Lilly deel 2.

256 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
256
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Lilly deel 2.

 1. 1. Intro. Welkom bij mijn dagboek Lilly. Dit verhaal gaat over zoals jullie denk ik al hebben kunnen raden Lilly , verder ga ik niet te veel vertellen over het verhaal maar ik hoop dat jullie er veel plezier aan zullen beleven , reacties en tips zijn natuurlijk altijd welkom! Veel plezier! Deel 2.
 2. 2. Lilly Ik drukte mezelf omhoog in mijn bed en gaapte. Ik wreef de slaap uit mijn ogen en keek op mijn klok het was 12 uur , dat noem ik pas uit slapen. Ik stapte mijn bed uit en dekte het op/
 3. 3. Lilly Ik liep de badkamer in en zette de douche alvast aan , ik liet mijn pyjama van me afglijden en stapte de douche in. Ik genoot van het warme water dat over me heen stroomde. Weer gingen mijn gedachten naar mijn vader , ik zou hem best graag willen leren kennen maar ik zou niet weten waar te beginnen. Ik draaide de kraan uit en stapte de douche uit. Ik pakte mijn pyjama op en trok hem weer even aan.
 4. 4. Lilly Ik maakte mijn haar weer los poetste mijn tanden en liep naar mijn kamer.
 5. 5. Lilly Het duurde niet lang voor ik had besloten wat ik aan zou trekken het werd een mini broekje en een roze topje.
 6. 6. Lilly Bo lag beneden al op de bank. Ik liep naar haar toe. “Ga je mee zwemmen?” vroeg ik haar. “Hmm nee ik ben moe”gaapte ze. “Je komt net uit bed?” “Nou nee ik was al om 6 uur wakker we slapen niet allemaal tot 12 uur hè” “Nou uh sorry hoor wat jij wilt”
 7. 7. Lilly “Goedendag met taxi bedrijf Lakerveld , uw spreekt met Natascha kan ik uw helpen?” klonk een vriendelijke stem aan de andere kant. “Ja hoi met Lilly , ik zou graag een taxi naar het zwembad willen. “Uw adres graag?” “Lagewitsiebaan 10” “Goed de taxi is er zo” “Bedankt.”
 8. 8. Lilly De taxi arriveerde en ik vroeg nog een laatste keer aan Bo of ze zeker wist dat ze thuis zou blijven maar ze zei me dat ze het zeker wist , tja dan moest ze het zelf maar weten ik liep naar de taxi en liet me op de achterbank glijden.
 9. 9. Lilly Eenmaal daar trok ik mijn bikini aan en nam een duik. 'Heerlijk dat water' dacht ik. En langzaam zwom ik weer naar boven.
 10. 10. Lilly “Mooie duik” hoorde ik iemand zeggen. Ik keek naar hem en kon hem nergens van herkennen. Hij was best knap en ik voelde me een beetje rood worden.
 11. 11. Lilly Ik klom het zwembad uit en liep zo sexy als ik kon naar hem toe.
 12. 12. Lilly “Hoi ik ben Lilly en jij bent?” Ik wilde hem een hand geven maar hij pakte mijn arm vast. Ik schrok en wilde hem terug trekken. “Wat doe je..” zei ik geschokt.
 13. 13. Lilly “Het spijt me als ik je liet schrikken.” zei hij. “Maar ik begroet een mooi meisje liever zo..”ging hij verder. Hij gaf me een kusje op mijn wang , ik voelde zijn adem in mijn nek en er ging een rilling door mijn hele lijf heen. “Rex..” fluisterde hij. “Mijn naam is Rex..”
 14. 14. Lilly Ik voelde me rood worden. “Oh uhh nou uhh mijn naam is Lilly maar dat had ik geloof ik al gezegd.” giechelde ik. “Het geeft niet mooie naam , Lilly..” “Dankjewel” zei ik nog steeds blozend. “Zeg uhm Lilly ? Heb je misschien honger?” vroeg hij. “Een beetje wel hoezo vraag je dat?” “Wil je misschien wat gaan eten met mij?” Ik twijfelde maar zei toch ja.
 15. 15. Lilly “Ik ben zo terug.” lachte ik. “Ik ga nergens heen als je terug komt ben ik nog steeds hier.” knipoogde hij. “Goed tot zo” blozend.
 16. 16. Lilly Ik liep het kleedhokje in en kleedde mezelf om , ik keek vluchtig in de spiegel hoe ik eruit zag. 'Het had beter gekund maar het kan er mee door..'
 17. 17. Lilly “Klaar.” “Je ziet er prachtig uit.” “Je zegt maar wat in dit oude ding?” “Jij zou er zelfs in een vuilniszak mooi uit zien.” “Slijmbal.” lachte ik. “Nee ik meen het , kom de taxi is er ik heb hem gebeld toen je je aan het omkleden was.” “Oh uh oké goed.”
 18. 18. Lilly De taxi stopte voor een groot restaurant en ik kon me niet herinneren dat ik hier ooit geweest was , ik lachte naar Rex alsof ik zulke restaurants gewent was.
 19. 19. Lilly Rex vroeg om een tafel voor twee terwijl ik zo onopvallend mogelijk rond keek. 'Wauw wat is het hier groot en mooi!' “Kom je? “ vroeg Rex. De man bracht ons naar een tafeltje.
 20. 20. Lilly Tegen de tijd dat de ober tijd had voor ons tafeltje had de zon plaats gemaakt voor de avond. “Goedenavond , mag ik uw bestelling?” vroeg de ober aan Rex. “Deze jongedame hier wil..?” Hij keek me vragend aan. “Uhm doe mij maar de kreeft.” lachte ik. “Ja doe mij dat ook maar.” zei Rex. “Goed , de kreeft voor mijnheer en mejuffrouw.” waarna hij weg liep.
 21. 21. Lilly Lang duurde het niet voor hij terug kwam met het eten. “Alstublieft , smakelijk.” “Bedankt.” Ik lachte naar de ober. Hij keek van mij naar Rex en schudde met zijn hoofd , Ik wist niet waarom hij het deed en besteedde er verder geen aandacht aan.
 22. 22. Lilly “Smaakt het?” Vroeg Rex. “Oh ja hoor het is heerlijk.” “Gelukkig want dit gaat me heel wat kosten.” “Oh uh..” “Nee nee , het geeft niet ik heb het graag voor je over!” Ik lachte naar hem. 'Wat is hij lief.' dacht ik.
 23. 23. “ Hier proef eens.” Zei hij. “Maar ik heb het zelfde?” “Aah kom op zo verpest je het romantische moment.” Ik lachte. “Goed dan.” En ik nam een hapje. “En?” “Heerlijk!” Lachte ik. “Komt omdat het mijn vork is.” knipoogde hij. Ik moest lachen. “Klopt omdat het jou vork is en alles van jou is lekker!” Ik kon me wel voor mijn kop slaan dat ik dat zo juist zei, maar Rex scheen het niet erg te vinden.. “Vind je?” glimlachte hij. “Ja dat vind ik.” bloosde ik. Lilly
 24. 24. Lilly Na het eten ging hij voor me staan en pakte mijn hand. “Weetje..”begon hij “Ik vind je heel aardig , nee nee meer dan aardig ik vind je leuk.” Ik glimlachte. “Ik jou ook..” bloosde ik. “Gelukkig maar ik was al bang dat je me een rare gozer begon te vinden na dat hapje van mijn vork.” “Nee joh ik vond het wel uhm .. schattig? Ik lachte. Rex betaalde de rekening en belde een taxi.
 25. 25. Lilly Toen we buiten op de taxi stonden te wachten wreef hij met zijn hand over mijn gezicht. “Ik vind je echt leuk Lilly..”
 26. 26. Lilly “ Ik jou ook Rex ik jou ook.” Hij trok mijn gezicht naar de zijne toe en kuste me.. 'Mijn eerste kus!' schoot het door mijn hoofd. “Je bent uniek Lilly..” lachte hij. “Nou eerlijk gezegd is er nog iemand en die lijkt precies op mij..” “Ohja ? Hoezo dat.” hij keek me vragend aan. Ze glimlachte. “Mijn tweeling zus Bo.” “Oh wat een geluk twee mooie meisjes voor mij dan!” lachte Rex. “Wat!?” zei ik boos. Rex pakte me lachend vast. “Grapje , jij bent de enige die ik wil.”
 27. 27. Lilly De taxi arriveerde en we gaven elkaar nog een afscheidszoen , Rex betaalde de taxi alvast voor me en zou zelf wel naar huis lopen zei hij. “We zien elkaar snel Lilly.” “Echt?” vroeg ze smekend. “Beloofd!” Hij gaf haar een kus op haar voorhoofd en liep weg.
 28. 28. Eenmaal thuis wilde ze snel naar boven lopen voor haar moeder haar zou horen. “Ja jongedame waar denken wij zo laat vandaan te komen?” “Oh uh mam ik dacht dat je sliep.. ik uh .. “ “Kom maar is even hier zitten.” zei ze boos. Lilly
 29. 29. Lilly Ik ging aan de andere kant van de bank zitten maar dat zou niet doorgaan. “Ik vroeg niet daar , ik zei hier Lil , kom op.” Ik stond op en ging naast mijn moeder zitten. “Waar ben jij dan wel geweest?” “Ik uh.. ik ben nog een hapje gaan eten met Stacey en toen zijn we de tijd vergeten het spijt me mam.” “En weetje zeker dat dat is waarom je zo laat bent?” “Ja mama echt.”
 30. 30. Lilly “Nou goed dan , ik ga naar bed en jij ook hup!” zei ze.
 31. 31. Lilly Ik stond op en rende zowat naar boven. Ik schaamde me ik had nog nooit tegen mijn moeder gelogen maar als ik de waarheid vertelde over Rex zou ik misschien hem nooit meer kunnen zien. Mam haat het als jongens niet netjes genoeg zijn om een meisje op tijd terug te brengen.
 32. 32. Lilly Eenmaal boven maakte ik mijn haren vast in een knot en poetste mijn tanden, ik keek in de spiegel en lachte , ik was verliefd .. ik was echt verliefd.
 33. 33. Lilly Ik trok mijn pyjama aan en ging op mijn bed liggen. Ik dacht aan Rex en hoe mooi en lief hij was, en met die gedachte viel ik in slaap.
 34. 34. Blijf Volgen!

×