La meva primera presentació

90 views

Published on

loi

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
90
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La meva primera presentació

 1. 1. La meva primerapresentacióJesús SolanoJesús Solano
 2. 2. Índex Barra de títolsBarra de títols Barra de menúsBarra de menús Barra d’einesBarra d’eines Barra d’estatBarra d’estat Barra de desplaçamentBarra de desplaçament Subfinestra de modes de treballSubfinestra de modes de treball Àrea de treballÀrea de treball ReglesRegles Subfinestra de tasquesSubfinestra de tasques Subfinestra de notesSubfinestra de notes
 3. 3. Barra de títols Element de les interfícies gràfiques que es troba a la part méssuperior duna finestra, on apareix un títol que es correspon amb elcontingut de la mateixa.
 4. 4. Barra de menús La barra de menú és una àrea de la interfície dusuari que indica ipresenta les opcions o eines duna aplicació informàtica,disposades en menús desplegables. Estan presents principalmenten aplicacions amb interfície gràfica, però també és possible veure-les en programes en mode text, com ara les aplicacions que usenNcurses.
 5. 5. Barra d’eines En els navegadors compatibles, la barra dedició apareixautomàticament sobre la caixa dedició, sempre que això shagiestablert en les Preferències. Apareix de forma automàtica si nosha identificat un altre editor. Això funciona en part com una ajudaper escriure i en part com un recordatori de les funcionsdisponibles.
 6. 6. Barra d’estats Element que es troba en les interfícies gràfiques, que permetmostrar informació sobre lestat actual de la finestra. Generalmentles barres destat subiquen a la part inferior de les finestres.
 7. 7. Barra de desplaçament Una barra de desplaçament ésun giny en una interfície gràficadusuari que permet que el textcontinu, imatges o qualsevolaltre element puguin serdesplaçats verticalment o tambéhoritzontalment, de manera quees puguin veure completamentencara que la seva mida totalsigui més gran que la disponiblea la pantalla de lordinador, ala finestra o al viewport. Atès queen unentorn descriptori lesdimensions horitzontal i verticalconvencionals solen serlimitades, hi ha barres dedesplaçament tant horitzontalscom verticals.
 8. 8. Subfinestra de modes de treball En permet canviar entre dosmodes de treball. Mode esquema: ens mostrael títol i el text de lesdiapositives i permetmodificar directament sensefer us de la dispositiva. Mode dispositives: enspermet visualitzar lesdispositives com una sèried’imatges sobres les quepodem seleccionar-les iposar-les a la diapositiva
 9. 9. Àrea de treball Es la part que esta mes en el centre i que es pot treballar ladispositiva
 10. 10. Regles Les regles estan al costat esquerre i al damunt de l’areade treball
 11. 11. Subfinestra de tasquesEsta a la dreta dela pantalla i serveixper trobaranimacions idissenyar ladispositiva
 12. 12. Subfinestra de notes Doncs serveix com diu el nom per ficarDoncs serveix com diu el nom per ficarnotes.notes.

×