From Prada to Nada deel 3

490 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
490
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
13
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

From Prada to Nada deel 3

 1. 1. Deel 3 van From Prada To Nada.
 2. 2. Mirth e. Beneden ging Mirthe naast Shannon zitten. “Wat kijk je zielig” Shannon keek Mirthe aan. “Niks joh laat me” reageert Mirthe fel. “Nou sorry hoor , chagrijn” Shannon stond op en liep naar boven.
 3. 3. Mirth e. Mirthe lag een boek op haar bed te lezen. “Kun je gaan slapen en dat stomme licht uit doen”Siste Shannon. “Ja” zei Mirthe kort af en sloeg haar boek dicht.
 4. 4. Mirth e. Toen Mirthe de volgende dag wakker werd , was Shannons bed al leeg. Mirthe geeuwde en rekte zich uit. Ze maakte haar bed op en trok haar sportkleding aan daarna deed ze haar haar in een half staartje.
 5. 5. Mirth e. Beneden ging ze voor de tv liggen en deed haar 'vroeger' dagelijkse oefeningen. “Wat doe je?” vroeg Shannon die op de bank lag nieuwsgierig. “Aan mijn conditie werken” Kreunde Mirthe. “Ik doe mee wacht” Shannon rende naar boven en kwam even later terug in het zelfde sport pakje als Mirthe ze ging naast Mirthe op de grond liggen en deed de persoon op de tv na.
 6. 6. Mirth e. Na een half uurtje was Shannon het alweer zat en ging zichzelf douche. Mirthe ging nog een uurtje langer door en liep daarna ook naar boven om zichzelf te douche.
 7. 7. Mirthe liet het warme water over zich heen lopen. Ze dacht aan vroeger aan haar moeder die haar altijd voor las aan haar vader die spullen voor haar kocht om haar te helpen niet aan zoveel aan haar moeder te denken. Ze miste haar ouders en toen ze zich bedacht dat ze ze nooit meer zou zien liepen de tranen over haar wangen. Mirth e.
 8. 8. Mirth e. Ze maakte wat eten voor zichzelf klaar , er was verder niemand thuis dus hoefde ze het niet te delen. Ze keek naar haar bord en dacht aan hoe Julio en Shannon hun bord leeg aten. Ze keek om zich heen of er niemand was en begon net zo te eten. 'Ik moet eerlijk toegeven dat het zo toch wel lekkerder is' dacht Mirthe.
 9. 9. Mirth e. Toen ze haar bord leeg had , begon ze met de afwas. Dit was toch wel even wat anders dan bediend worden door Leandra. Ineens miste Mirthe Leandra toch ontzettend , Leandra werkte al voor de familie voor Mirthe geboren was. Op de begravenis had ze nog gezegd dat als ze genoeg plaats thuis zou hebben gehad ze haar zo in huis genomen had , Maar aangezien Leandra zelf al 3 kinderen had ging dat moeilijk.
 10. 10. Mirth e. Na het eten besloot Mirthe Julio te bellen om haar excuses aan te bieden voor gisteravond. De telefoon ging over. “Met Julio.” Klonk het aan de andere kant van de lijn. “Oh uh Julio hoi met Mirthe hier” “Oh uh heey” “Ik wilde even zeggen dat het me speet van gisteravond en misschien had je zin om langs te komen?” “Oh uh ja ik fris me even op en dan ben ik er zo 10 minuutjes” “Goed tot zo” zei Mirthe voor ze de telefoon neerlegde.
 11. 11. Mirth e. Mirthe rende naar boven om zichzelf snel om te kleden. Ze koos voor een zwart jurkje met een open zijkant. Ze checkte zichzelf in de spiegel en keek of alles nog goed zat.
 12. 12. Mirth e. Na 10 minuten arriveerde Julio inderdaad. Mirthe begroette hem met een knuffel. “Kun je me het echt vergeven van gister?” Ze glimlachte naar Julio. Hij lachte terug en zei haar “ Jou vergeef ik alles wat je ook doet” Daar begon Mirthe van te blozen , ze voelde het kriebelen in haar buik. Werd ze nou verliefd? Dat kon toch niet zo snel!
 13. 13. Mirth e. Ze nam Julio mee naar haar tantes slaapkamer aangezien er toch niemand thuis was kon ze dit ongestoord doen.
 14. 14. Mirth e. Julio twijfelde geen moment en ging ook op het bed liggen waarna hij Mirthe in zijn armen nam. “Weetje Mirtje” 'Mirthe moest inzichzelf lachen Mirtje wat schattig' “Ik denk dat ik verliefd op je ben” Ging hij verder. “Dat denk je?” vroeg Mirthe en trok haar wenkbrauw een beetje omhoog. “Nee nee , ik weet het zeker, vanaf het moment dat ik je zag”
 15. 15. Mirth e. Mirthe lachte en duwde Julio achterover die haar een een beetje angstig aan keek maar er verscheen een glimlach om zijn mond toen Mirthe zijn liefde beantwoorde met een kus , en het duurde dan ook niet lang voor ze onder de dekens belanden.
 16. 16. Mirth e. Na een half uurtje kwamen ze beiden weer boven. Mirthe wist niet zeker of ze dit wel had moeten doen maar al haar twijfels vervaagde toen Julio haar lachend aan keek en “Ik hou van je Mirtje echt waar” zei.
 17. 17. Niet lang daarna namen ze afscheid omdat Tante Celine en Shannon elk moment thuis konden komen. Omdat ze niet wisten hoe ze zouden reageren besloten ze het voorlopig nog maar even geheim te houden. Mirth e.
 18. 18. Mirth e. Mirthe liep naar haar kast en deed haar pyjama aan , als tante er na zou vragen zei ze gewoon dat ze niet lekker was. Beneden hoorde Mirthe dat tante en Shannon binnen kwamen , ze nam opgelucht adem Julio was net op tijd vertrokken.
 19. 19. Mirth e. Ze nam een zak chips uit de kast en ging ermee op de bank hangen. “Mirthe wil je geen avondeten?” “Nee ik ben niet zo lekker ik denk dat ik zo maar even naar bed ga.
 20. 20. Mirth e. Om het geloofwaardig te maken kroop Mirthe toch maar even haar bed in. Eigenlijk was ze ook best wel moe , het duurde dan ook niet lang voor ze in slaap viel.
 21. 21. Mirth e. Mirth e. Toen Mirthe wakker weg lag Shannon op haar bed een boek te lezen. “Wat lees je?” Geeuwde Mirthe “Niks bijzonders” “Oh oké” “Voel je je al beter?” “Ja inderdaad slapen doet wonderen” Glimlachte Mirthe.
 22. 22. Mirth e. Mirthe ging op de grond liggen voor Shannons bed , Shannon klapte haar boek dicht en ging op het randje van haar bed zitten. “Heb je zin om mee te gaan shoppen en daarna wat te gaan eten? “ vroeg Mirthe. “Oh uh ja lijkt me leuk , ik kleed me even om!” “Goed dan ga ik mezelf ook aankleden , ik bel de taxi wel”
 23. 23. Mirth e. Toen Shannon zichzelf klaar had gemaakt herkende Mirthe haar bijna niet meer terug , Ze had een zwart jurkje met een roze lint aangetrokken en haar haar in een losse staart gedaan. “Staat je goed!” Zei Mirthe. “Dankje” Shannon Glimlachte.
 24. 24. Mirth e. De taxi arriveerde een kleine 10 minuten later. “Nou veel plezier dames !” lachte tante Celine “Dankje” riepen Mirthe en Shannon in koor.
 25. 25. Mirth e. Eerst gingen ze naar het kledingzaakje om wat kleren uit te zoeken.
 26. 26. Mirth e. Ze trokken beide hetzelfde jurkje aan. Ze moesten beide lachen toen ze in de spiegel keken en zagen dat ze zo best veel op elkaar leken.
 27. 27. Mirth e. Ze besloten beide het jurkje te pakken en terwijl Shannon afrekende belde Mirthe de taxi om naar het restaurant te gaan.
 28. 28. Mirth e. “Neemt uw plaats” zei een vrouw die in het restaurant werkte. Ze vroeg hun bestellingen en bracht niet lang daar na eerst hun drankjes”
 29. 29. Mirth e. Opeens begon Shannon over Julio. “ Ik weet wat er tussen jou en Julio speelt” lachte ze. “Wat maar hoe?”Mirthe keek haar vragend aan. “ Nou Julio is mijn beste vriend vroeger hebben we ook nog is wat gehad maar dat liep niet goed maar hij verteld me nog steeds alles , ik vind het leuk voor jullie” “Oh echt waar? Vind je het niet raar of zo ik bedoel we kennen elkaar nog niet zo lang en .. ” “Nee hoor ik geloof in liefde op het eerste gezicht” Glimlachte Shannon
 30. 30. Na het eten rekende dit keer Mirthe af en belde de taxi om weer naar huis te gaan. Mirth e.
 31. 31. Mirth e. “En dames was het leuk?” begroette tante Celine ze. “Heel leuk, ik kreeg al bijna afkick verschijnselen van het zo lang niet shoppen maar dit deed me weer goed.” lachte Mirthe. Shannon proesten het uit “afkickverschijnselen” lachte ze.
 32. 32. Blijf volgen!

×