Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Alba carla i sergi

551 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Alba carla i sergi

  1. 1.  Carla Torralba. Sergi Megías Alba Rovira. Escola Montseny 6èB curs 2011-2012. Taller d’informatica.
  2. 2.  El sistema nerviós central consta de quatre òrgans:
  3. 3.  Es l’òrgan més gran i més important del sistema nerviós. És de forma arrodonida i consta de dues meitats simètriques, anomen ades hemisferis cerebrals.
  4. 4.  El cerebel es troba situat al darrere i a sota del cervell . És més petit que aquest i la seva superfície també presenta nombrosos replecs.
  5. 5.  El tronc encefàlic es troba situat sota el cerbell i el cerebel. Està unit a tots dos òrgans de manera semblant a com ho està un tronc a les seves branques.
  6. 6.  La medul·la espinal. Té l’aspecte d’un llarg cilindre tou i recorre l’interior de la columna vertebral. Per la part superior s’uneix al tronc encefàlic..
  7. 7.  Els nervis són fibres llargues de teixit nerviós, per un extrem estan connectades al sistema nerviós central i per l’altre es van ramificant a tots els racons del cos. Hi han de dos tipus: nervi sensorial i nervi motor.
  8. 8.  Transmetre Elaborar Enviar

×