Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Kaprias
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Padded bath

Download to read offline

EMPRENEDORIA 3r ESO SANT FELIU CABRERA DE MAR

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Padded bath

 1. 1. PADDED BATH NO MORE PAIN ONLY RELAX ©
 2. 2. -Se'ns va ocórrer la idea pensant en les nostres avies i les dificultats que patien banyar-se: podien relliscar i caure. També els hi costava entrar i sortir. -Pensant en aquest problema hem fet un «brainstorming». -La idea que ens va semblar millor va ser de fer una banyera encoixinada que fos tova suau fàcil d'accedir-hi i en cas de caiguda no patissis tant mal. -A partir de allà també vam enfocar aquest producte a nens petits i gent de totes les edats perquè puguin gaudir d’un bany confortable.
 3. 3. Situarem la nostra fàbrica i empresa “ Padded Bath”a Dinamarca( Copenhagen). Hem elegit aquest país ja que els impostos allà son més barats, i això farà que estalviem diners per després invertir-los en la empresa. Per començar llogarem un local de 800m² que seran 1800 euros mensuals. 1,67euro/m².
 4. 4.  Hem analitzat l’entorn de Dinamarca i ens hem donat compte que és el país que té el percentatge més alt de gent amb avançada edat, cosa que farà que hi hagin més vendes ja estàn destinades a gent gran.  Té aeroport, un port i autovies, cosa que ens facilitarà el transport de fàbrica als consumidors.
 5. 5. La banyera estarà feta de poliestirè, ja que no es car ni difícil de trobar. Les fundes seran d’un plàstic resistent i plenes d’aigua. La part superior de les fundes tindran un plàstic antilliscable per evitar caigudes. Les cadires seran d’un plàstic dur recobertes de la mateixa funda.
 6. 6. Banyera amb funda i seient: 250 euros Solament funda a mesura: 50 euros Cadira de banyera: 50 euros Funda i cadira: 85 euros
 7. 7. FINANCES SECTRETARIA VENDES
 8. 8. El perfil de client que busquem, bàsicament, són persones d’avançada edat i nens petits, ja que tendeixen a caure i fer-se mal. També és molt útil per relaxar-se i disfrutar d’una bona banyera, ja que les tradicionals són dures i incòmodes. Padded Bath és una banyera per a totes les edats.
 9. 9. Edat…. Tens nens petits a casa?  SI  NO Trobes incòmodes les banyeres tradicionals?  SI  NO Algún cop has patit un accident a la banyera?  SI  NO
 10. 10. Trobes útil una banyera encoixinada per evitar accidents?  SI  NO Li semblen raonables els preus dels productes Padded Bath?  SI  NO Es fa banyeres habitualment?  SI  NO Troba difícil entrar a la banyera?  SI  NO
 11. 11. OPORTUNITATS -Entrar en un món nou que és el del comerç. -Ajudar a altre gent que ens necessiti. - Vendre per tot Europa desde Dinamarca. AMENACES -Una amenaça pot ser que alguna empresa copiï la nostra idea de fabricar Paddeds bath. -Una altre amenaça es que no som d’aquell país i la gent al no conéixens no comprarà. FORTALESES -Som els únics que fabriquem aquest producte. -Millora d’un producte existent. - Es un producte que dona seguretat a les vides de la gent. DEBILITATS -Una debilitat és que som nous en això i ens hem d'introduir amb un producte nou -Som principiants en aquest món. - No tenim molts diners per invertir.
 12. 12. El nostre objectiu es disminuir els accidents provocats a les banyeres i facilitar l'ús d’elles. També permet fer banyeres còmodes i confortables ja que les tradicionals son incomodes. Els nostres preus son bastants assequibles i si no et pots permetre comprar una banyera completa et pots comprar una funda que te la mateixa funcionalitat
 13. 13. Farem publicitat al diari Berlingske, el més famós de Dinamarca. Donarem tríptics a la gent durant la festa major de Copenhaguen . Penjarem cartells publicitaris per Dinamarca. Anuncis de 15 segons per la TV de Copenhaguen i per la Danmarks radio.
 14. 14. La Padded Bath es vendrà de forma directa i indirecta. Tindrem una tenda a Copenhaguen on vendrem al detall. A través d’Internet en vendran banyeres a tot Europa.
 15. 15. PADDED BATH «NO MORE PAIN ONLY RELAX» Bernat Guadalferrer 0001 Tel: 636370404 E-mail: www.paddedbath@live.com

EMPRENEDORIA 3r ESO SANT FELIU CABRERA DE MAR

Views

Total views

418

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

67

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×