Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sóc la Mariona.

300 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sóc la Mariona.

  1. 1. HOLA, SÓC LA MARIONA, I ELS XIQUETS I XIQUETES DE 1R C (LA CLASSE DE LES BICICLETES) VOLEN QUE US EXPLIQUI COM SÓC, PERÒ COM QUE SÓC UNA MIQUETA TÍMIDA, HO FARAN ELLS SÍ, SÍ QUE ÉS TÍMIDA LA MARIONA, SÍ, PERÒ TAMBÉ TÉ MOLTES QUALITATS! SÍ, COM LO SIMPÀTICA QUE ÉS, A MI M’ENCANTA!
  2. 2. A MÉS, A MÉS, BALLA I CANTA MOLT BÉ, LA MÚSICA I EL BALL SÓN LES SEUES PASSIONS! EI, I NO ENS OBLIDEM DE DIR QUE TAMBÉ LI ENCANTA EL SENDERISME. A MI EL QUE MÉS M’AGRADA DE LA MARIONA ÉS QUE ÉS UNA XIQUETA MOLT AMABLE AMB TOTS I TOTES.
  3. 3. DE BEN SEGUR, ÉS PER AIXÒ QUE TÉ TANTS AMICS I AMIGUES… A MI EM RESULTA MOLT GRACIÓS QUE ÉS UNA DORMILEGA, JEJEJE … SÍ, I UNA MIQUETA DESPISTADA, COM TU, LLUC!
  4. 4. SÍ, JAJA. PERÒ DEL QUE NO ENS HEM OBLIDEM MAI LA MARIONA I JO, ÉS DELS NOSTRES AMICS I AMIGUES. NI DE MENJAR-S’HO TOT, QUE MIRA QUE LI AGRADA MENJAR A LA MARIONA, S’HO MENJA TOT! VINGA XICS I XIQUES DE LA CLASSE DE LES BICICLETES, JA NO DIGUEU RES MÉS, QUE EM POSARÉ ROJA…
  5. 5. D’ACORD, MARIONA, NOMÉS UNA COSA MÉS, MOLT IMPORTANT… … SÍ, NO US OBLIDEU DE… VOTAR A LA MARIONA!

×