Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Treballem la memòria

320 views

Published on

Taller realitzat pels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Sòl-de-Riu que val el servei comunitari a L'Onada Alcanar

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Treballem la memòria

 1. 1. Treballem la Memòria Àlex Beltran Adell Joan Sancho Rosal
 2. 2. la nostra activitat L’activitat del nostre taller consistia en fer un joc de memòria. En aquest, nosaltres deixàvem que els avis ens memoritzessin la roba i els complements que portàvem. Després, ens canviàvem coses i ells havien d’endevinar les diferències.
 3. 3. explicació El primer que vam fer, va ser presentar als avis l’activitat. Els vam explicar el seu funcionament i l’objectiu de l’activitat. A més, vam fer una llista de tots els participants per a apuntar qui endevinava més diferències.
 4. 4. Comencem amb l’activitat A continuació, un de nosaltres va ser memoritzat pels avis. Després, va anar a canviar-se i va tornar amb quatre diferències respecte abans.
 5. 5. continuació de l’activitat Tot seguit, va ser l’altre el que va ser memoritzat. A l’igual que abans, va tornar amb quatre noves diferències.
 6. 6. recompte de punts En acabar, vam fer un recompte de punts i vam anunciar les guanyadores.
 7. 7. segona part de l’activitat Vam completar el taller jugant a un altre joc de memòria: un “memory game”.
 8. 8. valoració Els avis s’ho van passar molt bé i ho van valorar positivament. A més, també va ser una gran experiència per a nosaltres.
 9. 9. FI

×