Treball de síntesi 2011-2012

898 views

Published on

Presentació powerpoint del dia 23 de maig en relació als treballs de Síntesi del curs 2011-2012

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
898
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
69
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Treball de síntesi 2011-2012

 1. 1. Treball de síntesi 2011-2012Tarragona i Delta de l’Ebre
 2. 2. Què és un Treball de Síntesi? La LOE planteja el treball de síntesi com el moment on avaluem d’una manera visible com han assolit els nostres alumnes les competències bàsiques. Al centre, hem replantejat el treball de síntesi, per tal de potenciar l’autonomia de l’alumnat incorporant, com assenyala el currículum, el treball cooperatiu i diferents formes d’avaluació.
 3. 3. Per què aquest treball?Aquest Treball de Síntesi es planteja com la necessitat d’una agència de viatges de confeccionar una estada en un lloc concret i per a un col·lectiutambé concret: un equip d’etnòlegs de l’estranger, interessat en conèixer el nostre patrimoni natural, artístic, cultural i monumental.
 4. 4. Per què aquest treball? (2)Després del treball de camp, un cop de nou a l’Escola aquests “ treballadors” i “treballadores” de la nostra agència realitzaran una exposició i confeccionaran un fulletó, acompanyatd’un tríptic, destinat a convèncer el grup d’estudiosos i estudioses que ha triat lamillor elecció, on trobaran un bon seguit de mostres del nostre patrimoni que elspermetran de conèixer molt millor aquest País: Catalunya.
 5. 5. Com es valora el Treball de Síntesi?
 6. 6. Temporalització: Tarragona Dilluns 4 de Juny Dimarts 5 de Juny Dimecres 6 de Juny Matí Visita al Mèdol. Coneixement de l’entorn Museu d’Arqueologia.10-13h Visita al Pont del Diable. natural a Coma-Ruga Ruta Romana: Centre de la ciutat: Amfiteatre, Circ, Fòrum, activitats de llengües. Museu Pau Casals Pretori, antigues vies Activitat de la pedra de romanes, muralles, Torre Sant Pau. de l’Arquebisbe, Torre de Cabiscol, Torre de Ruta medieval: Catedral, Minerva, Torre dels El Pla de la Seu, El Escipions Claustre, El Museu Diocesà, Les Capelles de Visita a la llotja: Sant Pau i Santa Tecla, coneixement de Antic Hospital de Santa l’activitat econòmica Tecla, Call Jueu, el pesquera Castell del Rei, el Castell del PabordeTarda Visita al Barri Serralló Activitats d’Educació Tornada al Col·legi15-18h Física: caminata, jocs Singuerlín o de platja...16-19h Nit Síntesi del treball Síntesi del treball i22-23h realitzat comiat
 7. 7. Temporalització: Delta de l’Ebre Dilluns Dimarts Dimecres 4 de Juny 5 de Juny 6 de Juny Matí Arribada Molí del Rafelet Visita a Sant10-13h Visita a Tortosa: Caminada a per Carles de la Ràpita Catedral, Barri del per Deltebre: Visita al Port: Call Jueu -Punta de la banya activitat econòmica Palau del Bisbe -Platja del pesquera Escola d’art de Trabucador Visita a les Cases Tortosa -Delta d’Alcanar, petit Muralles i Castell - Etc... poble costaner de la Suda amb activitat Llotja de Tortosa Activitats pesquera a petita d’educació física i escala. ciències naturals Tarda Arribada, Visita a la zona del Tornada al Col·legi15-18h o instal·lació i municipi on ens Singuerlín 16-19h l’allotjament allotgem: Poblenou del Delta Nit Activitats de nit Activitats de nit22-23h
 8. 8. Professors que hi assisteixen* Cursos Professors 6èd’EP i 1r d’ESO Jesús Fernández Marta Tarroja Verònica Riesgo 2n i 3r d’ESO Anna Colell Montse Garcia Juanjo Escudero* En cas de donar-se algun canvi informarem de la situació immediatament
 9. 9. Fulls d’autoritzacionsCal presentar la fitxa de l’alumne, autorització paterna, DNI i TIS,abans del divendres dia 25demaigde 2012.
 10. 10. Què cal portar? Bossa petita amb els estris d’higiene personal, amb pinta, esponja, gel de dutxa i xampú, colònia, raspall i pasta de dents,... Una bossa de viatge o motxilla amb: ◦ tres mudes completes ◦ un jersei ◦ un impermeable o similar ◦ una bossa de plàstic per la roba bruta. ◦ Calçat de recanvi (còmode) ◦ Càmera fotogràfica (voluntària). ◦ Tovallola ◦ Sac de dormir o llençols. ◦ Banyador i xancletes ◦ Tovallola de bany. ◦ Crema protectora. ◦ Gorra. ◦ Ulleres de sol ( optatiu )
 11. 11. Què cal portar? (2) Motxilla petita. Carpeta i dossier de treball. Estoig amb els estris d’escriure. Fotocopia de la Seguritat Social (TIS) Fotocopia del DNI Esmorzar Dinar per al primer dia Tots aquells alumnes que hagin de prendre algun medicament , cal adjuntar la recepta mèdica i l’autorització per ser administrat, amb la dosificació i periodicitat de les ingestes.
 12. 12. Important! ELS ALUMNES S’HAN DERESPONSABILITZAR DELS SEUS OBJECTES PERSONALS: MÒBILS, DINERS, CÀMARA DE FOTOGRAFIAR, MP3,...

×