Onderwijs Web 20

280 views

Published on

Published in: Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
280
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Onderwijs Web 20

 1. 1. Web 2.0 Diensten voor onderwijs
 2. 2. www.busuu.com
 3. 3. Wat?  Een online programma om talen te leren d.m.v. : - communicatie met andere leden. - oefeningen te maken. 4 talen beschikbaar : Engels, Frans, Duits, Spaans.
 4. 4. Voordelen?  Authentieke communicatie.  Toffe oefeningen.  Je kan je eigen evolutie zien en bijhouden.  Je kan zelf kiezen welke taal/talen.
 5. 5. Nadelen?  Bij authentieke communicatie is er de kans dat er nog steeds fouten worden gemaakt, en dat deze blijven hangen.  Je hebt er steeds internet voor nodig.
 6. 6. Eigen mening?  Ikzelf vind het een leuk principe om met andere mensen te kunnen babbelen, en zo vlotter te worden. Ook dankzij de oefeningen kan de taal alleen maar beter worden.
 7. 7. www.knowtes.com
 8. 8. Wat?  Een online programma dat gebruik maakt van kaartjes om zo je vooruitgang bij te houden en telkens iets nieuws aan te leren.
 9. 9. Voordelen?  Op een leuke manier woorden en grammatica bijleren.  Het geeft voldoening aan leerlingen.  Het is heel visueel, en dus aantrekkelijk.
 10. 10. Nadelen?  Het is in het Engels, dus de leerlingen moeten al enige basis hebben.  Het is vrij chaotisch, en het duurt even om ermee te leren werken.  Iedereen moet over internet kunnen beschikken.
 11. 11. Eigen mening  De eerste keer dat ik het gebruikte vond ik het vrij moeilijk, maar na een tijdje ging het wel beter. Het is tof om te werken met kaartjes, en ook de lay-out van de site is aantrekkelijk.

×