Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Les regles del futbol

738 views

Published on

Powerpoint fet per l'alumna de 2n B. Escola Consol Ferré (Amposta). Eric i Laura

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Les regles del futbol

  1. 1. Les regles del futbol
  2. 2. Les regles del futbol Quan es va crear l'Associació del futbol al 1863 es van fer oficials les regles del futbol. Cada partit es juga en dos períodes de 45 minuts cadascun. Entre tots dos períodes es realitzarà un descans de 15 minuts. Un cop complert el temps afegit l'àrbitre podrà, segons el seu criteri, afegir més temps per recuperar el temps perdut. També es poden executar penaltis després del temps reglamentari.
  3. 3. Les regles del futbol L'àrbitre concedeix un tir lliure a l'equip rival del jugador que cometi una de les següents infraccions: ● Donar o intentar donar una puntada a un adversari. ● Posar o intentar fer una traveta a un adversari. ●Saltar sobre un adversari. ●Carregar contra un adversari. ●Colpejar o intentar colpejar a un adversari. ●Empènyer a un adversari. ●Subjectar a un adversari. ●Escopir a un adversari. ●Mossegar a un adversari. ●Tocar la pilota deliberadament amb les mans.

×