essent medewerker wordt verwacht dat zij proactief, klantgericht en open zijn. Daar tegen over biedt Essent uitdagende carrièremogelijkheden. Kortom een uitstekende plek om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  3. 4. ACHMEA Achmea ontzorgt, zorgt u daarvoor? Achmea is de marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Achmea werken circa 22.000 mensen. Achmea maakt deel uit van Eureko, een toonaangevende organisatie in financiële dienstverlening met activiteiten in negen Europese landen. Achmea ontzorgt. We helpen klanten waar het gaat om veiligheid, gezondheid en financiële middelen. Dit doen we met flexibele en innovatieve oplossingen. 'Ontzorgen' vraagt vooral ook samenwerken. Elkaar inspireren en van elkaar leren zodat we het elke dag beter doen voor onze klanten, onze distributiepartners en onze aandeelhouders. Werken bij Achmea Om de klanten van Achmea te ontzorgen, heeft Achmea medewerkers nodig die verder kijken dan hun eigen bureau. Die oog hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen. Maar vooral: mensen die zich inleven in de klanten en dat weten te vertalen naar originele oplossingen! Medewerkers van Achmea voelen zich verbonden met het werk dat ze doen en verantwoordelijk voor de klanten voor wie ze werken. Tevreden medewerkers zijn bereid een stap extra te doen. Zie jij jezelf bij Achmea werken? Bekijk dan onze vacatures!
  4. 5. C1000 Werken zonder fratsen? C1000 is de op één na grootste supermarktketen in Nederland en heeft 371 winkels verspreid over heel Nederland. In Nederland heeft C1000 vijf distributiecentra. Dagelijks leveren 5000 verschillende leveranciers hier hun goederen af. Deze distributiecentra leveren op hun beurt dagelijks aan 371 C1000 winkels. Een distributiecentrum is een wereld op zich waarbij het van belang is dat de hele goederenstroom in goede banen wordt geleid en dat het proces goed uitgevoerd en gecontroleerd wordt. Er zijn dus heel wat initiatiefrijke mensen nodig, op de meest uiteenlopende posities en functies, om dit te organiseren en uit te voeren. C1000 is een leuk bedrijf om voor te werken. Plezier in het werk staat daarbij voorop waarbij men enthousiast, informeel en collegiaal met elkaar omgaat. Werken in de retail betekent werken in een dynamische wereld waarbij je groeikansen krijgt, uitgedaagd wordt en jezelf kunt doorontwikkelen.
  5. 6. RABOBANK Werken bij de Rabobank een idee? Rabobank Nederland, gevestigd in Eindhoven en Utrecht, ondersteunt, faciliteert en adviseert de aangesloten Rabobanken. Door deze diversiteit heeft Adecco een uitgebreide keuze aan vacatures. Van administratief personeel tot gespecialiseerd financieel personeel. Kijk snel wat voor jou de mogelijkheden bij Rabobank Nederland kunnen zijn! De lokale Rabobank: dichtbij en betrokken De lokale Rabobank werkt zelfstandig en kan daardoor snel reageren en beslissen en is daarom ook dichtbij en betrokken bij haar klanten en omgeving. Voor een groot aantal lokale Rabobanken in Nederland zoekt Adecco voor uiteenlopende functies geschikte kandidaten die graag zouden willen werken in een dynamische omgeving waarin betrokkenheid, dienstverlening, servicegericht en commercieel gerichtheid belangrijk zijn. Kijk snel welke vacatures bij de lokale Rabobank bij jou in de buurt aanwezig zijn.
  6. 7. ING BANK Ben jij dé kracht van ING? ING Groep is in meer dan 50 landen actief in bankieren, verzekeren en vermogensbeheer. In Nederland zetten ruim 35.000 ING-medewerkers zich met passie in voor gerenommeerde labels en uiteenlopende divisies. Daar kun jij deel van uitmaken! Met regelmaat hebben wij voor starters en ervaren kandidaten bij de ING leuke, uitdagende functies beschikbaar. Met maximale ruimte voor je persoonlijke én professionele ontwikkeling. Ben jij pro-actief, klantgericht, oprecht en open? Toets je carrière- en opleidingsmogelijkheden!   Ontdek jouw mogelijkheden! Van toekomstige ING-medewerkers wordt verwacht dat ze proactief, klantgericht, oprecht en open zijn. Daartegenover biedt de ING Groep uitdagende carrièremogelijkheden én diverse opleidingsmogelijkheden. Kortom een uitstekende plek om te werken aan je persoonlijke èn professionele ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Ontdek dan hieronder jouw mogelijkheden!
  7. 8. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem snel contact op met een adecco vestiging in de buurt om de mogelijkheden te bespreken. “ Adecco - Better Life, Better Work ” ADECCO ZWOLLE Oude Vismarkt21 b t/m d (T) 038 - 422 56 55 8011 TA Zwolle (F) 038 - 425 01 22

×