Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Travelgenio endrer sitt hovedkontor adresse og feirer sin 3dje jubileum

11,396 views

Published on

Etter alle endringene som fører til konstant utvidelse, den spanske online reisebyrå, Travelgenio, har også endret sitt hovedkvarter adresse til den nærliggende cl. Albasanz nr.15 in Madrid.

Published in: Travel
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Travelgenio endrer sitt hovedkontor adresse og feirer sin 3dje jubileum

  1. 1. Travelgenio endrer sitt hovedkontor adresse og feirer sin 3dje jubileum Etter alle endringene som fører til konstant utvidelse, den spanske online reisebyrå, Travelgenio, har også endret sitt hovedkvarter adresse til den nærliggende cl. Albasanz nr.15 in Madrid. I år, etter å ha rapportert €90M av brutto omsetning, etter å ha åpnet nye internasjonale markeder, også øke bemanningen og med en viktig økning i sin tidsplan og kunde-kanaler, var utvidelse og endring av plassering en nødvendig satsing for å gi kvaliteten på tjeneste som har vært tilbudt siden det ble grunnlagt i 2010. Hovedkontor endringen skjer samtidig med feiringen av sin tredje jubileum, og det er et skritt videre i forretningsplanen av reisebyrået for å være i stand til å håndtere sin ekspansjon plan. Konfrontert med tilstedeværelse i de spanske, britiske og franske markeder i 2012, har i år Travelgenio også lagt til sin portefølje land som Tyskland, Italia, Portugal og Nederland. Det neste trinnet for byrået er å legge til nye markeder innenfor sin europeiske ekspansjon plan. For 2013, da antall bestillinger økt kraftig, forventer Travelgenio å oppnå en omsetning på over €150M I ord av konsernleder, Mariano Pelizzari, "dette året er vi spesielt glade av de endringene vi har i selskapet. Å se at vårt daglige arbeid har den suksessen vi forventet av våre kvalitets vilkår, som garanterer våre resultater, er et insentiv til å prøve å forbedre ytterligere vår verdi proposisjoner og vår kundeservice ".

×