Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El Quixot. 4rt.

81 views

Published on

Treball en les dues àrees de llengua al voltant del Quixot.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

El Quixot. 4rt.

  1. 1. Treball en l'àrea de llengües Miguel de Cervantes El Quixot
  2. 2. Els Molins De VentEl Quixot i Sanxo Panza anaven en cavall per les terres de la Manxa. El Quixot s'imaginava que els molins eren gegants i pensava que les aspes dels molins eren els braços del gegants. Sanxo li va advertir que eren molins de vent i no gegants. Però com no li va fer cas i va ser dispost a atacar, es va enganxar en les aspes del molí de vent i va caure a terra damunt del cavall. El Quixot li va dir que el savi va transformar els gegants en molins perquè no volia que vèncer la batalla.
  3. 3. BIOGRAFIA DE MIGUEL DE CERVANTES ● Miguel de Cervantes nació en el 29 de septiembre de 1547 en Alcala de Henares. Vivió en Ciudad Real, Toledo, la Mancha etc... ● Se dedicava a novelista, soldado, poeta, contable y dramaturgo. ● Se casó con Catalina de Salazar y tuvieron una hija que se llamó Isabel de Saavedra. ● Murió el 22 de abril de 1616 a los 68 años.
  4. 4. LA RECETA DE OLLA INGREDIENTES ● 1. Patata 1 ● 2. Zanahaoria 1 ● 3. Cebolla 1 ● 4. Col 1 ● 5. Nabo 1 ● 6. Sal ● 7. Aceite ● 8. Carne de vaca 5 trocitos ● 9. Carne de ternera 3 trocitos ELABORACIÓN ● 1.En una olla expres ponemos agua hirviendo. ● 2.Añadimos los ingredientes. Primero pelamos la patata, la zanahaoria y la cebolla. Después lo cortamos todo. ● 3.Dejamos hirviendo 40 minutos Emplatamos en un plato hondo.
  5. 5. DESCRIPCIÓ DE DON QUIXOT Alonso Quijada és un home de 50 anys. Els seus cabells són curts, llisos i pel.rojos.Te els ulls marrons, el nas xato i la boca gran. És alt i prim en armadura, i el que més li agrada es llegir històries de cavallers.
  6. 6. LA RECETA DE OLLA ● 1.Patata 1 ● 2.Zanhaoria 1 ● 3.Cebolla 1 ● 4.Col 1 ● 5. Nabo 1 ● 6. Sal 3 pizcas ● 7. Aceite 4 cucharadas ● 8. Carne de vaca 5 trocitos ● 9. Carne de ternera 3 trocitos ● 1.En una olla expres ponemos agua hirbiendo. ● 2.Ponemos
  7. 7. LA RECETA DE OLLA ● 1.Patata 1 ● 2.Zanhaoria 1 ● 3.Cebolla 1 ● 4.Col 1 ● 5. Nabo 1 ● 6. Sal 3 pizcas ● 7. Aceite 4 cucharadas ● 8. Carne de vaca 5 trocitos ● 9. Carne de ternera 3 trocitos ● 1.En una olla expres ponemos agua hirbiendo. ● 2.Ponemos

×