Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fundació Mercè Pla

255 views

Published on

Presentació de la Fundació Mercè Pla per a l'Institut Sòl-de-Riu per a la Xerrada informativa d'inici de col·laboració en el projecte de servei comunitari Aprenem Junts.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Fundació Mercè Pla

 1. 1. PROJECTE “APRENEM JUNTS” FUNDACIÓ MERCÈ PLA INSTITUT SÒL DE RIU - ALCANAR
 2. 2. LA NOSTRA MISSIÓ Vetllar per l’atenció social, en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència mitjançant la defensa dels seus drets.
 3. 3. SERVEIS • Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç • Escola d’educació especial • Centre Ocupacional • Servei d’Acolliment Residencial • Centre Especial de Treball • Servei d’Orientació i Suport Laboral
 4. 4. CENTRE OCUPACIONAL Servei destinat a persones amb discapacitat intel·lectual, amb caràcter permanent o temporal, substitutori de la llar i d’assistència d’activitats bàsiques de la vida diària. SERVEI D’ACOLLIMENT RESIDENCIAL Servei destinat a persones amb discapacitat intel·lectual que ofereix una atenció diürna de tipus rehabilitador.
 5. 5. ACTIVITATS
 6. 6. ACTIVITAT FÍSICA Manteniment: - Suport pel manteniment de la salut física. - Suport per a l’ús dels serveis que ens ofereix la comunitat
 7. 7. Boccia - Suport per gaudir dels serveis que ens ofereix la comunitat. - Suport per participar del joc. - Participació en campionats interns entre els diferents centres.
 8. 8. Marxa Piscina
 9. 9. ESTIMULACIÓ COGNITIVA - Suport per a l’ús de les noves tecnologies. - Suport al manteniment de les capacitats cognitives.
 10. 10. BIBLIOTECA
 11. 11. MANUALITATS I ELABORACIÓ DE DETALLETS PER A CELEBRACIONS - Suport per a la manipulació, comercialització i venda de detalls per a celebracions. - Suport al manteniment de les capacitats cognitives.
 12. 12. ASSEMBLEA - Suport en la presa de decisions i en la resolució de conflictes.
 13. 13. ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA (AVD) - Suport en l’execució de les AVD.
 14. 14. AJUDES TÈCNIQUES I PLAFONS
 15. 15. ACTIVITATS AMB LA COMUNITAT
 16. 16. ACTIVITATS PER A LA COMUNITAT
 17. 17. PROJECTES
 18. 18. XOCKS. Seguretat emocional
 19. 19. Lipdub “Un riu de sang”
 20. 20. Supressió de barreres arquitectòniques
 21. 21. “Decidim junts, millorem Alcanar”
 22. 22. PODEU SEGUIR-NOS A: - www.fmp.cat - Facebook: Fundació Mercè Pla - Twitter: @fundaciompla
 23. 23. GRÀCIES

×