10G Verbreij 1.2

415 views

Published on

:D

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
415
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
16
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G Verbreij 1.2

 1. 1. 10G. Verbreij Zal het lukken ? Hoofdstuk 1.2: Wat ben je mooi!
 2. 2. Leslie besluit wat eten te maken, ze heeft honger voor twee en dat is ook wel logisch.
 3. 3. Terwijl Leslie eten maakt geeft Cristiaan zichzelf een complete make-over. Hij wil er wat volwassener uitzien, meer als een “papa”.
 4. 4. Leslie eet nog wat pannenkoeken terwijl Cristiaan al in bed ligt.
 5. 5. Maar al snel duiken ze allebei hun bed in.
 6. 6. Als Leslie wakker wordt ziet ze dat haar buik aardig gegroeid is. Ze is natuurlijk erg blij dat ze bijna gaat bevallen maar toch vindt ze het maar raar dat ze helemaal geen symptomen heeft behalve in het begin een beetje misselijkheid en nu een dikke buik en wat meer eetlust dan normaal.
 7. 7. Eerst gaat ze maar wat eten, ze heeft weer eens erge honger dus een eitje kan er wel in.
 8. 8. Ook gaat ze nog even in bad, ze merkt wel dat de bevalling steeds dichterbij komt. Ze is eigenlijk nog maar net wakker en ze neigt nu al weer in te dutten!
 9. 9. Daarom gaat ze nog even slapen terwijl Cristiaan naar zijn werk gaat.
 10. 10. Als Leslie wakker wordt gemaakt door een kramp in haar buik stapt ze haar bed uit. Ze besluit eventjes buiten op te gaan ruimen. Maar al snel raakt ze in gesprek met een aardige voorbijganger. “ Hoe lang moet je nog?” Vraagt de vrouw wijzend naar haar buik. “Niet lang meer denk ik, ik zou misschien vannacht wel eens kunnen bevallen!” Lacht Leslie. “En heb je veel last gehad?” “Nee eigenlijk niet, het verloopt allemaal heel soepel!”
 11. 11. Als ze net naar binnen wil lopen komt Cristiaan uit zijn werk. “En hoe is het met mijn kleine schat? Ben je wel lief voor mama?” Zegt Cristiaan tegen Leslie’s buik. “Zij of hij is zo lief, het wordt zeker een mama’s kindje.” Lacht Leslie. “Maar misschien doet hij of zij wel lief voor jouw zodat ik niet veel zorgen heb en wordt het een papa’s kindje.” Lacht Cristiaan. “Het belangrijkste is, het is ons kind.” Zegt Leslie blij.
 12. 12. Cristiaan stapt meteen in bed, hij is doodop.
 13. 13. Leslie is helemaal niet moe en eet nog even een lekkere salade.
 14. 14. Maar als ze haar eten op heeft gaat ze ook maar naast Cristiaan in bed liggen.
 15. 15. De volgende ochtend is Cristiaan vroeg wakker. Leslie slaapt nog in zijn armen dus besluit hij haar maar niet wakker te maken. Hij denkt na, over het leven, over zijn leven, Leslie en de baby. Hij hoopt dat de baby gezond is en bovendien zou hij een meisje krijgen fantastisch vinden! Dat zal ook goed zijn voor de legacy, want de stamhoudster moet een meisje zijn.
 16. 16. Als Leslie wakker wordt gaat Cristiaan ook het bed uit, hij besluit verder te gaan met zijn schilderij terwijl Leslie wat te eten maakt.
 17. 17. Samen zitten ze te eten tot Leslie opeens opstaat en naar de keuken loopt. Verbaast kijk Cristiaan haar aan. Tot ze opeens schreeuwt: “Cristiaan! De baby komt!”
 18. 18. “ Rustig maar, ik… Ik kom eraan!” Roept Cristiaan in paniek. “Laat het stoppen! Stop het gewoon!” Roept Leslie hard.
 19. 19. “ Rustig maar het komt allemaal goed…” Zegt Cristiaan meer tegen zichzelf dan tegen Leslie.
 20. 20. En dan opeens is er een klein wondertje op de aarde. “Ze heeft mijn ogen en haarkleur en jouw huiskleur!” Zegt Leslie blij.
 21. 21. Voorzichtig geeft Leslie Jamie aan Cristiaan. “ Is het een meisje?” Vraagt Cristiaan twijfelend. “Ja, en haar naam is Jamie. Jamie Verbreij, de nieuwe stamhoudster.” “Wat is ze mooi.” Fluistert Cristiaan zachtjes.
 22. 22. Terwijl Leslie in bad gaat krijgt Cristiaan de eer om Jamie haar eerste flesje te geven.
 23. 23. En raar genoeg staat opeens ook nog de carpool van Leslie voor de deur. Ze dacht dat ze drie dagen nog vrij zou hebben maar blijkbaar denkt haar baas daar anders over. Het liefste wat Leslie nu doet is slapen maar toch stapt ze de carpool in.
 24. 24. “ Welterusten prinsesje.” Zegt Cristiaan als hij Jamie in haar wiegje legt. Het kleine meisje graait met haar armpjes naar haar vaders gezicht. Cristiaan geeft Jamie een kusje en loopt zachtjes het kamertje uit.
 25. 25. Hij neemt een voorbeeld aan zijn vrouw en neemt ook een lekker bad, eventjes alles overdenken. Het ging allemaal ook zo snel. Hij kan zich niet voorstellen dat hij eerst niet zeker wist of Leslie hem leuk vond.
 26. 26. Als hij weer schoon is besluit hij nog wat restjes van het ontbijt op te eten, veel zin om te koken heeft hij niet.
 27. 27. Midden in een hap hoort hij Jamie zachtjes snikken. Hij besluit haar niet door te laten huilen en loopt het kamertje binnen. “Ik ruik het al, een luiertje dat verschoond moet worden!” Lacht hij.
 28. 28. Hij verschoont snel Jamie’s luier en laat dan even de wasbak vollopen voor een korte schoonmaakbeurt.
 29. 29. Jamie vindt het water helemaal geweldig, vrolijk spettert ze het water in het rond.
 30. 30. Maar na een boel gespetter moet Jamie natuurlijk nog steeds naar bed. “Ga maar lekker slapen Jamie, papa gaat ook naar bed.”
 31. 31. En zoals Cristiaan zelf al zei, hij dook ook even zijn bed in voor een middag dutje.
 32. 32. Een tijdje later komt Leslie weer thuis. Ze heeft het erg naar haar zin gehad op haar werk.
 33. 33. En het was dus ook een leuke extra dat ze ook nog een promotie naar huis ging! Superblij loopt ze het huis in.
 34. 34. Ze gaat meteen in bed liggen, naast haar geliefde. Waar ze nu zelfs een kind mee heeft.
 35. 35. Ik hoop dat jullie deze update weer leuk vonden en dat jullie 10G. Verbreij blijven volgen. Deze was niet zo lang als de vorige omdat ik niet zoveel tijd had en toch graag nog een update erop wou zetten :D Heb je nog tips of opmerkingen? Ik hoor ze graag! xx Isabella P.S. Nu ik dit schrijf en upload is het donderdag 1 april en morgen middag ga ik een weekendje weg  (Nee geen grapje) Dus dan kan ik jammer genoeg niet simmen want mijn laptop gaat niet mee =O Maar ik zal volgende week weer gaan simmen en dan kunnen jullie ongeveer volgende week vrijdag of zo een nieuwe update verwachten. (Lange P.S zeg XD)

×